Памела се мести при младото си френско гадже

50-годишната звезда е решила да премине на следващ етап във връзката си с 32-годишния футболист Адил Рами.

Обратно в новината

Коментари - Памела се мести при младото си френско гадже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Френско гадже? Чист французин, ама делкан!

Никой не може да бие Мадона обаче. Събира ги само млади, атлетични и красиви от цял свят. И сами й се натискат. Все пак убавиците трябва да умеят нещо поне малко, за да им се натисне някой и на дърти години. Само снимки цял живот - не става.

Ей, тия мъже ,как не ги е гнус да си лягат с бабички!!!!

С нея като с Деми Мур, да видим колко време ще изкара, но поне ще яде голяааам мургав . . .

Да е жива и здрава Памелка... Но да ме извинява, като каква се изживява и къде е тръгнала с тези млади мъже, които могат да са и синове?!? Човек трябва да приеме, че остаряването е неизбежно и да остарява достойно, не да става смешен! Още повече, че следите на времето доста и личат вече! Особено на 3 и 12 снимка (със Салма Хайек), където без традиционният за нея силен грим си е чиста проба баба! Но, както казах да е жива и здрава... никога не е късно да се орезилиш! ;) :D

Над 20г вече хиляди БГ момичета се опитват да й подражават във визията, но едва ли на нейните години ще могат да се похвалят с хубав млад любовник за развлечение.

Някои хора май й завиждат, черен бял - въпрос на вкус. А момчето пък, щом си е избрало да е с нея - явно има защо!

Тая дърта чанта е за смяна на ангрегажен ремък, масла, маслен филтър, горивен филтър и т.н.... какви млади гаджета ? какви пет лева??

Като ти е стара, айде вън от новината, че висиш тука от сутринта. Отивай по ХХХ сайтовете. Жената се е уредила с младо гадже кво толкова

Да отиде да поживее малко в Марсилия Памела, ще добие реална представа за някои особености на културите и цивилизациите. Нека повече свободолюбиви бели жени от Запада да последват примера ѝ. Ако не се събудят след това, значи малко им е било...

Хубаво ама защо с такъв, няма ли бели мъже свободни?

Аз пък го местя в другия крачол.

И нека всички последваме примера...

Тази може да му е баба. А на накои от снимките прилича на сестра на Терминатора - толкова тунинг не е на добре...

50 години, защо си мисля, че е на 56? (родена е на същата дата и година като мой роднина)

Hа 50 години??? Tя е, на много километри, няколко пъти и е пренасукван километража а пък и не си сменя вече маслото!!;)) не я ща!!;)) xaxaxa....

Памела или как да стигнем от банския до хиджаба.

Ами той след определена възраст си е направо необходим, да ти кажа.

Някои хора цел живот не могат да пораснат... Тая пък специално вече на нищо не прилича. А и акълът не ѝ дойде... Не наигра се, ей!

на Пиги от Кукленото шоу.

Погледнах снимките. Това са различни хора бе. Не може да се тая. Особено на 3 снимка. А може би на 3 снимка е тя а на другите е фотошоп! Знам ли?

Същото направих и аз .....

Айше се мести при младото си ромско гадже 20-годишната известна джебчийка е решила да премине на следващ етап във връзката си с 12-годишния рецидивист Асан. Тя все още не е потвърдила официално циганския си романс, но според съседки ромската перла се мести при него във Филиповци. Айше била решила да смени катуна и да поживее в тенекиена барака. Дори щяла да вземе и своето псе Шушана улична превъзходна порода. Според интернета тя поддържа постоянна връзка с чаветата си. 5-те деца на възраст от 2 до 10 години, често идвали на просия, за да се видят с майка си. Чаветата вече се били срещали с Асан и одобрявали връзката на майка си с него. Айше и Асан се запознали миналата година на фестивала Чшае шукарие и оттогава били неразделни. Връзката на Айше се оказала изненадваща за много хора заради спекулациите, че тя се вижда с Азис. Айше обаче коментира, че с Азис били само приятели. Засега Айше не планирала да се завърне в катуна.

Новините такива каквито са

Да го кръстят направо ИДИЛ. Така като го гледам

Тва на белите жени наистина патка им е изпила мозъка и са напълно ненормални. Хем се борят против насилието и за равноправие с мъжете, хем ще се спукат да налитат на черни и араби, които са всеизвестни със своите средновековни разбирания за жените. Жените ни ще затрият расата ни, вЕрвайте ми!

Това по-скоро говори зле за белите мъже. Значи хем са агресивни, хем не могат да .... като хората, та на жените им се налага другаде да търсят.

bai_peshoo

Оу, това ви е на жените любима тактика срещу някой мъж (или група в случая)- да атакуват по мъжеството - на кой му бил малък, кой не можел да такова. Такива прости п*тки (избери си "а" или "у") като теб са ми пределно ясни, чак смешни. Аз мога със същата сила да ти кажа, че са ти малки циците и че оная ти работа е като ръкав на магьосник. Само че не съм тръгнал да си търся тесна азиатка, нали?

Много е прав бай Пешо, а вие след като сте принудена да пърхате по арабели явно белите мъже не ви "оценяват". Проблемът е във вас. За мен арабите, негрите и азиатците просто не съществуват като опция.