17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да има връзка между Ангел Стефанов и Боби баща и син са правилно си се досетил

Петър е самодоволен стероиден дрисльо ! Другото момченце се влюби в Питърчо ?

Има ли читатели тук от с.Летница да ни кажат дали Борислав има нещо общо с Ангел Стефанов който беше показан в репортаж от Миролюба Бенатова като организатор на просяци в Швеция.Току що го видях в друг сайт и там пишеше,че това са родителите на Боби.Дали е вярно това?Този Ангел Стефанов и съпругата му също говореха много добър български език също като Боби.Репортажа го има в yuotube.com

Аз съм от град Летница, но не мога да кажа, че познавам много добре Боби. Първо градът не е толкова малък, за да се познаваме всички. Второ строителната бригада с Боби си е изградила име ине работи само в града, което усложнява контакта с него. Боби не е такъв човек, дори и да има нещо си общо със Ангел Стефанов, не трябва да го съдим по потекло.

Цигарите изпушени от Петър, го спряха за финала.Те водят до зависимост и слаба воля.

Цигарите изпушени от Петър, го спряха за финала.

Само Калоян или Ваня , Боби си показа циганията с избора си на дуалисти.

Дуелисти,Марио,дуелисти идва от дуел.

Би го 10 на 0 на този позьор Петър който цял сезон претендираше, че е най-силният играч във фермата и ще бъде победител. Видяхме какъв победител е - само на думи.

ВАНЧЕ,ДАВАЙ!НАТРИЙ ИМ НОСОВЕТЕ!

ПОБЕДА ЗА ВАНЯ! ДАВАЙ МОМИЧЕ! ПОКАЖИ ИМ КАК СЕ ПРАВИ!

Искаме Ванчето да спечели.Пожелавам и от сърце победата.Заслужена ще бъде.

Какво правим с онази вещица Надя? Онези продуценти я тикат към победата. Може да изкривят и гласуването. Както винаги са го правили. За мен достойни са Ваня и Стоян. Боби се увърта хитринки около баба Яга- Надя. Тази като говори, от устата й излизат змии и гущери. Само с поглед те убива. Противно и долно същество без духовност.

Есенесите са най-сигурният начин продуцентите да сложат когото те желаят за победител.

есемесите...

Петър беше силен в пафкането на цигари,обръщането на алкохолни чашки,перченето пред жените и удрянето с юмрук по масата.На арената му омекнаха краченцата и ясно се видя,че удрянето по масата и еженето не вършат работа.

Калоян вече взе награда от Фермата.Приятелството си с Петър.Нека и само с това си остане.За мен лично той е едно разочарование. Млад,силен в игрите,но клюкар, интригант, подигравчия,обижда хората извън неговия кръг,схемаджия.Говори за чест и достонство,но показа, че такива му липсват.Срам за гвардейската част.Преждевременно остарял млад човек.

Боби е добър строител,работлив човек много добре говори български език/за разлика от Мария за която имам съмнения,че е от друг етнос/,играе български хора,явно се интегрира успешно.Но многоооо прикрит.Една песньовка цял сезон-за неграмотната му майка и за по-голямата му дъщеричка.Не показа същността си,много внимаваше как се държи и какво говори заради мисията си да реабилитира етноса си.Но,една птичка пролет не прави.Не може за един човек да се правят заключения за цял етнос.Боби е изключение от правилото.Залепи се за схемаджийте Калоян и Петър.Аз съм за Ванчето да спечели наградата.

Пък не съм

Добре сте ги описали нещата!

Олекна ми с мантрата "супер татко''.

Дано спечели СтоЕнчо! След като Петър напусна не ми е интересно вече...а останалите са от кол и юже събрани....Стоян е добър по душа, макар и малко объркан в съжденията си....за него съм!

На финала Стоянчо и Ваня. Но Стоян днес ще го премахне онова леке Калоян!!!

Все тая с кого...важното е да спечели Стоян

Ванче, ти си единствено достойна за 100 хил.лв.! По едно време симпатизирах на Боби, но като се присъедини към силните по власт ( типично за малцинството), двойкатаа абонирани за фермер и пом. фермер Петър и Калоян и отношението му към Стоян ми стана неприятен! Жалко, че опосумите направиха така, че да не бъде финалист!

Съгласна

Най справедливо е Хепи Ванче да вземе победата. Всичко зависи от зрителския вот. Но Боби е ром и много цигани ще гласуват за него.

Утрепали са се циганите да пускат есемеси.Пускат само роднини на участници,никой друг,без това продукцията си ги манипулира както и е угодно и си слагат големия процент гласували на когото те си изберат за победител.

Давай Ванче!Разбий ги......

