Парис Хилтън най-накрая показа дъщеричката си

Тя до последно отказваше да качва снимки в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Парис Хилтън най-накрая показа дъщеричката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

21 век - богати хора купуват бедни хора, деца се отделят от биологичните си родители.

Оу...модерни радетелю пуснах тик ток сълза. Я малко попрочети историята и ми кажи как е било в 19ти 18ти 17ти век с децата и по-богатите? Дали си чувал ти, че най-голямата радост на едно семейство е да си даде дъщерята за СЛУГИНЧЕ че поне да не ходи боса и гола, а да има ядене. Ти имаш ли идея по предните векове какво е ставало с деца, детски труд , харизване на деца от бедни на богати? Човешкия живот на 95% от масата е струвал колкото на улично куче! Сега е много по-добре от преди.

Тик Токърю, това което си написъл не противоречи на казаното от мен. Само показва, че развитие НЯМА. Иначе Принцес Хилтъна също си е имала домашна прислужница като малка: казвала се е Ким Кардашиян. С модерното название "персонален асистен" отговарящ за подреждане на гардероба.

В Кавказкия регион до ВОССР е било висше достойнство да си дадеш бебето за отглеждане в друго семейство. Един вид СТАТУС НА БЛАГОПОЛУЧИЕ. Както например царските деца са давани на роялистко заточение в съседно царство като гаранция за мирни отношения. Такъв е бил в детството си княза на Голяма България Хорбат в Цариград, такъв е бил принца на Зета в двора на цар Самуил. Само че там е по-прекрасна приказка от шекспировите Ромео и Жулета: принцесата на България Теодора Косара се влюбва в "заточеника" принц Иван Владимир и пламва най-красивата царска приказка. От този момент, до днес, на Запад от България, в Сърбия, тече ЦАРСКА КРЪВ.

Как го лапкаше на оня келемурник сладко, сладко. Пропусна страхотна кариера в порно индустрията. Ма парете си и стигат. За кво да се поти.

тя пак си го помпурка...само дето вече не се снима :)....за съжаление :( курве от световна класа , така да бяха всички богаташки...

Като е богата....паяжина да пусне?