Пласидо Доминго отрече в интервю обвиненията в сексуален тормоз

"Основната грешка, която допуснах, бе, че запазих мълчание твърде дълго време", казва той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и принц Андрю не е виновен, но ще си получи заслуженото….а дано!!! Ще се насладя на гледката…

Някой да е чел някъде, София Лорен да се е оплакала от изнасилване, Далида, Анахит Тачева, Невена Коканова, Моника Белучи? Истинските Жени не позволяват да бъдат използвани в ниски сценарии, нито имат случайни интимни отношения сваляйки си пликчетата сами пред "авторитета" на "насилника".

Недей да бъдеш сигурен. Някои от тях не са между живите и са отнесли в гроба това, което им се е случило. Но по-интересно ми е защо си такъв женомразец. И какво като е Маестрото…АКО е виновен да си получи заслуженото. Но може би не го искаш, защото ти си си сваляла пличетата честичко.

Всичките тия , дето си търсят " правата", трябва да разберат едно простичко нещо! В един миг, махалото ще тръгне в обратна посока, и колкото повече го издърпват в едната крайност, толкова повече ще отиде и в другата крайност. Преди не много време да си обратен е било подсъдно. В някои случаи се е наказвало с химическа кастрация. Жените са нямали почти никакви права, а черен роб е струвал колкото крава, или по - малко. Това ли искат да се върне?

Аз предлагам да не се работи поединично, а да се внесе в ООН съвкупно оплакване от женската половина на човечеството срещу мъжката половина за сексуален тормоз и всеки мъж да се счита обвинен. И мъже да могат да се присъединят към женското оплакване, което обаче да не обезсилва оплакването срещу тях самите. Допълнително да се разгледат и уредят особените случаи.

Първи ще подпиша и ще поема вината. Виновен съм....че не съм отнел девствеността на нито 1 жена, нито 1 жена не е забременявала от мен, нито 1 жена не е правила аборт заради мен. Виновен съм си аз, за всичко неслучило се...

Нема друга такава простоия...отворила си някаква уличница краката с цел охолен живот на ниска цена и като не е получила за каквото си е мечтала- сексуален тормоз. Такива трябва тах да ги опандизват за курвенски тормоз и проституция

Това е долно, подло и цинично изказване. Ти не си човек, а звяр. Не ми се вярва всички да си измислят, след като в “голямата” статия на дира пише, че има около 30 такива жени, които са се оплакали. И 10 от тях, и 1 от тях даже да е жертва, си заслужават разследванията. Виновниците нека си получат заслуженото. Много “артисти” от 50-60-70-80-те години са си позволявали какви ли не своеволия. Така че мен лично нищо не ме учудва. И господинът, ако е имал нужда някой да го погали, а не му са се вързали, има публични домове. Да ги бил използвал. Не ми се мисли, ако някое момиче, което иска искрено да стане актриса попадне в лапите на някой гнусен дядка. Дано нямаш дъщеря, но ти казвам, че ако е моята, ще го довърша, ще го излежа и ще се прибера след 20 години ( за да прекарам последните 10 години от моя живот с дъщеря си)

Всички обвиняващи шундарели са му ДАЛИ БЕЗПЛАТНО на Маестрото. Заради харизмата му. На дърти години са решили че са били само....преебани сексуално а не ощастлевени финансово.

Как още веднъж …..ощастлЕвени. Добре. Надявам се да не ощастлЕвиш и една жена в живота си

Путьо, Българският език е недостижим за теб. Ти се опита да ме зашлЕвиш виртуално, но само ми седна на ....коментарът. Чети какво ти пишат а не споделяй ти какво искаш да прочетеш.

Коментарът ти е полкова т ъп колкото си и ти. Дано поне научи нещо. Че да не седнеш на някого друг на ……коментара

И се казва …на коментарА

хубаво е, че започва да се дава отпор на такива твърдения вече. И да, не е трябвало да мълчи, особено за лъжи отпреди 20-30 години напримерно

Тия с многото пари излиза , че са все извратени!!! С парите които има си плаща на 1000 курви и няма проблем

Защо ли винаги тези, които обвиняват в сексуален тормоз са все стари и неуспели акриси, певици и манекенки!?! Жена съм, но това движение започва да ми се струва съшито с бели конци! Жалко за наистина малтретираните жени! Те дори нямат думата!

трябва вече да ги съдят такива златотърсачки, които търсят лесни пари и съсипват живота на някой мъж, сигурно може да има и някои които казват истината но повечето според мен са измамнички, сетили се след 20-30г., че някой ги оправил

Заличават Стария свят. Живеем в страшни времена.