17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как успяват разведените да си отгледат децата с по-малко от 1 млн, просто не мога да разбера!

petrovito

А, тя милата жива да я оплачеш... едвам свързва двата края. От пране, готвене и чистене, глава не е вдигнала.

Анджелина имала нездрав вид. И защо ли? Интервенциите минаха отдавна и тя трябваше да се възстанови от тях. Истината е очевадна. Поиска да има един красив аксесоар и то под формата на мъж. Но не кой да е мъж. Брад Пит е любимец на Америка и на цял свят, а първата му съпруга също. Америка го обича, колегите му го обичат. Всички се надяват да видят нови хубави филми с негово участие. Определено Америка няма да и прости, че раздели най-милата двойка. Как няма да има нездрав вид, като в момента се замоизяжда като вижда и усеща тази нагласа на зрителите . Не той поиска развод, а тя за дребно недоразумение и защото иска да влезе в политиката и в момента живее в Англия, или се крие там. Има много статии по въпроса.

Кой каквото ще да говори, винаги става въпрос за пари. А на такива парите все са им малко, имат и големи разходи, както ги изкарват, така ги и харчат. Джоли е била хубава и сексапилна като млада, макар че още оттогава е ясно, че има прескачания в мозъка. Пит - дали е хубав или грозен е без значение, явно и той не е стока. Кой е прав в конкретния случай, също е без значение, друг път пък ще е обратното. Важното е да се шуми, от това все някой печели.

Все си мисля че и е време и иска да я одръсти едно хубаво , ама го е страх от истамбулската конвенция...

Била красива ? Кльощава,нахална и злобна.

Както обикновено - поредната женица считаща че мъжете са й длъжни за нещо. Опичайте си мозъците докато е време. Живота е един и не трябва да се пропилява с нещастнички!

За съжаление, болшинството са такива, или по рождение, или се научават с времето.

Пич, земи смени средата. Явно не си си на мястото...

MGTOW!!!

аф

На тази са изрязали не само циците, но и доблестта, ако въобще някога е имала такава. На мен лично тази жена никога не ми е била приятна.

Абе Бойчето неможе ли я земе тая.. в Банкя домат нещо да завърже ..а?

petrovito

чак толкоз, не е прост

Са хвани единия удари другия като личности - психопатка с алкохолно зависим; децата им не ходят на училище (уж учели вкъщи но каквото им харесвало), нямат час за спане, близнаците се обличат като момчета, отсега трагедия.... Защо им се позволява да осиновяват след като самите те не стават за нищо...

Нали осинови половин Африка, нека си вземе още циганета, а бившия е длъжен да и плаща прищявките й !!!

Че не и сече акъла на едно място... Пари възпитание не дават, ако собственика им няма такова

Ужасна жена! И отвън, и отвътре, и като възпитание, което дава на децата си - абсолютно безпомощни да се оправят в тоя свят. Възпитава ги без елементарно чувство за самосъхранение. Всичко в името на славата. Ами да си живее със славата сега. Сама и мразена заради глупавите си решения, с които отвращава света. Тези, които я харесват, са лицемерни с нея. Щом е толкова сляпа, да продължава в същия дух.

Ти да не си и детегледач/ка, че знаеш толкова подробно как си възпитава децата хахахаха

Но крайно ненормална, последното което трябва да прави е да бъде родител - не става. Не е въпроса да домъкнеш африканци и камбоджанци от джунглата и да ги хвърлиш на гледачки...

за трите му биологични деца сигурно е готов да плаща и ще плаща. но двете осиновени момчета изглеждат като абсолютни, невъзпитани, неграмотни(тия деца на училище не ходят, вечно се шляят с майка си), прости и агресивни гамени. изглеждат точно такива на снимките, когато се влачат по летищата с мама анджи. ако не се лъжа, заради единия гамен беше станал някакъв скандал в някакъв самолет, на подпийналият брад пит му писнало от простотии и му креснал или-о, боже-шибнал му едно шамарче и вещицата орева орталъка и искаше да го съди заради това... както и да е, когато я взе тая жена тя вече беше осиновила гамените, че и още едно, не е като да не знаел какво го чака при евентуален развод-хрантутене на целия трети свят до дупка!

