Първият мъжки дуел във "Фермата" завърши след инфарктна разлика от 36 стотни

Ваня Стамболова сподели огорчението си от времената, в които е била хваната с допинг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За цяла България стана ясно,че победител в дуела е Цецо-показа умения,знания и ако теглото не му попречи в първата игра,щеше да покаже,че знае и азбуката и тотално да засрами Роман.За неспазването правилата в последната игра от Роман и затварянето на очите на водещите за това пред цяла България -просто е обидно за зрителите и мисля,че те заслужават извинение от водещите/изгледайте записа на дуела,водещи/.Цецо,поздравления!За нас ТИ си победител!

НЕДОПУСТИМА ГРЕШКА НА ВОДЕЩИТЕ БЕШЕ ДА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ПРЕД ЯВНОТО НЕСПАЗВАНЕ ПРАВИЛАТА ОТ РОМАН,СЛЕД КАТО НЯКОЛКО ПЪТИ ИЗОБЩО НЕ СТЪПВАШЕ НА НЯКОИ ГРЕДИ,КОЕТО Е ОСНОВНО ПРАВИЛО И БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ДИСКВАЛИФИЦИРАН ЗА ПЕТА ИГРА .ИНАЧЕ ЩЕ ПРИЕМА,ЧЕ ПОБЕДАТА НА РОМАН Е ИЗМАМНА.НЯМА ДА Е ЗЛЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ОТНОВО ЗАПИСИТЕ СИ,АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА МНЕНИЕТО НА ЗРИТЕЛИТЕ...

По тъп ром от Роман няма !

KUKUPIPI

От Дира си търсят редактор на щат...от няколко дни никаква информация не можеш да получиш от статиите - пълно с правописни, пунктуационни, граматически и смислови грешки. Иначе за Цецо май всички се ядосваме

понеже не съм гледал,ако е истина ,че на алманаха са имали равни точки е трябвало да спечели циганина!Бял Българин съм,но да не знаеш историята си те прави недостоен дори и за ТВ шоу!!!

Не знаеше и азбуката. Когато я подреждаше, сто пъти повтаряше: а,б,в,г,д,Ж... За 25 минути така и не успя да я подреди, защото не знаеше къде греши.

За съжаление ,българина и азбуката не знае.Срам и позор!

36 стотни е в рамките на времето за реакция на Андрей, който контролираше хронометъра. Освен това на Цецо не му казаха, че може да прескача през гредите напряко, а на Роман постоянно му го натякваха. Според мен водещите искаха Роман да навакса и да даде близък резултат както се и получи, защото това е добре за шоуто им, а тях в крайна сметка само това ги интересува. Да не забравяме, че това е една игра за забавление все пак, без много драма и емоции. Цецо даде добър пример за своите събратя и доказа, че образование, образование и пак образование е решението на проблема. Аз съм атеист, но наблюденията ми от целия свят показват, че религията е много основна в цивилизоването на ниско образованите групи и ученето ги на основни морални и етични правила, така че църквата също може да излезе от вековния си зимен сън и да помогне.

Тенденциозно водещите не забелязваха как Роман, прескача сектори от моста! И това му даде шанс да победи със смешна преднина! Не е спортсменско! И Цветан го каза, но кой ще го чуе!

Явно трябваше да се изгони рома който засенчваше повечето "българи" в играта ,на неграмотният емигрант не трябваше да се дава никаква точка за първата игра защото не успя да я завърши както трябва и да нареди азбуката .

Изключително грозно, манипулативно и нагласено оставане на тоя ТЪПОЪГЪЛНИК във фермата. Циганинът Цецо имаше сто пъти повече причини да остане! А най-лошото е, че в последната надпревара на Цецо му правеха постоянно забележки как трябва да стъпва по ВСЯКА ГРЕДА и отивайки пълен с чувалите и връщайки се празен, а се вижда дори и на подбраните кадри, че това не важи за този роман и той си прескачаше и спестяваше по 3 греди на всяко минаване! Двата водещи скункса доказаха че са дребни и жалки човечета. Отврат! Спирам да им гледам сеира заради тази безпринципност!

Направо ме е яд на тоя Роман.Как може да не знае азбуката? Ами ако рома,беше минал препятствието и наредил буквите,какво да говорим?Тъп и нагъл,така мога да го определя ,с 36 стотини по вече подкрепа от мен пред Цецо по ясни причини.Все пак не крия,че циганина има по голям умствен потенциал.Нашия е тотален тъпоъгълник.

Аз не знам за какво му дадоха точка след като и двамата не се справиха?!

Не съм фенка на циганите ,но снощи водещите подариха победата на Роман !!! С това показаха пристрасност и не коректно отношение към етноса на Цецо !!!

Миришеш даже през коментарите, кюмюр...

Ха ха жестоко се лъжеш,мириша на марков парфюм !!!

Естет 77

Ти май не си наясно, че вече има много циганки, дето са по-красиви и от българките. Иди разгледай снимките на Диона, тук има статия за нея. А аз какви познавам, шапката ще ти падне. И са по-чистоплътни и от доста българи, които познавам. Ако ми говориш за тези от гетата, там не знам какво е положението, нямам контакт с такива. А Цецо определено е по за предпочитане от търтея Роман с измисленото самочувствие, ама опосумите го порязаха

Страхотен дуел. 36 стотни са в статистическата грешка. Я някой е пуснал хронометъра стотна по-късно, я спрян стотна по-рано. Трудна работа. Браво и на двамата играчи. Доста се поумориха.

Цигани и неграмотни........

То че азбуката беше изписана с някои букви за които е нужно и да разсъждаваш какво означават е отделен въпрос. Но да не ти стигнат 25 минути за да я наредиш -ба си плейбоя! От такава семка и посята в ...на плейметка бива ли човек да се съмнява какъв хибрид ще поникне! В друго едно шоу ни показаха един ръгбист -и на външен вид и на разговорни теми -и двамата фифти -фифти. А Хамстерите би трябвало и те да се замислят сериозно -доколко владеят българският език и кога са учили как се изписва "Ь, ь" (ермалък) дори ръкописно

като гледате простотии....