Студентка по психология стана Miss Playmate 2012

25-годишната Силвия Бахати от Велико Търново спечели титлата Miss Playmate на 2012 г. На второ място в надпреварата се класира Гентиана Халити, на 25 години от София, а на трето - Мелиса Александрова, на 19 г. от Видин.

Обратно в новината

Коментари - Студентка по психология стана Miss Playmate 2012 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отчайващ избор пък било то и за плеймейтка! Това момиче изглежда адски изморено и изтощено, а стриите по краката и нелепата татуировка допринасят за балканския колорит. Работата по носа й си личи от километри, а прехидроленото русо от миналия век я състарява до безкрайност. Трагично е, че подобни субекти все още привличат внимание в 21 век с премрежения си поглед лъснатия си задник.

нова вип компанионка

Докато такива като теб не се научат да пишат грамотно, ще има и жени с такива "високи" приоритети като нея. Това е! Превърнахме се в една разголена и неграмотна нация. Жалко.

Студенка по психология......абе хубаво, ама като знам, че една бивша плеймейтка, декларира, че има завършена "Икънъмика", а и се оказа, че това било Банково дело и на въпроса на Слабаков не можа да му каже какво е това Оувърдрафт....! та и тази ако ще е психоложка, колкото бургаския "миндил".....предлагам да закрием държавата!

Положението в държавата ни наистина е отчайващо, не само икономически и финансово, но и тотален социален упадък. След като стигнахме до там, в централните емисии на новините да се отделя място за репортаж, относно подготовката на плеймейтките?!?! Направо онемях, когато водещите обявиха че в следващите минути ще ни разкажат как минава подготовката на момичетата във въпросния конкурс......На всичко сме се нагледали в тая държава, но това просто не мога да го разбера!

Като се набляга на студентка ни става ясно колко е нелепо образоването. Като си вади хляба с еротика и секс защо се подчертава че е студентка. Видимо не е известна с постиженията си по психология, няма и да бъде.

Е,то и предишната плеймейтка Златка е дипломиран/!!!/ икономист, пък не знае какво означава "овърдрафт", та за какво говориш???

Ха-ха, по време на сесията върху пилона за еротични танци, студентката по психология вероятно изучава влиянието на аналното разкритие върху мъжката ерекция.

Фамилия като Бахати и Халити и собствено име Мелиса мнооого български ми звучат. Тия и трите са от най-българките. Само не разбрах д-р Енчев има ли принос за визията или тепърва ще се упражнава върху тях.:-))... p.s. ....с такива "красавици" как да не станеш импотентен!

Снощи в новините Бахати свенливо сподели, че е пооправила гърдите и нослето си. Така, че присъствието на д-р Енчев, е напълно оправдано. Само, че има какво още да се желае за оправяне...

"Благодаря Ви, д-р Енчев" и той курдисан там. Все едно избират кандидати за "Пълна промяна". Ама така е - търсенето определя предлагането и "спонсорите".

Ами я кажи какви са тогава Бахати и Халити.Светни ни.

А ти си неграмотен, знаеш ли това?

даи боже всекиму такава сочна и апетитна мравка, бахти

"сочна мрАвка" ахахахахахахахахаха евала пич, разсмя ме с глас

100 кила раикя давам бахати да притежавам.

"плаъмате" означава "проститутка". знаетели това? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Станахме държавата на к*рвите. Жалко! Докато в западна Европа младите момичета учат и се стремят да се реализират професионално, тук девойките имат за цел единствено да продадат гъза си. Ако може по-скъпо.

Абе тва да не е за некой арабски конкурс. Аз българско име не прочетох в статията, баси. (или "бахати" вече трябва да пиша, вместо баси хаха )

Никой не си избира имената - те са дадени от родителите им! Но журито избира тези с небългарските имена. А уж конкурсът бил за най-...компаньонка.

ясно е бурките вече браво на мометата

хубава е. бравос

Хем красиво, хем умно, хем порочно. Блазе на професорите й, на доцентите й, а най-вече на асистентите й.

Хем красиво, хем умно, хем порочно. Блазе на професорите й, на доцентите й, а най-вече на асистентите й.

бахати, халити и бути, какви звучни балгарски имена?? конкурса явно е доминиран от арабски уруспии и техните сутениори.

:D .... наистина, "истински, български, звучни" имена

..А защо не виждам Митьо пищова ...

Арабски семки...

Харни са!

Оставете имената ами дано знае поне имената на държавите край нас.

Бахати, Халити.....То въобще българки имало ли е ?

Как па и трите все с традиционни български имена ?

дето го има,има - на дядо патриотките