17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джордж, Мадона и Майкъл са 3те най-велики изпълнители и таланти на поп музиката.Към тях бих добавил и Фреди макар и да е от жанра поп рок.Поклон пред гения и таланта на Джордж.Както всеки гений и той си имаше тъмна страна, но нека го запомним като творец и музикант донесъл ни такава прекрасна музика, която ще остане и след нас.RIP.

Забрави Принс

Мадона няма талант...но обича..кабала!

Естествена смърт. Ами тя винаги е естествена и реална. Началото и краят,от това по-естествено и лично няма. Познаваемо ли е познанието и ако е така, от къде знаем това ? Отделя ли се душата от тялото след смърта, и ако е така,как се справя тя сама?

,,партньорът"....какъв партньор бе...на песните му или в музикалната му кариера... Слушал съм изпълненията на Джордж,харесвал съм ги,но тоя открит педереслък направо ме отвращава.... Надали,някога,вече ще го потърся в Тубето....

Къв спин бе? Не всеки гей има спин! Илюминатите го убиха, сигурно и макя му са убили...ма той си избра съдбата

Педалски драми ! Природата си знае работата, боклука се изчиства !

Не стига, че пендел ами и се самоубил. 100% билет за ада е получил

пидираси.

Голяма доза е приел през от долу и се е закашлял

Тежка му пръст !

Явно някакви педали ти пишат минуси

само напомних на руми да си пие хапчетата

Каквото и да се говори за него, той беше велик певец! Вечна му памет!

Ако не се е покаял от греховете си преди да умре, сега е в ада, което би било много жалко. Господ допуска болести до хората, та дано се покаят от греховете си преди да умрат(ако болестта е смъртоносна), но ако се покаят, Господ може да ги излекува. Така или иначе, душата е безсмъртна и според живота, който е живял човека, Господ определя бъдещето на човека- в рая или в ада. Адът е определен от Бог само за сатана и злите му демони, но ако човек се излъже и сгреши, като извърши убийства, кражби, извращения и т.н. грехове и не се покаже от тях, отива с дявола в ада. Ми купете си Библии и четете! Да не съм го измислила аз! Без покаяние няма спасение!

Руми, мойто момиче..кой така ти проби мозъка с тия простотий?

"Самоубил" се е със секс изодзадзе.Сам беше признал за стотици партньори.

Премълчава се нещо, което се твърди, че обратните дори без да броим това имали два пъти повече психически проблеми. Че самоубийците сред тях са два пъти повече. Това по повод изкарването им на нормални.

Велик изпълнител, певец, текстописец. Културата, а и изобщо днешния свят изгуби страшно много с загубата на Джордж. Педерастията му ми идваше в повече, но нали това са западните ценности, към които са ни тикнали? За смъртта му.. Прави ли ви впечатление как и в смъртта ни манипулират?! Кой по дяволите вярва на тази "официална версия" - сърдечна недостатъчност? Ако Фреди Меркюри не беше разпратил собственоръчно написано писмо 3 дни преди смъртта си, че е болен от СПИН - смятате ли, че официалната версия после намаше да е "умрял от естествена смърт" ? Джордж Майкъл умря от СПИН, което е най-вероятната причина. Само че любовника му не желае да признае, че и той най-вероятно е серопозитивен.

мъжките ласки са Западна Култура.

А ги приписваха на древните спартанци и рязаните османците:)))

гнусни отрепки

БАХ ТИ ПРОСТОТИАТА. Тоз, болен от спин, наедрел до крайнос и отпуснат се бил "самоубил". Кво, лейбълъ прови легенда, че да продава песните му под захарен памук?

Жалко....Със сигурност щеше да изпее още много прекрасни сингъли и дуети с други големи световни гласове. Джордж беше и ще си остане един от най-впечатляващите изпълнители на моето време.

какво. жал ти е само, че няма да ти пее. Егати и простотията сузина

Ще си пусна вефа и ще ми пее до кагато си поискам. Жал ми е за него приживе, разбира се, за болките му и всичко, което не е могъл да превъзмогне. Сега вече нищо не го боли, сега ме боли мен, че си е отишъл от този свят Джордж без време и без смисъл, а Земята обедня с още един стойностен човек и творец и остаха повечето тъпаци като теб да гъмжат на сюрии.