Платиха 500 000 евро за обяд с Робърт де Ниро

Наддаването беше на благотворителна вечеринка в Кан, на която пя Кристина Агилера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после - "той ме изнасили" ...

Една жена ако ИМА Пари и акъл, може да си избере с кой мъже да бъде... Ако НЯМА акъл, спи с който и падне и живее ИДИОТСКИ живот.. Макар че пак е до случайност... Ако работи в фирма с мангали- за чистене на казани за боклук, доста ТРУДНО ще си намери нормален мъж.. Имаше една Алла Пугачова си избираше все млади и красиви мъже... А една друга жена се беше оженила за горзен богаташ. Но след това се разведе и тя си намери млад и красив мъж да НАВАКСА пропуснатото. НО когато една жена е богата и красива, ПЪРВИТЕ, които започват да се навъртат около нея, са разни крадци и мошеници... Тъй че такава жена е трябва да разчисти плевелите, който може да се събера около нея, за да си намери нормален мъж..

Кефи ме тая църната с розовото одеало как са се подиграли дизайнерите с нея. Ама ако. Засужава.

ДИР, би било добре да се подготвяте повече ,когао пишете за едно събитие, например да отбелязвате и българското присъствие на него. Нина Добрев също бе сред гостите на amfAR паритито тази година и изглеждаше прекрасно в невероятна червена рокля!

Нинче ти ли си на душици малка. Кажи колко филма направи Душко то само с цици не става . Цици много филми, филмиии

абе, сноби, сноби....ама почти половин милиард са събрали за благотворителност за една вечер! п.п. за сравнение-кокорчо и бандата на простокиро ги вземат тия пари като заем всеки понеделник! взимат ги, не ги дават!!!! а ще ги плащаме ние и децета ни и внуците ни! така че, всичко се познава в сравнение...ония са сноби, а тия тук са "почтени"...

Блях!

то и тука са тези цени вече за обяд в ресторант ако няма обедно меню

А афтер-парти-фърфорене имало ли е?

Оффффф ... аман от "орално-анално-вагинални напъни" да ни забележат !!!

сноби