Николета рекламира парфюм с фотосесия на гръцки остров

Подобно на Виктория Бекъм Николета Лозанова ще лансира в търговската мрежа свой аромат, който обещава да бъде горещ, екзотичен и загадъчен - като мястото, където се засне рекламната му визия.

Обратно в новината

Коментари - Николета рекламира парфюм с фотосесия на гръцки остров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая може да рекламира само препарат за тоалетни чинии.

Винаги една и съща на фотосесийте

Indulance

бе то и викторя бекам не е първа красавица;;; ама има класа и стил ама това не в гърция ако ще на бахамите да се снима си е селянче и то постно

Рефан е долно менте, това не е парфюм, а смрад! Евтино подобие на аромат, от което боли глава! Трябва да бъде забранено! Винаги ми става лошо, като усетя тези смрадове! За съжаление много жени го използват - как не им е лошо?

Ха-ха! Много ме разсмяхте- Хухолетка и Бекам- те имат толкова общо, колкото две паралелни прави, ха ха ха

ДА СИ КАЖЕ ВАЛЕРИ КОЛКО Е ПЛАТИЛ НА РЕФАН ДО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА ИЗЧАДИЕ. ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ПРЕДПАЗИ НЯКОЙ КАТО НЕГО НАПРИМЕР НИКИ МИХАЙЛОВ ДА СЕ НАБУТА.

Нека да плащат на Николета да ги рекламира а на момичетата които им работят може и въобще да не плащат.

Видяла жабата ,че подковават коня и тя дигнала крак..... ;)

Според мен ще направи удар, ако направи отливка на вагината си и я пусне по сексшоповете. Сума ти народ й е навит да я удари по веднъж-дваж.

Хахахахаха...това е идея!

Аз с това си моря хлебарките в къщи - безотказен.

Ама това туй на билбордовете из града тя ли била?Въобще не прилича на себе си.И на билбордовете пише парфюм 192 Лайт.Азис и Ванко 1 рекламираха парфюм 192 , който всъщност е имитация май на Пако Рабан.Този май въобще не е неин, а пак е някаква имитация , каквито правят Рефан по принцип.Но не мога да разбера рекламната кампания на гореспоменатата фирма - Азис , Ванко 1 , Николетка - сега кой следва - може би Карбовски Директно.

Колкото си приличат Деивид Бекам и Божинов толкова и Виктория с Николета

подобно на Виктория Бекам Ни Ло рекламира.....? Пази боже сляпо да прогледа.

Какато винаги мноого значима новина! Постоянно се отклонява съзнанието на хората от реалните проблеми, насочвайки ги към теми, които нямат значение.

СТИГА С ТАЗИ НИКОЛЕТА.

Новият аромат на УРеван е с тестовото име "Селска пръчка" и ухание на лека жена.. търсете го по магистралите, околовръстните шосета и магазините за почистващи препарати! ;)

Добре казано! ;))

идеално сега наи-накрая ще мога да мириша на евтина к.. както винаги сам искала! :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С ухание на "древен" чаромат на труженичка от околвръстното, биад или найт-флайт.

"Рефан"много бърка, ако си мисли, че ще придаде стойност на аромата си, избирайки за лице толкова преекспонираната и откровено недолюбваната Николета!

Освен гол задник няма какво да покаже,толкова са и възможностите т.е. няма нищо друго.

Освен че рекламира, май и пърди във водата :-)

Сигурно смята така да й ухае парфюма :))))))))))))

Голям праз,като рекламира.

Ами тя това прави - рекламира себе си. Кой друг би я наел да го рекламира?

Не е изключено Николета сама да финансира рекламата на "Рефан" и да им излезе БЕЗПЛАТНО удоволствието! :))) Отново някой намазва на гърба на Николета ;)