Памела Андерсън - вечният холивудски секссимвол на 55

За повелителката на мъжките фантазии, пробягала стотици километри по плажната ивица на Маливу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6 брака, 31 мъже минали през “живота” и, за които официално знаем, порно филм с Томи Лий... но кои сме ние, че да съдим Памела Андерсън. Така е разбрала живота, така го е изживяла.

От време на време хващам повторения на Спасители на плажа, много хубави спомени ми идват. Отминали времена когато сериялите бяха със сексапилни жени и истински мъже. Прост и забавен сюжет, красиви хора по бански и красиви глетки на океана. Без тъпи послания за гей брак, промени на климата, расова справедливост и т. н.

Да това е една много хубава жена. Е на 55 няма как да е като на 25, но и ние не изглеждаме като когато гледахме филма. А на хейтърите ще кажа: Погледнете се вас и жените ви. Нима изглеждате като нея на същите години? Кисело е гроздето,нали?

Да, не са ми криви краката. Нито тогава нито сега.

Аз си припомних пък как официалното лице на повечето просташките предавания по телевизията - чичака Ники Кънчев като се изцепи с балканско простодушие , ни в клин , ни в ръкав "ци..ците ти застраховани ли са" , когато бяха докарали Памела за някъв Биг брадър май беше:)))

Любимата ми хумористична рубрика на дир-"Тя"-вечния сексимвол и станала на 100

те в Холивуд да не ги мумифицират!?

Евалла , Мноо “ сърца “ строши Яка е какаката

Добре де, виждам, че ме хейтите яко! Да гледал съм "Спасителите на плажа" и искам да ви кажа, че Ерика Елениак и Ясмин Блийт бяха къде, къде по -готини от "Си джей". Хайде със здраве

ти си луд напълно. Кака Пам беше класи над тях,

По работа днеска имах среща с една 50 + жена. Еми аз съм млад, ама навънка топло и тя буквално си изкарала циците навънка. Еми възрастта беше последното нещо, което гледах.

той френският президент е женен за 70-годишна. И ти ще си намериш!

Който не е гледал Спасителите на плажа, ето ви реставриранта версия в HD качество. Дира качете тези кипчета, за да види младото поколение, какво е кака Пам в разцвета и https://youtu.be/taSOOPGD7aQ?t=135 https://www.youtube.com/watch?v=RkNjiuS6j74 https://www.youtube.com/watch?v=sTnh2DXpPDY&t=292s https://www.youtube.com/watch?v=95c8zO1y4r0

Моето детство, dial-up и снимките на кака Памела. Еххх колко съм ги теглил, а колко бавни беше... Спомням си, че един съученик ми даде част от филма с Томи Лий и Пам на дискета. Нямаше тогава 1000 торент тракера, да сваляш филмчета с качество 4к. Каква романтика беше, гледахме кака Пам и един джендър нямаше сред нас, а сега...

На поничката и брояча е превъртан няколко пъти.

като на всяка хбава жена. На грозните никой не им върти брояча, че даже някои са си с паяжинката.

Дърта мръсница! Нито е талантлива, нито нищо особено, ама й се помпа имиджа като, че ли е спряла войната в Украйна!

Наистина си дебилен.

Дирс дс направи секция с новини за млади бабоеби

Предпочитам млади момичето до 25. Тялото им ухае на свежа плът. Тия на 55 дори и напудрени миришат на запъртък. С тая стара чанта ще легна само след 5 мастики + 3 бири... и пак не се знае.

За да имаш такива изисквания към жената до себе си трябва да си 25 годишен пич с мускули, плочки, яко коса на главата и други неща, които да ти работят. Само че вероятно си чичак с шкембе, който и 'дърта чанта' на 55 не може да забие, та злобее.

А ти на колко си бе боклук миризлив? И ти си или ще станеш “стара чанта”. Представям си какъв грозен комплексиран лайнар седи зад тази кенефна измислица.

Давай, мечтите са безплатни

Много е млада за вас, дирници. След десетина години ще е парче за Еане.:)

Спинозен хепатитен превъртял сбръчкан изрод марш!

Ха-ха, препусвачите от Дир чак днес са го видяли, а рожденият й ден беше вчера, на 1.07. Ма нищо, да сте неадекватни не е новост.

Секс символ според техните представи. По- скоро рекламни кампании. По-криви крака не съм виждал на екран.

За да отречеш Памела като секс символ от времето ѝ на “спасителите” може да си само пед@л!

Е, да така е, то освен с тази бозичка и с една друга сцена дето ония барацаниста я пореше с голямата ланга за друго не се сещам. А, да и в Борат 1

Тая “бозичка” беше достатъчна да “омокри” сънищата на бая хора!

Hе , не съм педал и не съм злобен , нито комплексар, нито съм в първа младост. Гледал съм сериала и мнението ми и тогава си беше същото. Много е кривокрака и с несъразмерна фигура. Естествено камерата рядко я дава в цял ръст, но има сцени където. .няма как. Например в началото на всяка серия, където вървят в една редица.

всеки истински бабоеб би я уважил и оценил по достойнство!

на софийски джендър след гей-парад. Баси флигорнището! Може ли още да изпита нещо, или просто така само по навик гледа да си го задръсти? Колко са прави препатилите! не яжте краставици от хладилника на такива жени!Вече в последната си фаза е нещо като подута Доли Партън с тия яки форми и баджаци. Бог дал, но и взел. Още не са й дали някой Оскар, защото е пълъг, не кръгъл и може да си го прибере. На фона й наште пачаври са направо невинни девственици.