Преслава показа изваяно тяло на плажа

Попфолк дивата Преслава публикува кадри от своя почивка на морския бряг, на които показва зашеметяващи форми и изваяно тяло.

Обратно в новината

Коментари - Преслава показа изваяно тяло на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не харесвам чалгата, не харесвам евтиното търсене на сексуалното и първичното с цел набиране на спонсори, фенове и т.н.Само не мога да разбера защо тези девойки се срамуват от имената си и ги променят.

Това е голяма новина бе, невероятна за всички чалгомани прости. съблякла се фустата, та да може да си дига реномето, и да дига на чичковците меките...има толкова други заслужили бг артисти, певци и всякакъв друг род деятели, които си заслужават вниманието. писна ми не да чета, а да гледам изтъпанчени новини за някоя "звезда" дето си направила корекции, купила си облекло и тн. ей затова чалгата е навсякъде, щото им се обръща внимание на тия измислени певици.

Добре, добре, ще хванеш окото на чичковците с пари. Целта е постигната. И цената ще ти скочи.

на това ако казвате хубост жалко....някои хора наистина не са виждали красиви и КАЧЕСТВЕНИ жени.чалгаджийките не са еталон .добре,че децата ми са с ума си и не харесват тази пошлост ,тъпни и т н.

как може на тези кухи глави като нея да казвате хубави ..те прости ,прости та ще се скъсат.мале колко ниско ниво има в тази нация/ИЗВИНЯВАМ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ ХОРА/ЗАЩОТО ИМА И ТАКИВА,А ТЕЗИ КОИТО СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НА ТАКИВА ПАЧАВРИ ......

23 години не намирам отговор до каква степен човек трябва да е тъп, за да използва само едно име - като американските индианци. Бившите двойкаджийки от селскостопанските ни техникуми в провинцията, които с мъка броят до десет, въведоха модата на тъпите девойчета с едно име. Успоредно с циганско-турско-индийските гюбеци, кючеци и маанета от Анадола - родното място на 500 годишните ни поробители. Очевидно пълната липса на знания за историята на българския народ и вълната на мутробарока сведе част от хората ни до равнището на идиоти, и като такива е по-бързо и лесно да се помнята само първите имена на певачките Какво да се прави - демокрация с дъх на обор...

Заради въпросните 500 години трябва ли да мразим турците до края на света? :) Автентичният турски фолклор е меланхоличен и красив и не по-малко тачен по света от нашия. Същото важи за индийския фолклор и добрата циганска музика от рода на романси, фламенко и пр. Проблемът е не в ориенталското влияние, което е неизбежно на нашите ширини, а в нивото, на което се прави тази музика у нас. В примитивните текстове и пошлите внушения. А те не са внос нито от Турция, нито от Индия, нито от цк-то, :) Боя се, че отразяват единствено собствения ни манталитет...

Рядко се чете компетентно мнение по форумите, напълно съм съгласна с теб :)

Е,ама що е толкова много облечена?

e i tova e moje bi za da kluvnem i da pi6em tarikati rfaktor4eta ggggg

нико

ЗА тази к---а пишат всички, а за хората които спасиха 2 деца никой не пише . Това са ценостите в българия-чалгария!

Браво супер новина!!!

Искам да я видя на бригада да бере домати, или в консервения комбинат.

Каква е пък това име - Преси? Че, това си е най-обикновено момиче на 28 години.Петя Иванова от Добрич-малко попрехвърлила моминството. Има толкова много красиви българки.Какво показвате тия фукли?

Е,сигурно никой не е и чувал за фотошоп!Хахаха

Добре че сама си пуска снимки, иначе само сутеньори се сещат за тези "звезди"

къъъддддддддддддде да повърррррна

Чак път зашеметяваща... тия журналисти дето пишат, просто не знаят какви прилагателни и кога се прилагат. Например: "ужасно хубаво", "страшно секси" и т.н. Само си представете дали е ужасно или хубаво....

Чалгарка... позира и се прелага, дано някой клъвне - древна професия.

Аман от позьорски снимки. Нали я видяхме на папарашки снимки от басейн в Марково, на които си изглеждаше баш като кифла. Сега, за да замаже, взе че си направи сама фотосесия и си я пусна. С нагласените снимки, всички изглеждате много добре. А имате ли смелост без грим и пластики да ви видим???

Кога ще я видим в XXL канала?

Руиз

На плажа има мноого непознати девойки и жени с перфектни тела.

Блазе и,толкова е хубава...

Nina

надя, да не би да ти е създала комплекс?!? все едно да го кажеш за една надуваема кукла в сексшоп - същото количество силикон, същото количество талант, същото мозък!!! вече са ми направо гнусни!

Е,това е на-големата новина!