Джису от корейската банда Blackpink стана моден посланик на Dior

По думите на представители на бранда изпълнителката е успяла да въплъти "квинтесенцията на съвременната женственост" на марката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко тип “мечтата на педофила” ...

Дано не омаха много хейт както онази азиатска певица в модната седмица в Милано, където хората я наричаха ,,Ходещия Корона Вирус" и някаква там я беше ударила , задето била от Азия

Искам джасу с Джису ! ;)

Josoo е изключително красива ,видях я на живо в Германия през 2019 когато групата имаше турне. Хората около мен започнаха да си мислят че тя е холограма хаха беше перфектна.

Перфектен ход на Диор. Тийновете по света, които въобще са чували за тази марка, я възприемат като нещо, което се ползва от леличките и чичковците, скъпо е и все още не му е дошло времето. Сега, когато Джису заявява открито, че ползва този продукт, производствените мощности на Диор ще прегреят в близките 2-3 години. :)

Ma trebe da namali cenite....

Хубаво е човек да разнообразява с нещо жълтичко от време на време.

Като те гледам бат'се ти се разнообразяваш като сменяш ръката и захвата май ;)

Златен дъжд за тебе на момента.

Ела да те разнообразя с една тояга ще виеш като бито псе.

Пауава е

Азиатките са красиви и имат хубава кожа. Обаче ако до тази красива азиатка сложиш една руса бяла мадама, азиатката залязва като падаща звезда.

Не съм съгласен

Значи имаш някакви скрити комплекси, защото не е нормално голям мъж да иска да прави секс с жена, която изглежда като 10-годишно дете. Сещаш ли се?

Да не говорим, че корейките си правят по 10 пластични корекции в месеца....