как ни обвинявахте, че мноооого сме им завиждали, а то какво щастие - обичайните селски плюнки за пари след развода. Къде отиде възвишената любов? в канализацията

Като външен вид Анджелина не ми харесва. Като актриса има само една силна роля - Луди години. Тоя яко се преееба като остави Анистън за тая. Тва е.

Анистън е друга отрова. И двете са с отклонения по различен начин. Тази поне беше хубава.

Анистън винаги ми е приличала на жената на Алън от "Двама мъже и половина" - Джудит

Голямо впрягане. Аштън Къчър и Брус Уилис сигурно заедно я боцкат Демито от време на време.

В което нема нищо лошо, "Ванче"

petrovito

е, па места има за трима

Жалко за талантливия и добър мистър Пит. Нея няма да якоментирам, то е ясно

Доста лицемерни коментари от мъжката част на форума. Когато Анджелина започна връзката си с Пит и беше в най-добрите си години както по отношение на външен вид, така и професионално, никой не я намираше за злобна и алчна златотърсачка и кръвопийца , а повсевместно точеха лиги по нея. Сега, когато неуспешният им брак с Брад Пит тотално я преобрази, това, че тя си търси правата я прави зла вещица. Сигурно от многото щастливи моменти с Пит е придобила този здравословен вид.

Да бе, Брад ѝ е виновен, че мозъкът ѝ е прегрял.... Иначе адвокатите трудно смятат 1,3+8 си е 9.3 милиона. Тея 8 дето е взела за къща да не са от баба ѝ? Щото горката живее на улицата? Много ясно, че човекът ще ги смята, не е длъжен да ѝ купува нови къщи я...

По-скоро от женската е. Попрекарали лелки, които все още точат лиги по Брат Пит, злорадстват заради състоянието, до което се е докарала хубавата Анджи и го съжаляват него, защото не го е гледала добре злата вещица, а те как само биха го утешили! И кой сега би рекъл, че Анджито е 15-тина години по-млада от Братко си, м?! Аз пък лично нито уважавам, нито харесвам мъже, които изневеряват на жените си и които спят с жените на други мъже. Пит постъпи изключително непочтено с Анистън. И на жените, които съблазняват и спят с чужди мъже, с надеждата някой ден да станат техни мъже им се чудя. Прелюбодеецът е прелюбодеец по навик, а лошите навици се изкореняват трудно. Обществениците и общественичките са общи.

им имам проблемите на тия хорица!

Абе,Брат.че! Само ти ли не разбра на кого налетя,бе? Не ти ли стана ясно още като почна да ги осиновява и ражда едно след друго през твойта глава? Осем броя,това нормално ли е? И все тя да има последната дума! А откак стана "пратеник"на онази смрадлива организация/ООН/съвсем се самозабрави! Поиска ли нещо,включително мъж,или пост,или деца,пари и пр.-получава го!

Чакай, бе, тя да не се е самооплодила нещо, а?!! Аборти ли трябваше да прави, особено с близнаците, зер ще станат много чаветата и не могат ги изхрани!!!. А и Пит я взе с деца. Нали избяга от Анистън, понеже не може да му роди уж?!!

Тази жена с неопределена сексуална ориентация, с неудвлетворено его през детството и юношеството си, въпреки известните си родители иска всичко и на всяка цена. При толкова актьори в Холивуд и цяла Америка поиска точно него. Защо? Ами защото чрез него се отзова с космическа скорост на върха на славата. Сега не можа да живее спокойно докато не го види мъртъв или поне в калта. Същинска Ева Перон ,която заради поведениет си беше наречена едно време "Мръсната мръсница мръсна".

Копелето много лошо се прееба с тая ковра.

Не разбирам поведението им, нали и единият и другият са ЧАСТ ОТ ЖИВОТА на другия, те към кого отправят тази омраза!?...

Майка ви дееба, що ме триете?

Всички твърдения по въпроса не са на Пит и Джоли, а на техните адвокати, които очевидно нямат полса сагата да приключи бързо.

Само да ви светна, че Джоли е значително по-богата от Пит. Разводът не е за пари. Явно много я е ядосал с нещо.

