Коментари - Парис Джексън за филма „Да напуснеш Невърленд“: Запалете по един джойнт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майкъл Джексън е страхотен музикант, неговата музика няма аналог. Това никой не го оспорва. Но човекът Майкъл Джексън е една объркана душа , с много психологични проблеми и отклонения - външния му вид, странното на моменти поведение, подозрителното преспиване с деца в едно легло и всички тези малки момченца които го придружават . . Гледах филма , не се и съмнявам за момент , че той е е със различна сексуална ориентация . За съжаление многото пари са скривали дълго време истината .Но тя все някога излиза наяве. И колкото и да ги боли феновете трябва да приемат , че техния идол не е перфектен .

Майкъл Джексън създаде през 90те години фондация за спасяване на африканските деца-сираци от педофилерите и педофилерите си отмъстиха, като го набедиха за педофил. А фондацията беше заличена.

Таа пъ..

Ха-ха-ха-ха :) Страхотна мацка, кефи ме на макс :)

Преводът на заглавието на филма е "Да напуснеш Невърленд".

Хайде сега влез в HBOGo и погледни как самите те са си превели филма. Се много знаете.

Браво на Парис, въпреки, че е на леки наркОтици...

Цялата тая история е, за да изкарат едни льольовци едни кинти... Скалъпено, скалъпено, та смърди...

А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Или, как ще кажеш брату си: чакай, да извадя сламката от окото ти; а пък на, в твоето око има греда! Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш, как да извадиш сламката от окото на брата си (Мат. 7:3-5).

Съд вече е оневинил М.Джексън по същото обвинение. В моменто тече клеветническа кампания срещу него. Както и срещу всякакъв вид авторитети от настоящето и миналото. Това е въпросът - Кой и Защо иска да срине моралните устои на западния модел цивилизация.

е да си педофил и да пафкаш джоинт?!?

дядo_star

Съдебно е оневинен. Дали е пафкал джойнт нито ти, нито аз можем да кажем.

Точно това вчера коментирахме с колеги - каква е тая глобална кампания да се оплюват разни хора...

тазѝи па кава дъщеря е на оня?!? гледал е как я правят ли?!?

Това че майкъл джексън беше педофил се знаеше още преди повече от десет години. Прикриваше се този факт заради парите които Джако плащаше ---

ТЪПИЯ! Прост човек без мозъчно дейност........знаело се било?!?!? Сериозно? Момичето е право - на този свят повечето не могат да различат любовта и доброто сърце

Както и да различат знаците, като например 30 годишен мъж да спи в едно легло със 7 годишно непознато дете в продължение на месеци... Яли са пуканки и са гледали детски ;)