Коментари - Парис Хилтън стана майка за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и да е Има си много пари невестата

винаги много ме е виркала. Едно време, колко съм се упражнявал на нейни снимки... да се обади, ще и направя близнаци.

И на видеята даже на тези с нощтно виждане.

Хммм. Деца като аксесоари. Интересно. Гледайки документалния филм за Парис и познавайки някои от членове на семейството и лично, мога да кажа, че това, което прави е нормално на база на начина, по който е била отгледана.

По-правилното заглавие ще е "Парис Хилтън си купи второ бебе". Само дано този път е случила на читаво.

И тая като кака му на принц Уилям забременява по телефона и по електронна поща.

Инфантилна лигава кифла. Освен, че фамилията й е богата, тя абсолютно нищо не прави. Смешна кариера има, на певица се прави и това я интересува най-вече. Тия деца - са родени под наем - изкуствено от други жени - много идиотско е това. Каква е връзката между бебето и тази жена, дето не го е родила, каква майка е това?? Гадост - да се купуват и продават бебета - бременност - матки - утроби ...и тн. Грозните дебели пошли циганки Кардашиянови - и тях ги мързи да раждат. Най-добре да не се размножават тия!

Опита в музиката и се сещам поне за един видеоклип с нея.Опита и в киното но най успешна и беше кариерата в порно видеото.

Не харесвам Парис Хилтън , не разбирам (или по-скоро не приемам) професията "известна, защото е известна" , но даже и аз чета разни статии за нея, което означава, че бизнес начинанието ѝ е успешно. И точно от статия за нея става ясно, че има няколко (подчертавам - няколко) неуспешни бременности. Така че за грозно коментиращите - освен че сте вулгарни, сте и несправедливи и недочели. Срам! Дали информира света, че има дете от "бизнес гледна точка" или просто ѝ се крещи от радост, че след толкова години е успяла - само тя знае. Дали е новина за българската преса. Виж това да коментирате - бизнес ли или хвалба и това ли е начина - добре. Всичко друго - проява на лош вкус и нисък интелект.

И кой си ти, или коя си, и какво значение има твойто "експертно мнение".... Хахаха!! Даже и ти "четеш статии за Парис", хахаха!! И какво от това!? Абсолютно загубено време е това - да се занимаваш - с кокошки като Парис, Кардашиянови и тн. Освен, че са супер ТЪПИ и нищо смислено никога няма да кажат ... са пълно олицетворение на пошлост и кич. Коментарите са си доста правилни - ЧЕ ДЕЦА не се купуват и продават. Да ти ги ражда друга... Хайде отивай да си четеш още за тия простакеси. Парите не правят хората нито умни, нито интересни.

:)))))) и къде се твърди, че мнението е "експертно"!?! Коментирам тона на пишещите, който не е на "по- високо" ниво от нивото на статията. ;) Явно е и Ваше любимо четиво - иначе защо ще си правите труда да коментирате! Хайде със здраве!

Нищо чудно да е забременяла през устата.

Ако имах парите, също бих предпочел жена ми да не си разваля фигурата. Така и някоя бедна жена ще се поопаричи.

Така разсъждаваш, защото си неинформиран. Ако една жена не роди, тя започва да има здравословни проблеми - хормонални, фиброаденоми, рак и много други. Освен това бременността, раждането и майчинството трайно разхубавяват жените. Също така много от жените не си развалят фигурата. Надебеляват само тези, които са били предразпологени към дебелене още преди това. Преди да се жените гледайте дали една жена е закръглена в бедрата и ханша, дали има широк кокъл и така ще разберете дали ще се надебелее след някоя година. Обикновено това става и без да раждат за жените, които имат такъв ген. АЗ, например съм 45 кг, а съм родила две деца. Не се плашете, че раждането разваля фигурата. То преди всичко разхубявяна жената и й придава повече женственост.