САМО ВАНЯ! ЗАСЛУЖАВА 100% ДА ПОБЕДИ И ВЗЕМЕ НАГРАДАТА! ДЕРЗАЙ СМЕЛИ И КРАСИВО МОМИЧЕ! СПРАВИ СИ ДО МОМЕНТА ПЕРФЕКТНО! ПРОДЪЛЖАВАЙ!!!!!!

Само за протокола - има нелошо тяло, но във фейса изглежда доста изхабена. Емоционално нестабилна и комплексирана. Показва го факта че се влачи след мъжа който харесва като овца. Иначе не изглежда лош човек и има физически данни момичето.

Еми не се влачи след него. Въпреки всичко тя си го харесва- подкрепя и помага. Тя не се бори за любовта му- остави го да го налази Даяна въпреки че не и беше безразлично. Не действа като нея обсебващо.Страдаше си по Аполон съвсем сама.

Мария е много по-захабена във фейса пък си е намерила мъж.

за друго не знам но определено бих му смачкал топките на Петър... от хубави неща ;))

Нямаш свои ли?

Е от коментара не се ли сети, че жена е писала ?!

Прочети,,смачкаЛ,,- а не смачкаЛА!

от хубави неща ;)) - аа да

Калояне ти сиии

Аз искам да победи Ваня! Много достойно се представи във формата и отстрани доста силни жени.Боби също не е за подценяване.

Че Стоян ще отпадне днес и ще останат Надя и Гвардееца!!! Ще викам за Ваня освен (не ми е100 процента фаворит,но поне като мен иска жилище и семейство съпруг и дете)

Кой ще я вземе такава залухана. Даже незнае как да флиртува с мъже. Най много да попадне на някой използвач да му слугува и накрая да и вземе жилището :)

Флиртуването не е голяма гордост за истинската жена. Означава- готова съм. Истинските мъже не харесват лесните битки и женския флирт. За един- два пъти може би- но за сериозна връзка не си падат по флиртаджийки.

Жалко представяне на Петър на дуела и във фермата. Боби тотално го раби!!! Излежаване, мързелуване , мишкуване и вечния фермер с побратим Калоян. И двамата нямаха време ( или желание ) за Алманаха, но за пийване ,схеми и клюки - имаха . Имал желание за семейство, но без спестявания и работа , само суетност и надувки не хранят семейство. Сутринта в участие по БТВ Петър гордо каза, че е без работа и си почивал . Всеки мъжкар би намерил работа ,и не би бездействал.

Не свири на чужда сватба- не ти е изпратил сметките да му плащаш. Ако не умееш да продадеш добре труда си и пипето никога няма да забогатееш- само ще блъскаш. Ако спечели Калоян ще си поделят наградата- ако наистина държи на думата си Калоян.

Ще си я поделят наградата ама друг път.На Калоян баща му вече е разпределил парите ако синчето му спечели.У тяхната къща стария петел кукурига,малкия се подчинява.

Смешникът-манекен, дето по някаква случайност може да кара самолет и се мисли за бог, най-накрая бе разкрит. И то не от кой да е, а от най-точния човек, който си остави ръцете и душата във фермата.

Само Ваня! Мъничка душичка, колко пъти се явява на битка. А и е ведно тоя формат да го спечели жена и игри на волята спечели мъж и готварското, ако че Виолина беше по-добра.

Точно ТОЯ формат миналата година го спечели жена !

Добра победа на Боби, но моите фаворити са Калоян и Ванчето.

Куку Ванчето направи и спечели 4 перфектни дуела и абсолютно заслужава 100 000хиляди.Пешо игра един смешен дуел с Асен и сега Боби го затри с 10/0.Ванчето беше в пъти по-добра от "Аполон" във всичко на арената.А във фермерската работа не се скътаваше.Единствената и слабост беше,че залитна по този егоцентрик.

Преди време огелпих пътя за Бургас - и се забих в един лагер насред гората на мангали дървосекачи- май беше около село Голям Манастир. Сичките бяха само чист мангалски мускул- без протеини анаболи и инжекции- само от въртене на брадвата по цял ден Ако беха вкарали некой такъв професионален дървосекач мангал щеше да им сцепи гьона.

Я колко лесно! Требе и пипе! Повечето игри не са само за издръжливост и сечене на дърва. Па и една от стратегиите е да знаеш КОГА да се биеш и кога да се откажеш- както направи Надя.

Каква гладиаторска битка,какви 5 лева.Гладиаторите се бият по двама.Тук Боби гладиатора се би сам,лежерния Пешо и на арената беше такъв какъвто през целия си престои у фермата.То рязането на ритловици не е като да си изправяш буклата на главата и да се поливаш с мляко на голо.Радвам се че всички фукльовци-Кустев,Данчо,Мария,Тони Косъма излетвха безславно.

Петър цяло предаване демонстрации колко е велик и накрая пълен погром - въздух под налягане. Интересно, но за такава професия като неговата се изисква доста силна психика, каквато той очевидно няма.

