Пипа Мидълтън страхотна по бански на плажна коледна ваканция

Сестрата на херцогинята се наслаждава на слънцето през празничния сезон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лика-прилика са. Хармонична двойка във всяко отношение.

Страхотна?... може да е страхотна ама само за английския вкус и съпоставена със сънародничките и!

Има много красиви англичанки

Това ,че едно тяло е слабо не означава,че е красиво и стегнато.Тази дама има тяло на възрастна жена, а в лице е още по зле.

Да се бяха взели с Харито, сега щеше да цари мир в кралското семейство.

Слаба , но грозна жена с удобен брак !

от всякъде си е мъж, никакъв финес няма. прилича на презобил кон

Тази може и да е слабичка, но ясно се вижда какъв смъкнат задник има....

Да ходи на процедури да си оправи лицето Те вярно че западняците са с лунички

С рокля е къде къде по-добре отколкото с бански. Странно как с рокля не й личи какво е мъжко добиче. Който е писал долу в коментарите, че е много слаба, се е поувлякъл. Външно може да е стегната, но с тоя масивен торс очевидно крие доста висцерални мазнини /не подкожни, а между органите/ - и килограмите не са под норма.

Само по банския веднага се разбира , че сестра и е ''херцогиня'' , защото тази е като ''богиня'' - Ако не ми ги навирате в лицето , изглеждат на сервитьорка и ватман !!!

Я моля те ми дай пример с наша двойка-богата жена плюс изключително богат банкер, който е от изключително богато семейство , притежамащо остров в южните морета, за да знам как точно ТРЯБВА да изглеждат такива хора....ха-ха-ха. Егати комплексираните хора на тема лице и тяло има в тая държава. Такъв пост може вярно само една фолк певица да го сътвори.

Стегната била - Е че стегната ще е , да не е работила на смени , или пък да е прала на този гащите , та няма да е стегната !!! И аз съм стегната , даже пренатегната - Работа , две деца , чистене , пране , готвене , че и на моя трябва да му обръщам внимание , и да му слушам глупостите как навремето ако не съм била Аз..... да го излъжа , и как майка му и баща му щели да ни оставят вила в някакво село дето не го знам в Родопите ли е или на Карибите - така и не разбрах !!!

Ееее , друго си е - Събрали се две страхотни неща - едното сестра на херцогиня , а другото с хотел на Карибите и се радват на Коледата !!! Той с гащи , и тяс гащи на двечасти с точки - Както казва Гала в ''на кафе'' : '' ЖИВОТЪТ е ХУБАВ '' !!!

И аз изглеждам страхотно по бански ама , трябва и да се яде , та затова съм си на работа !!! В другия живот ,ако пак съм така страхотен , ама и да се родя ХЕРЦОГ - ще е по-друго !!!!

Може и ЛОРД - Не че знам каква е разликата де ама ...- Да има !!!!

Ми да ти я кажа каква е разликата-всеки херцог е лорд, но не всеки лорд е херцог.Ако пак не си разбрал, това да си херцог е повече, много повече от това да си просто лорд. Херцог е най-високата титла след крал на Острова. Много мразя недодялани коментари от незнаещи хора, ама е така-да има......коментар.

Страхотна, всичката страхотия у нея събрана.

С пари.

Легендарният дизайнер на Chanel каза, че по-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън (Пипа) трябва да "скрие лицето си и да показва само гърба си".

Късокрака и кльощава като гъз.

Кое й е прекрасното? Коррма ли..много има да стигне сестра си

сладка е

Прилича ми на Радост Драганова

Името й е Филипа Мидълтън. А Пипа е нещо като Мими, Гери, Тита и така

Philippa Charlotte Matthew е пълното име. Пипа е като Тита или Мими, или Ети, или Диди каквото и да е там

Чак пък страхотна. Просто не е дебела

Слабо не означава автоматично, че е красиво.

Страшен пичок

Кака е взела всичко красиво в семейството, но момичето си поддържа добре това дето Господ и е дал. А на авторите на кометарите под моя(с изкл. на "ха-ха") .... вземете и се гръмнете!

А мъжът ѝ има още по-страхотно тяло!

Боужей , каква грозотия, също като целото им еврейско семейство! И ноо е одъртела, горката!

е та това е мъжко тяло широки рамена без талия и плав ханш съща в торса като мъж никакви извивка и биз цици само едни щотоде добре сложени но не чак толкова крака

И ас откога това казвъм, ама тъпанарите родни не вервът. За мен и Пипалката и сестра й са трансджендери. Това не е жена бе ,това е мъШ, со присадени цици.

дори и кракта й не струват- с много ниско окачване е. А за 36 годишна лицето й е ужас-изгледжа по-скоро на 46+.

простолюдието в Англия носи имена като пипа, бара и лапа

А в България като ,Волен,Таско,Румен

Името й е Филипа Мидълтън. А Пипа е нещо като Мими, Гери, Тита и така

Кой ги нарочи за красиви тези муняви хора ,а?!

По си е друго да си бай Киро и да изглеждаш като Мунчо от Факултето. И жената да е 4 пъти в дупето колкото а в раменете.

Кой опипа пипа ...

Тая иглежда ужасно. Кое и е страхотното? Познавам жени на 40 години дето са в пъти по-стегнати и изглеждат по-млади от тая.

Ееееее, айде посмали малко, че ставаш смешен, Влади. В пъти по стегнати от нея....Ха-ха.....Ти погледна ли изобщо тялото. Накъде по-стегнато от това.....Жена съм, не я харесвам в лицето изобщо, не ми е симпатична по принцип, но никога няма да кажа, че НЕ е стегната, защото просто няма да е вярно. Имат желязна воля със сестра й, трябва да им се признае. Но изглежда са и леко вманиачени на тема тегло....

Мила бг-мамко-това е въпрос на структура и гени, а в тяло е като бичме- къси крака, няма талия и цици. В муцуна 48-9 годишна. Ти си цъкай във форума за затъпели домакини, там всички сте наясно с the royal family и кой в какво е вманиачен.

Можеше и без всички тия обиди да си изкажеш мнението за въпросната "пипа". Жената е писала само, че е видимо стегната. А това, че е грозна, с къси крака и мъжка фигура не противоречи на изказването.

На Пипа кой да ѝ го пипа?

Пипа? Кой па извратеняк я пипа тая кобила?!

да ама има златна гугутка

Малко късокрака е. Сестра и сякаш е по-добре откъм пропорциите.

И сестра й доста късокрака, но с дрехите успяват да прикрият тези диспропорции. То да, си късокрака иди дойди, то и наша Николета е късо и набито краче (за справка виж в гугъл снимките й от дебсинг старс и псорсшките й снимки). Ама да си късокрака и са нямаш никакви цици е съвсем така не бива. Ееее това не им попречи да се оженят двете сестри Мидълтън - едната за принц, другата за милиардер. Така че кво значение има дължината на краката ;)

"Така че кво значение има дължината на краката ;) "-както казват мъдрите стари хора "Криви но удобни".

Жили и мотовили

Ще повърна...