В коя паралелна вселена живееш? На Марвел и някоя друга? Сериозно питам. Първата половина от коментара ти показва, че реалността в главата ти се сблъсква челно с нашата. Втората половина показва, че имаш някаква минимални познания за типовете женско тяло и ген. Напълняването при жените идва предимно от лошо хранене и/или заболявания. Генът те спасява донякъде. Да напомня, че има такъв термин - Skinny fat - слаб/а с мазна и безформена фигура.

Буби, сега остава да кажеш и, че си си 180 висока на тези 45 кг и наистина ще се притесня за тебе...Щото , ако си 155 -ще са ти нормални килцата, ако 160 и нагоре см, баба ти, ако още е жива, ще ти вика Бубеее много си изкльощавяла, грижи се аз себе си, ама пак ще минаваш за нормална....

И аз бих я напълнил.

Стана майка, не е като да бъдеш родител! Това е суета и показност

Синдрома на майка свинкя ли те гони? А тези жени, които не могат да имат деца, поради онкологични заболявани, репродуктивни проблеми и тн итн. и осиновят дете и те ли не а "майки"? И от къде си толкова сигурна , какъв в действителност е казусът с Парис Хилтън , че да прибегне до сурогатство?

Щом не го е показала, значи е още по-зле на външен вид от момченцето, което имало уж голям мозък и заради това с двойна големина на главата. А най-вероятно няма да е нормално. Поне има достатъчно пари децата ѝ да имат гледачки докато са живи. Иначе дай Боже на всеки децата му да са живи и здрави, дори и на тази която си ги е купила за да не си развали фигурата.

"Стана майка",та тази персона не ражда,а си купува бебетата!

На Париж "му" родиха Лондон. Живо и здраво да е. Има още европейски столици, та да видим.

Освен, че показа на целият свят какви посредствени дудуци върти и харчи на родата парите, с какво е заслужила вниманието на масите?

Парис Хилтън си купи второ бебе. Ето, поправих ви заглавието.

По света много семейства със здравословни проблеми осиновяват деца или имат такива чрез сурогатни майки. Може и да каприз при нея, а може и да има някакъв здравословен проблем (тя или мъжът ѝ). Богатите не са с привилегии срещу стерилитет... Виждаме само лъскавата страна на живота им, но не знаем с какво са се борили. Сестра ѝ, пак богата като нея, си роди сама и трите деца.

абе някой и е износил бебето я с нейна яйцеклетка я не и тя решила че станала майка. Сега ще го хвърли и това на 20 прислужници да го гледат и голяма гордост големи слова. Тия богати кифли са много глупави и странни. Ма тя родилен дом не е виждала бе, донесли са и бебето къщи опаковано като колет от Али Експрес. направо нямам думи

Това означава ли, че и догодина няма да се кандидатира за президент!?

Коя й го роди? С футка на заем станала майка, евалла

Да качи и клипа в който духа и я чукат като уличница! Хубав е, добра е!

Ти да не би да си девствена? Или то без клип не се брои?

колко е несправедлив живота понякога. Това безлично същество е невероятно богато без да си мръдне пръста.

Смяташ, че не си заслужаваме съдбата ли? И че сме по-лични от нея? Ние сме допуснали да станем роби и раждаме деца в робство поколения наред, приели сме това за норма. Срещу господарските деца не се рита.

Пак ли скокнала до магазина, да напазарува бебета?

Е че това е едно от най- безполезните същества на земята, което разполага със средства да нахрани цяла Сомалия, а не може дори едно дете да роди, защото и е по-лесно да си го напазарува.

Не е станала майка а си е купила дете

Котето е само за удоволствия, не за раждане?

Сбъркана работа

Ин витро чрез сърогатна майка... само аз ли не разбирам нещо...

Явно не разбираш, да, взели са яйцеклетки от нея и семе от мъжа й, направили са незнам колко ембриона, които ще се износват от други жени, които имат нужда от пари. Ако е инвиво със сурогатна майка, значи мъжът й да прави секс със сурогатните майки и децата генетично да са не на Парис, ами на сиромашките женици.

ко ко?