Пласидо Доминго посрещна обвинения в сексуален тормоз от още 11 жени

По думите им певецът се опитвал да ги докосва и целува против волята им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че е Пласид Доминго. Щом е тормозил жени, да си понесе последствията.

Разбирам тънкия намек на ръководещите света! От няколко години се започнаха съдебни процеси срещу хора богати и известни! Наказанията са жестоки, и най-важното, разбиха бъдещето им! Извода е ясен! Мъжете да опипват мъже, а жените да се облизват една друга! Вярвам оплакванията ще престанат!

Разсъждаващи с изпълнителното полово устройство.

Тоя човек от пипане трябва да не му е оставало време да пее бе! Оскотя съвсем тоя свят. Натрупаш ли пари от спекулации, тарикатлъци и измами, си голямата работа и всички ти се възхищават на тарикатщината и се опитват да ти подражават. Добиеш ли известност (и пари естествено) с талант и работа, всякакви опити от фрустрирани завистници да осерат постигнатото от теб с какви да е компромати биват насърчавани и шумно огласявани, да не би някой да не е разбрал още колко си долен мръсник, въпреки таланта! Тук даже не опира въпросът до парите: ТРЯБВА да се унищожи всичко хубаво, ТРЯБВА да се съмняваме във всеки талантлив човек, на когото сме се възхищавали, ТРЯБВА да убием доброто в себе си, защото видите ли и идолите ни са развратни свѝни! Е, аз отказвам да се подчиня и не вярвам на певачките. Толкова.

Нека заведат дело Содомските педерасти и Гоморските лезбиики срещу Господ защото ги е изтребил неправомерно без да се съобрази с правата им в Ада огънят бил вечен и никога не спирал?

Огъня...........зависи от Газпром

Това вече излиза извън рамките на нормалното..абсолютни глупости

Поредните гладни дърти пърхуди!!!

Ясно че дамите искат да изкарат малко пари, що не се оплачат от мен, ще ми вземат голия уй който бих дал на всяка на драго сърце.

Едва ли искат и пари. Според мен, е по-вероятно вече да са позастарели, няма никакво внимание към тях. За разлика от Пласидо, които има активна кариера и е важна фигура в операта.

Малоумни обвинения за неща уж станали преди 20 години.

през 1999-та година опипал някоя по гърдите?!? сериозно?!?

не ги е пипал.

В първите интервюта "опипаната" твърдеше че когато е говорил с нея Доминго я е гледал в гърдите... и едва след като това не можа да мине за тормоз се сети че я е опипвал;)

Ами то на тази основа боко трбва отдавна да са го подвели и мъже и жени защото навсякъде го гледаме как се натиска да прегръща и целува, оправдавайки се че това е жест колко много го ''тачат'' другите...

Има и друг навик, като отчупи от питата, пъха залъка в устата на момиченцата, които му я поднасят.

Ако са искали да станат прими, така е! Сега се сетили да се оплакват-подир дъжд качулка.

Не в леглото. Как пък веднъж не се оплакаха любимката ми солистка на Ковънт Гардън Анна Нетребко, Мария Калас, Пендачанска, Генова, Мирела Френи. Мая Плисецкая до днес е втората Анна Павловна-Керн....въпреки че има тежка жизнена съдба в СССР. Тези жени са мечта за мъжете и пример за подражание на момичетата. При тях се ходи с цветя, говори се уважително а срещите се помнят цял живот.