Коментари - Павел Владимиров режисира Китодар Тодоров и Стефани Ивайло в гангстерски клип на легендарна песен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

неудобните коментари се трият, нали :) нищо пак ще кажа че ме кефят безскруполни мацки като Стефани Ивайло - ходила насам натам "модел" , говори ми на развален Български, ама като й свирнат играе всичко сериалчета, клипчета и кой знае още какво, под чаршафите :)

Отчайваща бутафория. Песента - банална, стилът - досаден, клипът пародиен, посланието - видимо поръчково. Докато българските творци се ограничават в имитация и не могат да прескочат границите на познатите клишета, резултатите ще са подобни еднодневки, финансирани от тук и от там. Единствено Китодар е естествен, органичен и както винаги на висота, за разлика от останалия карнавал.

по-грозен миндил не можахте ли да намерите,ама много малко по-грозен?

A теб като те запукам и се насереш, дали ще засмърдиш малко по-добре от сега?!

Не бях чувал оригинала на песента и го намерих. Да си призная новата версия е много по-вълнуваща "long live rock and roll" яко

Група творци направили нещо добро и орда злобни анонимни тролове на секундата започват да сипят жлъч. Защото само това си могат. Често се гневя като минавам през летище Истанбул и ми казват, че съм от Булгаристан, обаче май са прави хората. Гледайте положително и ще усетите същото от света. Пoздравления за това, което видях. От мен отличен (6).

Не знам тези ,които коментират тук разбират ли изобщо от музика изобщо.Прочита на тази стара песен е просто уникален. Браво !!!

Песента изобщо не кореспондира с клипа... що за тъпотия?

Този Стефани Ивайло ще да е някой нов джендър с връзки в медиите! Тротинетката 2.

Отдавна в България не сме виждали клип на песен с такава визия. Радвам се, че все още има и хора, които ни припомнят достиженията на родната ни музика от миналото през съвременен поглед. Браво на екипа и за изпълнението и за видеото.

Най-накрая меродавно мнение на интелигентен човек без комплекси. Благодарим, другите да си гледат Планета!

Страшна работа! И режисура и операторско майсторство - веднъж! За осветление да не говорим... в единия кадър и е посинено едното око, в следващия другото. Нали...., ако са искали да покажат, че се гледа в огледало, има си начини за заснемане на такова нещо... А пък като вида, че някой снима с ДСЛР, направо го отписвам като оператор. Само монтажа е на прилично ниво, ама са засрали цветните корекции малко. Нещо "винтиджа" им е избягал, ама то с ДСЛР - толкова.

Врещене - ужас, глутницата да спре да вие. Чао!

Съжалявам, ама доста слабо. Почти нищо не се случва в това видео, а изборът на момиче е плачовен - тунингованата кака изобщо не пасва на стила на клипа.

важното е едни пари тука така нали...