Парти се превръща в експеримент за връщане на масовите събития във Великобритания

Посетителите на клубното събитие в Ливърпул бяха без маска и не спазваха социална дистанция, но имаха негативен тест за коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да дойдат да видат тук :) няма ковид, няма тестове, няма глупости - само купон!! Така трябва - който го е страх да се крие.

Искам и аз! Искам и аз да съм участник в подобен експеримент!!! Ако трябва, ще подпиша и декларация за информирано съгласие! Съгласие, че знам, че мога да се разболея от коронавирус, да вляза в интензивното отделение на кислород, да ме интубират и накрая да умра защото дробовете ми може да се спаружат като гъба мухоморка! Искам, искам, искам и аз в такъв експеримент! Ще подпиша информирано съгласие!!! С двете ръцееее!!! Ама с химикали няма да се боцкам!!! Няма да подписвам информирано съгласие за неизвестни химикали с които ако ме набоцкат мога да получа тромбози и да умра от инсулт или инфаркт! Нищо, че от коронавируса има по-голяма опасност да ги получа!!! Нищо!!! Къде? Къде? Къде в България записват за такива експерименти с рок концерти???!!!

Ихааа една година след като забраниха всичко, защото "Слушайте учените!", решиха да направят експеримент дали верно. И ако се окаже, че то не било страшно? Оти ги ручахме жабетата? Сега ще направим ли експеримент и за парковете, мама ви д'еа?

опитни мишки и зайчета... :-)))

Те тия са били толкова надрусани , че ковид не мое ги хване бе хахаах

То вече само експерименти следват!

Че това нещо ново ли е? В България този тип партита не са спирали, и какво??? Айде, да не казвам в покрайнините на София колко ковид партита имаше :)