Коментари - Първият подкаст на Меган Маркъл за Spotify ще е за стереотипите към жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“Кралски” рептили, отърва се жената. Личи й по изражението. Щастие с пари не се купува, както пее вашата Лили.

Каква жена! Не прилича на онова сухото Кате. И за куче в къщата си няма да я пусна оная.

На тази толкова алчна жена не и стигат парите и титлите. Тя е срам за Англия и кралското семейство.

Е кво да е? Банална сороспийска тема.

Тая куха афроамериканка няма спирка. По голяма златотърсачка и по глупав принц едва ще срещнете някога. А СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ,ЧЕ Е ДУКЕСА ИЛИ КАКВАТА И ДА Е. ТЯ Е ЕДНА ОБИКНОВЕНА АФРОАМЕРИКАНКА,НЕУСПЕШНА АРТИСТКА, ,ГРОЗНА,ДЪРТА,РАЗВЕДЕНА,С КРИВИ КРАКА И МАЗНА ПЕТНИСТА КОЖА. ПРОСТО НАМЕРИ ЕДИН НЕУДАЧНИК И ПЛАЧЕЩ НЕКАДЪРНИК ,НА КОЙТО БАЩА МУ СПРЯ МАНГИЗИТЕ. ЖАЛКО ЗА ДИАНА,ЧЕ НЕ ГО Е ВЪЗПИТАЛА ДОБРЕ. САМО НА НЕГО МАЙКА МУ УМРЯЛА. ОРЕВА СВЕТА. АМИ КАТО БЕШЕ ПОБЕСНЯЛА ДА ТЪРЧИ СЛЕ МЪЖЕ. ТО НЕ БЯХА ЕДИН ИЛИ ДВАМА. СТАНА ЗА СМЯХ НА СВЕТА.

Хайде другарките първо да дефинират според тях какво е жена, после да се правят на журналисти и авторитети. :-) За какви стереотипи говорят, като не знаят какво е жена!?! Лицемерни та дрънкат!

Мисля, че си леко неориентиран в материята и на теб ти трябва обяснение, не на тях:)). Това ,че ние не знаем вече кое е жена, кое мъж, не означава , че слушателите на подобни подккастове не знаят и им трябват разяснения. Или да обобщя в едно изречение - в техните представи всеки , който се чувства, вижда в огледалото, или мисли , че е жена Е жена, ако ще да се разхожда с мустаците и брадата на Бин Ладен.

Не е така, защото другарките НЕ могат да дефинират какво е жена. Не са дефинирали това, което Вие сте написали, а съвсем ясно написаха, че дори учените не можели да кажат лесно какво е това жена. :-) Не са казали, всеки който се чувства жена е жена!

Първият подкаст на Мега? Неееее, тя не може нищо да измисли. Първият подкаст на екипа нает от Съсел да направи нещо, че паричките от договорите ще изгорят. Татко спря кранчето. Това е тъпа реклама, но интерес няма. Лузъри

Като сме против стереотипите-защо при война не мобилизират жените? Нали жените искат равенство? Аз съм против стереотипите, и съм за равното третиране. Нека ,при евентуално връщане на казармата да има казарма и за жени, и за мъже,с цел преодоляване на стереотипите.

Мобилизират, как да не мобилизират- Израел, Швеция, Дания, Германия , Франция и тн, дори забрадки като в Пакистан и Турция и сепаратистите от т.н Кюрдистан