Коментари - Певицата Цвети Радойчева отпразнува 4-ия рожден ден на дъщеря си | Лайф.dir.bg
назад

Певицата Цвети Радойчева отпразнува 4-ия рожден ден на дъщеря си

По всичко личи, че малката Ванеса ще тръгне по стъпките на майка си

Обратно в новината

Коментари - Певицата Цвети Радойчева отпразнува 4-ия рожден ден на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PARROT

Не ч нещо, ма видях, ч няма коментари и реших от жал да напиша един..

Щастлифт съм да го чуя! Не че зная коя е тая кифла.

За сефте чувам това име, а пък то било певица??!! У нас кандидати за лопатата нема, но виж певци и актьори са На всеки километър...

Правилно уточнявате, че е певица !Иначе, как да знаем коя е !??..

Да са живи и здрави! Но какво прави статия за деца в Порносектора на ДИР?

Не съм я чувала никога. Но подкрепям мнение по-долу. Обикновено в тази рубрика пишете за известните метреси и проститутки в България, които се чекнат по плажовете и все си почиват незнайно от какво изморени. Не е редно да пишете за деца тук!!! Никак не е редно!!!

https://trud.bg/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B9%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%BC%D0%B5/

Зле скалъпена платена, скучна статия, която предизвиква смях и доза съжаление към амбициозни майки драпащи за слава. Поне да си бяха направили труд да я напишат по професионално.

Симпатични деца. Световно не известна певица. Статия за деца в тая рубрика за успели лелки не е добре.

Коя е тая?

Туй пък булче кое е?

Patrol?????

Държанка на този, който е подарил платена статия в ДИР за рожденния ден на дъщеря и. Това се нарича сериозен мъж. Иначе, ако си паралия, можеш да си поръчаш, в ДИР, от поздравителна честитка за първа среща с мъж до некролог.

В Укипедия пише за нея единственно, че е родена на 30 януари. Година на раждане няма! Така е и във Facebook. Това е ПРИМАДОНАТА и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да и се пише годината на раждане. Докато на никому НЕИЗВЕСТНАТА Тина Търнър, безсрамно пише навсякъде, че е родена на 26 - ти ноември 1939г. Защото Тина Търнър не е КРАЛИЦАТА на музиката и само появяването и, дори днес, кара меломаните да и се възхищаваме и прекланяме като на Жена и като световна певица, дала ни незабравими изживявания. Simply the best не е песен, това е химн.

Плесецкая е Явление. В културата и обществото. До последните си дни остана ИДОЛ. Жена, балерина пречупила СВЕТОВНИЯ балет през собственият си талант, преживяла репресиите на Сталинизма. И останала Плисецкая. Ако днешните жени имаха поне 1/100 от пластиката на Плисецкая и 1/1000 от чувствеността....светът щеше да е друг.

трябва още 30-тина статии и ще стане известно момето

Да тръгне по стъпките на майка си...предполагам означава да лапа микрофони.

Хубаво дете - българче. Но защо са му сложили ЧУЖДО име ??? В София, май слагат само идиотски чужди имена ??? Нормално е името на детото да бъде като на някоя баба или прабаба, или подобно..

Ъъъъ,коя е тази?

Коя е пък тази певица? Да й е жива и здрава дъщеричката, но кого го интересува рожденият й ден. Близките са присъствали на него. Не занимавайте широката аудитория с това!

Коя?

Рожденният ден на детето е чудесен повод мама да покаже малко плът с някоя и друга снимка!