Пистолетът, с който стрелял Болдуин, съдържал един истински патрон

Той е поразил и операторката Халина Хъчинс, и режисьора Джоуъл Соуза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма случайни неща! Как така реквизитен пистолет ще съдържа истински патрон? Все едно да дадеш бомба- лимонка да играе бебе с нея, и да гледаш безучастен отстрани??? Много добре изпипано, жалко за актьора, може и да се съсипе , като човек.

Е как така ама се случва... В случая с Брендън Лий (Гарванът The Crow), в дулото на пистолета е имало заглавен специално направен от екипа по визуалните ефекти халосен куршум. При поредната стрелба с пистолета, в сцената където застрелват героя който играе Брендън, въпросния куршум се превръща в снаряд който прострелва актьора. По-късно той умира в болницата. Но в случая с Болдуин би трябвало поне филмовото студио да има някакви правила относно ползването на оръжия в снимачния процес и ако се установи че някой не се е придържал до тях умишлено или не виновния да понесе отговорност. Във всички случаи ще го съдят по някакво обвинение за убийство.

Болдуин беше най-яростният и осмиващ Доналд Тръмп. Дали пък ....

Защо е стрелял по оператора??? Как е пострадал другия??? Ще плати солени обезщетения и нищо няма да се разбере

Тия братя са такива лекета, че повече няма накъде.

-Какво е една убита холивудкска джендърка? -Едно добро начало!

нищо ѝ нема! ще стане, като жива, ако е била с маска и е била ваксинирана лично от бай-дан! . няма "реквизитен" пистолет, който да стреля "случайно" въобще. . но убийството за педалите е ежедневие, виж, неваксинираните сме драма! .

Ти и от това ли разбираш бе, педи. Автограф кога?

не може да не ти се отрази такова нещо...абсурдно е наистина..киното е голяма мягия, но в него има нещо изкривено...

четох много коментар тук и под др. новини по случая, ама как било станало, абе пичове вие в уестърн не сте ли гледали главния комбоец СРЕЩУ вашия екран (това е камератъ) и стрелеца произвежда изстрел, даже е модерно да дадат дулото, па спец ефекти слагат как куршума излиза. Е режисьора е до оператора и АБ стреля срещу тях. А кой е сложил куршума е ясно който мрази украинки или семейството и. Кой знае баща и какъв е, изключвам тъпата шунда жената на АБ, няма толкова акъл да убие любовница, мани манитас режисьрчето е случаен таргет.

Алек Болдуин не е виновен. Имало е наети хора за реквизитор и оръжейник. Те носят отговорност. За съжаление Алек ще го отнесе откъм морална и емоционална гледна точка.

голям пич е Алек, много тъжно и за него

Тази история ще продължи да се разкрита. Все още има липсващи части от нея. Щом Алек не е арестуван - значи не го считат за отговорен. Но този пистолет някой би трябвало да го е проверил, а не е. Както и някой е сложил този истински патрон там, а не е трябвало.

Не го считат за отговорен ,за сега ? Като приключи следствието,дали пак ще е така?

За да бъде убит един човек,към него трябва да бъде насочено оръжие и да се произведе изстрел.Въпросът е : защо Болдуин е насочил пистолета към Хътчинсън и е натиснал спусъка,дори и да е знаел,че е зареден само с халосни патрони? Втори въпрос : Как с един изстрел е успял да убие операторката и след това да рани Соуза ? Не вярвам да е рикошет.

изключително нелеп инцидент , много тъжно за загиналата майка и съпруга .... в казармата има един лаф : никога не насочвай оръжие срещу човек дори и празно , защото празната пушка веднъж на сто години гърми

Така е. За максимална сигурност. Но съдейки по минусите дето са ти сложили е явно, че някои не го проумяват.

Ако реквизитният пистолет има способността да изстрелва нормални куршуми, то той е просто обикновен пистолет. И има правила при боравенето с обикновени пистолети които Алек не е спазил. Отговорността си е чисто негова.

Ако сцената е изисквала стрелба от сравнително близко разстояние, защо режисьорът не е избрал компютърни ефекти? Алек може и да е бил невнимателен с "желязото", но не е предполагал, че е зареден с истински патрон. А те се различават от хаосните - при вторите липсва куршумът. Странна история.

Нищо случайно няма. Това са шпионски истории.

С един куршум-два заека.

унивеситет на мексико и университет на ню мексико са две различни неша.

Наистина е учудващо. Не само случайността, ами и липсата на мерки за безопасност. Кой луд как и защо постави истински патрон, при това в някакъв стар пищов.

Защото е поставен умишлено. Вероятно от човек, който знае сценария, сцената и разпределението на екипа. След като актьора трябва да стреля срещу камерата - за да се види това действие в сцената, зад камерата има ОПЕРАТОР, и кой знае колко още души. Наистина, не е изключено целта да е била или операторката или режисьора, стоящ в непосредствена близост. Ако и ролята на оператора за тази сцена е била да насочва актьора - ГЛЕДАЙ ТУК, СТРЕЛЯЙ ТУК, то така изтрела би бил право към нея :( За всички е тъьна и трагична ситуация. Самия Алек.... там, вътре в него е страшно :(

Явно нещо са подразнили някой от екипа и е сложил един истински патрон.За сега подозирам Алек.

...

този просто е изперкал. на 68 г. е, сигурно е пианде и наркоман, направи 6 деца на една жена през поледните няколко години. какво да очакваме!

Някой правят деца, а други оставят след себе си само купчинка....безсмислени постове и сутрешно...

има английски виц прибират се от лов двама джентълмени, и на двеста метра отф замака единия казва сър колко струва един ваш изстрел? 100 паунда, драги а виждатели женами и мъжът пред нея на втория етаж в дясно? виждам ги, разбирасе! ще ви платя 200ф паунда ако ги простреляте нея в главата а него в пениса от тук! ония вдига пушката, прицелва се дъъъълго и нестреля мая какво чакате, сър? стреляйте! ми чакам момента в който ще ви спестя 100 паунда, сър!

Прав си.Това е най логичното обяснение++++++++++++++

Да включат дубъла ще е реалистично....иначе Премиерата ще е в камерен състав .

нагласено : урките с а утепали лезбийката.