Певицата Граймс роди син на Илон Мъск

Това е първо дете за изпълнителката и седмо за милиардера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам я гола, с голям корем и кръв по тялото и се чудя предрусала с хром ли е или е забременяла. Или е забременяла чрез хром.

Има живи деца. Това му е шестото. Има и починали. Интересно в случая би било дали детенцето е заченато инвитро или не. Горкото детенце!

Роди син ОТ, не НА Илон Мъск!

Гледам булката и виждам, че Илън е намерил живот на Марс. Майтапа на страна, честито да му е! Може да е смахнат, но Стив Джобс е прав - "Само тези, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, успяват."

Luna0102

Този човек е за пример как като се изправиш срещу страховете си можеш да ги победиш. Първият път като я е видял е стискал амулет и е подменил памперса за да не му мокрей и след две години създава семейство с инопланетянката.

Който не знае на какво викат white trash да разгледа снимките.

Боряна Динева- Стробъл е съпруга на съдружника на Мъск и притежател над 30 патента на "Тесла" Джей Би Стробъл. Боряна и Джей Би имат 2 прекрасни руси дечица. Днес в "Тесла" се роди още едно бебче. Детска градина "Тесла" упорито се разраства....както "Тесла" се разраства в бизнеса 5000 пъти под управлението на отдел "Човешки ресурси - Тесла" от Г-жа Боряна Динева. Тогава само на 28 години и с дипломи от възможно най-престижните университети по света. М България последните хонорис-кауза са Академик Каун Борисов и АкадемикРитнитопко Хр. Стоичков.

Едно от децата на Мъск: - Тате къде е полярната звезда покажи ми. Мъск,поглежда към небето и навъсено отговаря: -Ъъъъъ,някъде там между татините 5g сателити,ела на компютъра ще ти покажа къде е.

Страстта му към космоса обяснява донякъде избора му на жена! :))

Трябваше да го види преди пластичната операция :-D

Той е куку и тя е урод

колие-чокър ??? Що не пишете на чист български бе? Не сте журналисти, а копипейстъри, демек преписвачи.

И още толкова деца да направи, няма да му е проблем да ги отгледа както трябва. А, ако някои от тях наследят уменията му, това би било в полза на цялото общество. Умните (и/или) красивите да се размножават на воля. Проблем е, че се прирастът в човечеството, като цяло, идва предимно от такива, дето обществото не само децата им изхранва, но и тях самите.

Уф, фалшив либертарен селяк, кого изхранваш ти лично?

да продължава, докато направи момиче :)

Ето го ключът от мазето - през детството си Мъск е жертва на тежък тормоз от страна на свои връстници, като един път дори постъпва в болница, след като няколко деца го бутат по стълбището, в резултат на което той губи съзнание.

Разгледах снимките и единственоо, което мога да питам е какво намери Илнон-чо в това нещо??? т.н. "певица" има вид на много слабоинтелигентно куку и нищо повече.Този толкова ли не може да си намери свястно гадже с неговата позиция??

Сигурно имаш предвид някоя кифла-фолкаджийка с надути джуки! Ха, ха, ха...

ТЪПАК

Явно си приличат. Хората обичат да се прекланят на идоли. Мъск е идол. Жена му също ще стане. Децата на Мъск заченати по естествен начин умират.

Не ти влиза в работата тя каква е! Това е нейна стил и е много по преуспяла от теб :) ти си мирувай

Тоя все едни такива убитаци ги намира. Тази ме удари в земята. Всичките му жени си приличат и най-важното коренно се различават от майка му....

С неговите 12 000 микровълнови сателита от ново поколение 5 G, което значи че един сателит носи стотици микровълнови антени (мултифасетен) , всички излъчващи едновременно честоти от стотици MHz и насочени към земята...ако вируса на гейтс не избие хората, пожарите и изпичането от сателитите на тоз идиот ще го направи

И къде ще живеят, след като Мъск е бездомник? ;) По неговите думи няма дом и на това му се сърдила приятелката.

Тези в някакъв култ ли са? 7 деца,... докато стане на 60 не знам колко ще заплоди. Направо ме е е гнус.

5 от тези деца са инвитро петзнаци.Понеже първият му син е починал, после правят инвитро и петзнаците са резутат от него. Гнусно, а? Колко е гнусно, когато човек не знае за какво става дума, но все пак се изказва.

Колко сте права. Колко пъти съдим чуждите животи без да знаем нещата от кухнята. Пък и не гнусно да имаш много деца. Не разбирам как в такова хубаво нещо някой вижда гнусно. Сжотевата жебаьсажсецразврли, въпреки 6 знаците. Те си знаят защо. С втората жена също. Не е лесно да си толкова успял мъж всяка иска да те хване и държи с нещо. Дано има щастлив семеен живот и много деца

А бе вие угодия нямате бе! Ако някой няма деца - защо няма деца, бил/а егоист; ако има много деца - гнусно било. А говорим за човек, който може да си позволи и повече деца да гледа. Както стана ясно от коментара на ergu8, Мъск дори не е целял да има толкова. Аре ти и другите като теб да спрете да рамкирате чуждия живот!

Сатанисти.

Тези не спряха да се размножават. По-миналата година сестра му Jana Bezuidenhout роди дете на баща му Errol Musk.

Да им е живо и здраво марсианчето!

да го слагат в скафандър и на Марс! До стогодишнината си може и да стигне.