хлопа и дъската якооо

да и хлопа- може да си е извадила и мозъка- за всеки случай:)

Джоли е по-богата от тебе...другото го остъй

То не е лошо да си по-богат от някой друг. Лошо е когато си алчен.

Грозна демонстрация на женска простотия. Винаги съм твърдял, че жените са кокошки по рождение. Просто са с такова ДНК.

Винаги бил твърдял... Абе джендъреее

Отношението на един мъж към жените се гради в основите си от отношението и възпитанието, дадени от майката. Съжалявам, че твоята явно е била кокошка, но все пак не забравяй, че и ти имаш от това ДНК... а иначе и мъже, и жени има всякакви.

Явно имаш проблеми с жените,коитоса по вина на майка ти. Не е лошо да отидеш на лекар. Все пак по-голяматачаст от човечеството са жени и с тази нагласа нете чака нищо добро.

Тия ги прескачайте...банални са

Ей тая кокърджа пари за 100 живота има и все не й стигат. Той па същия, червив ама скръндза. Море аз да имам толкоз наплащам й колкото трябва и другата половина за банкети да празнувам свободата. Пуста му лакомия....

сложих ти плюс, ама само ми кажи какво е кокържа:)?

кокърджа викат на невестулката в наше село Mustela nivalis с други думи. Най-малкото животно от разред Хищници, от семейство Порови. ама ти не си от село и не знаеш

нвевестулка, байнова булчица

Съвсев нормално за едно зомби като Анджелина Джоли. Не са парите, парите са предтекс, тя иска кръв. Докато не изсмука и последната капчица кръв на момчето няма да го остави.

След като той изпи нейната - лека компенсация!

Той ли бе? На малкия ѝ пръст не може да стъпи по шашкъния.... Объркал си филма яко.

Трябва да си съвсем лишен от интуиция, за да не разбираш, че маймуната Джоли е кръвопийца, а Брат е кротко момче. Просто сбърка, горкото. А Джоли нали знаеш, че на младини си рязала кожата с бръснарски ножчета, щото обича кръв. Това не е измислица.

Andvелина, като няма пари з за децата , да ги "Разсинови" Така онзи наглец Мадокс ще се върне там, където му е мястото. И може би ще оцени със закъснение какво е имал. Нагли "деца"!

Известен баща - алкохолик. Пит си призна за проблемите с алкохола. И за проблемите с депресията - също. Представи си само "идилия" - баща ти и майка ти свръхизвестни, не можеш да си подадеш навън носа, заради папараци, щракат те във всевъзможни пози, имаш параноя дали няма и в банята да те снимат. Майка ти, която те е осиновила, вехне и съхне, плаче, болна е от рак, правят й операции, баща ти - изнервен и депресиран, пие ... И на всичкото отгоре си осиновен.

Майка му не е болна от рак. Операциите, които си направи бяхя превантивни /за всеки случай/. Баща му "алкохоликът" беше неотлъчно до нея и тях през цялото това време. Обгрижваше ги и всичко останало. Почти не участва в хубави филми за тези години, може би заради ревността на жена си. А и я прочетете как е започнал от нулата и от какво семейство с какви ценности произхожда и преценете кой какъв е всъщност.

Пристрастна сте, защото харесвате Пит. Пит не е "света вода ненапита". Най-малкото - молил се е на Тайсън да не го удря в лицето, когато го е заварил на калъп с жена си. И освен това, когато започна връзка с безумно красивата тогава Анджелина, беше женен за Анистън. И Анджелина и тя да се е занимавала с чужди мъже! Ей, го "отмъкна" го от другата и какво - превърна се от знойна красавица в чирусз, поболи се ... Много се заслужават тези двамата, ще знаете, много!

Ммм, дааа... Богатите също плачат!

Жената има вид на онкологично болна. Добавяме към това и парализа на Бел, значи възможни разсейки в мозъка или пък травма, защо не - може да си я е побийвал хубави Брат в нетрезво състояние и после да не помни и нищо чудно - такава зла жена, колко му е да я удариш! Последното са само спекулативни предположения, но Анджелина определено има силно нездрав вид и то от дълго време насам. Аз я харесвам - изглежда шантава, но сърцата. На младини повеч