лале

Ванчето цепи по три ритловици на дуел, тоя Пешо се срина след първата! Въздух под налягане...

Само така!Такова нагло държание!Щеше да излети още по-рано,но създаде впечатление,че е много силен.Че взел една победа над адвоката!Психиката му е зле.И това е пилот на самолет,който вози стотици хора!

Май не е баш от тия пилоти.

Напълно заслужено място на финала за Боби.

Пешо, Пешо като изкарвайки една уж пилотска програма в ТУ, не те прави пилот. Айде със здраве и не лети толкова високо и един ден, може и да станеш пилот.

Всички с голяяямо самочувствие да знаят, че рано или късно идва момент да им се смачка фасона.

Чудя се кой гледа тази "боза"?Чисто губене на време! Това нито, ще ти помогне да се усъвършенстваш мисловно и психически, дори напротив, нито има нещо интересно дето да те зареди положително.Например предаването "Стани богат" е много добро, човек може да научи много неща! Спряха го, не мога да си обясня защо?!

Така като чета, точно ти гледаш и то с идеята да тролиш. Добре ли се чувстваш от това?

на Боби, един читав циганин....а тоя Петър с тази слаба психика, какъв ли пилот може да бъде!

Този млад мъж е типичен представител на " новите мъже - ходи на брада, на вежди, на козметик и на дерматолог. А като се стигне до истинска работа - мъка. Боби - заслужено си взе победата. Истински

Не виждам нищо лошо един мъж да се грижи за външността си ако може да си го позволи. Стига да не прекалява.И Петър не прекалява. Малко странно ми изглеждаше в тази насока Даню с тези прически и облекло подчертаващо цялата му анатомия...

Последното нещо, за което трябва да се грижи един мъж е външността си. Освен ако не е гей. Стегнете се.

Що за глупост си написала- не трябвало мъжете да се грижат за външността си.. Въпрос на вкус. Не ми допадат естествено мръсни и рошави шкембелии и с мръсни нокти и една вежда.

Каква е тая ферма? Някакво предаване ли е това?

След толкова самохвалство загубата десет на нула никак не е на добро. Хора като Петър, които непрестанно се надценяват, едва ли са подходящи за такава отговорна професия, каквато е тази на пилота.

Таз пък...ти ходи стрижи овце, остави Петър да прави това, дето умее. Ок?

Битките не бяха за "стригане на овце", а за издръжливост - физическа и психическа. Така че "Аполонът" Петър наистина се издъни.

Ами,явно не умее да кара самолет-там се иска желязна психика.Той ще си остане един бивш футболист!

Ами той през цялото време правеше само това, което умее. Хвалеше се , че е велик.

Преби го като маче у дувар. Петър влезе в добра спортна форма, но за три месеца се свлече. Боби работеше неуморно, взе си почивка за възстановяване, имаше мотивация, не на последно място си е майстор в рязането и цепенето. Той цепи ритловиците най-оптимално.

Вече писах, че каста тази година е под всякаква критика. Хора събрани от кол и въже. Но този летец е най-измисленият мъжкар в шоуто. Дай му да се прегръща (с жени и мъже), да се тюхка, да се вайка, а иначе - нула пресечена. Опосуми, ако продължавате така, с такъв подбор на участници, с такъв нелеп сюжет на предаването (ферма за отглеждане на кучета!!!), с това свирепо плюскане и откровен театър, ще трябва да закривате Фермата. Дори не съм сигурен дали с това издание не я закрихте.

A не се ли замисляш, че подбора е в резултат на явилите се хора ? Ако това предаване отдавна не е актуално. Единствения смислен сезон беше с емигрантите..

Аз лично смятам, че е имало и по-достойни кандидати, но в името на скандалността и гледаемостта са се спрели на тези и наистина загубиха от това - почти няма участник, на когото да симпатизирам изцяло, все е с цената на компромиси... и съответно губя интерес към предаването.

За земеделие и животновъдство има други предавания. Подборът на участници е много добър- различни типажи и всеки един от тях беше интересен- Ангел,Митко и дори Милена. Ванчето заслужава да я повози Петър на самолета...По някаква причина той се дърпа...Има огромна разлика между Ванчето и кифлата- артистка. Все пак Петър няма само да се снима с жената до себе си- за семейство е нужно точно типа на Ванчето- събрала в себе си толкова ценни качества и запазила детското в себе си.

Що по Ваня да се вози...искам из...хшихихи

Кукуригу :(

Е това май лудичката яхтена женица си го е писала. Мииилата!

Искаш Пипи,но Петър си го пази...Кифлата- артистка не успя и затова Пешо заслужава уважение.Толкова му се катери тази въртиопашка.... Но пък Краси от предишната ферма е по- хубав от Пешо.... Но и по- наивен- позволи на Поли да се повози на неговия...