17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един достоен край на един достоен Мъж!

Колко болно, недъгаво стана нашето общество. Как е възможно да обръщаме внимание на една жена, която обвинява някого, че преди 20-30 години, се държал с нея непристойно. Чакай малко, ма - защо чак сега се жалваш?! Защо не си го направила веднага, "по горещи следи", така да се каже? Или, ако предположим, че си била по някакъв начин зависима от него, то поне веднага след отпадането на тази зависимост. Нима те е било страх да се оплачеш през целите тези 20 или 30 години? Смях! Един достолепен човек - велик певец, е оклеветен, омаскарен, унизен от една вманиачена, изкукуригала пенсионерка. А обществото ни, вместо да осъди клеветницата, осъжда оклеветения.

Че то да те задиря Пласиго Доминго си е за хвалба. Пък и каква силна памет имали тези оперни певици ,та си спомнят неща отпреди двадесет години .Двадесет години спомена ги е топлел.

20 години и случайно са се сетили, че Пласидо ги е подминал. Май повечето не са певици, а касиерки, гардеробиерки и продавачки на щандове в фойетата на различни опери. големите оперни певици твърдят, че той си е гледал жената и не им се е свалял, но не е можел да се отърве от фенки, които са го наобикаляли и са жадували те да го докоснат.

Заради няколко тъпи жени с недоказани обвинение за период от преди 20 години????