17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна глупост! Песента не е нова, а е обработка на стара и добре известна. Премахнати са беквокалите и почти целия инструментал и ето ви я новата песен

Божествено! Благодаря на Дир за изключителното удоволствие.

А ако не искаме?

Откри я само писачът от Дир. За всички останали песента е добре позната от десетилетия!

Ако искам ще я слушам, ако искам няма. пп: Стара и известна песен

Песента не е нова,само неиздавана версия.Обиждате ни с подобни заглавия.

Неизвестна - друг път. Чувала съм я, а и веднага си излезе в тубата и то в различни варианти,

Това е "Time" от едноименния мюзикъл от 1986 и е абсолютно в топ 3 на най-добрите песни на Фреди (самостоятелни, извън Куин). Толкова глупаво заглавие и подвеждащо заглавие, типично за жълтата преса! В Тубата си пише ясно, че е нова версия на стара песен. Щом съм си я припявал през 1988, значи не е неизвестна, нъл тъй? Тук е просто самостоятелната част на Фреди, която е без хор и това прави тази версия много по-слаба. Ето видео към официлания клип, който има абсолютно същата пратия на Фреди, но с детския хор звучи повече от епично! https://www.youtube.com/watch?v=IA1kFkEOEqo

Съмнителна история е това видео - прекалено високо качество за 80-те години.. Песента е страхотна, а Фреди беше звяр в пеенето!

Сега са намерили видеото и версията на песента, а не че е нечувана до момента. Фреди е талантлив звяр, актуален, макар и толкова години след смъртта си.

няма нищо чудно в това да се намират още и още песни. Например Майкъл Джексън си е имал цял трезор където си е събирал лирики мелодии които е съчинявал. След смъртта му се оказа че в него има буквално хиляди песни в него в различен стадий на завършеност. стотици от които на практика готови с пълен текст и аранжимент, просто Джексън не ги е публикувал. Имай предвид че самия Джексън ноти не нише и не чете, мелодиите си ги тананика сам ала битбокс.

УНИКАЛЕН И НЕПОВТОРИМ!!! Жалко, че го заразиха, щот не им беше удобен..

И аз подозирах, че тези дето ни ръсят от самолетите и сега инсталират 5G-то, заразиха Фреди със СПИН.

Прав е човшкът, заразиха го - четете автобиографични истории - или най-лесно гледайте постановката в театър Възраждане за него.. отишла една и му казала, че майка и и казала, че е нейн баща и искала да си направи тест за бащинство в определена клиника.. като излезли резултатите и той отишъл в хотелската и стая да и каже, че резултатът е готов и той не и е баща, се оказало,че тая отдавна я няма.. и така са го заразили - имал е твърде огромно влияние върху масите, което се вижда с просто око, песните му са провокативни - който разбира английски знае за какво говоря, освен това е кръстил групата на кралицата, въпреки, че на англ. queen означава и пел, носил е кралски символи-който е гледал концерта с короната и червен плащ знае за какво говоря, биле неконтролируем от продуценти и прочие рантутници, които се навъртат около певците-вижте с Майкъл Джексън какво направиха-бил им е по-изгоден да не е жив.. абе изобщо, информирайте се!!!

Пийте арника монтана 200 Це и няма да ви заразят!

Песента не е неизвестна, ами дори много известна! Става въпрос за друга версия, която е с акомпанимент само на пиано.