Племенницата на принцеса Даяна се омъжи за по-възрастен от баща си (снимки)

30-годишната Кити Спенсър е дъщеря на брата на покойната принцеса на народа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е било много изгодно, неустоимо финансово - политическо решение!

Браво - само 4аст от парите му да прибара и стига. Те Спенсърови винаги са се женели по сметка от време оно като в "Тhe Dutchess" с Keira Knightley

Няма нищо нормално в това. Ако става дума за дъщеря ви, едва ли ще ви е толкова забавно. Срещу природата не се върви. На тези години, на мъжете желанието им е само в главата.

БРАВО НА ДЕТЕТО ..105 МИЛИОНА СА СИ ПАРИЧКИ ....

Аз и на 65 бих го сторил , само дето малко ми липсват милионите...дребна подробност.

Съвсем нормално е

Красива жена, жалко. Колко увисва кожата на един възрастен джентълмен?

сигурно по заложните компании вече текът залози колко години ще е брака 1-2-3-4

Жените ги привличат богати и успешни мъже(ама айде нема нужда, не всички са такива). Парите и успеха са силна енергия. Разликата в годините е голяма, но те са си направили сметката. Познавам един бастун женен за доста по-млада от него, която ходи да се ебе с некакъв студент, но той нямал против. Хората я се изпедерастиха я изперкаха, та това ли ще ни изненада.

Това по външен вид е трудно да се прецени, но и двамата изглеждам много свестни и земни хора. Въпреки че тя е аристократка и модел, а той е мултимилионер. А и по това което попрочетох тук там - също така изглежда. Какъв контраст с нашите родни бизнесмени и моделки... Дано да са щастливи!

Какъв модел е тази дебела крава??? Виж й папарашки снимки и после говори. Като краната е. Виж снимки и на дедото-точно на 62 изглежда-старец от всякъде!

Дебела крава???!!! Та тя едва ли е повече от 50 кг.! Ти колко тежиш? 35 кг? Да не си на 9 години?

Като стане на 50 ще си плаща за компания с млади и хубави момчета.

Уау, младоженецът изглежда страхотно. Голям късмет за 30 годишната мома. Дано да се радват на дълъг и щастлив брак.

Виж му снимки в нета-дърт та дрънка.

"На сватбата бяха .......................и децата на младоженеца от предишни връзки" На колко години са децата на младоженеца?

пичът изглежда страхотн за годините си!

За любовта прегради няма! Та била тя и любовта към парите!

Щом се обичат младите - нека се вземат. Хаирлия да е! Таз година булка, до година люлка!

Мацката е много готина. Иначе, ми е интересно, как 62 годишен ще задоволява сексуалано жена на 30. Та той след 5-6 години ще прави бенефис и ще стане асексуален. Тая явно си има сериозни варианти , като леля и едно време - бодигарда, шофьора и кой ли още не. Дядото ще седи у тях, а малдата булка ще харчи щастлива парите му и ще го чака да гушне букета. Това е единствения логичен вариант.

Бракът е по любов, не е заради парите - какво са 100-ина милиона

Дали някой прочете, че тя е от аристократичен род, а дали някой се поинтересува колко богато е семейството й - ами богато е. Просто пари при пари отиват и толкоз.

Ти да не си им личният счетоводител. Прочети малко романи по тази тема да видиш, че и аристократите също фалират и то яко.

Трябва да е богат , това е най-важното.

Егати бедняка, че да беше взела някой от нашите, хем щеше да облагороди малко селяците!

Научила се е да се ебе за пари, като леля си....

да има Парички!

Успелите мъже почти винаги надценяват ролята си и обикновено стават жертва на ефективно отренирали паразитизъм по-млади от тях жени. Сантименталната и социална проекция (с етикет любов) не означава стабилност или хармония. В повечето случай е властова динамика проектирана от двете страни до изчерпване на нивата на взаимна търпимост. Естествено има изключения. Ако индивидите са направили избор с пълна осъзнатост към реалности хармонията е следствие а не цел. Това, което ми е смешно е, че маса мъже с финансови възможности избират "популярни" жени за да градят семейство. Тотално неадекватен подход, доказан статистически от преобладаващите разводи, изневери и всякакви изкривявания в тези среди на "успех".

Е много относителна думичка. За съжаление такива като теб мислят че са успели...

Опита се да мислиш и по средата на напъна мозъка ти отказа ли? Има препарати за тази ситуация, питай личният си лекар. А личното ми мнение за успеха е, че извън здравето и градивно прекараният ден всичко е бонус. За това ми е забавно да чета такива журналистически бисери с неясна цел и полза за аудиторията.

е ясно колко струва мозъкът ти и колко ти е тежко положението. С напъни като твоите се раждат само екскременти.

Много добре обяснено със професионална терминология. Уважения. Но забравяте много други страни на подобни връзки, бизнес, реклама, инвестиция....така, че гледайки от колкот мога повече страни към подобна връзка не ми е смешно .... И малко демоде звучи "да градят семейство"

Всъщност ако се замислим върху публично известните факти, традиционно е известно, че "елита" мисли за генетичен материал много по-осъзнато от масата индивиди. Не съм запознат с конкретният мъж и жена, но не бих се учудил този брак да е следствие на социален натиск от външен кръг - семейство. А идеята за семейството е "демоде" поради нескритата омраза на елитите към обикновените хора и вечният им страх да не излезе гилотината на площада. Динамиката проектирана през съвременна политика срещу семейството и семейните ценности нито е случайна, нито е проява на мода. Не е и конспирация, открито се облъчват масите, че са твърде многобройни, и че пречат на конфортната зона на 0.001 процент елит. Когато в обществото се нормализират всички сексуални изкривявания, постоянно се прилагат изисквания и ограничения, жените се убеждават от малки, че семейството е най-тежкото нещо и по-добре да си живеят живота с кученца и котенца, намалява раждаемостта. Това е перверзията на съвременният свят. Със силата на масовите комуникации и модели за създаване на "актуално" поведение е възможно без особен проблем да се убеди масата, че трябва да умре в името на "екологията" и "оптимизацията". За тези, които си мислят, че говоря ей така, препоръчвам да прочетат трудовете на Едуард Бернез - роднина на Фройд и родоначалник на съвременният пиар и реклама.

Вербална диария, написана с провинциална претенциозност

Тая мяза на руснакиня.

Не ми изглежда проста и нахална!

Ето откъде идва приказката ,ще го лапа на дедовия'.

- Муцка, твоят на колко години е? - На 51. - Ауу, ами че той може да е твой баща! - Може, но е твой баща.

Не съм казал, че муцката е курва.. Сега има по- префинени думи. Евфемизмите са на почит, но това не променя същността на нещата.

Само разликата в годините ли видяхте? Това първите двама ли са с голяма разлика в годините в света? Най-добрият брак на Чарли Чаплин беше с Ууна, които се ожениха, когато той беше на 53, а тя на 18 г. Такива има и у нас. АМА МНОГО семпли в мисленето хора има, които при това ШИРОКО се ИЗЛАГАТ пред клавиатурата. Вижте колко са красиви, дано да ви наведат на положителни мисли. Това е посланието. Другото - вашето отношение къмв тях, ВЪОБЩЕ не ги интересува.

той и тя нямат време да се идят в огледалото камо ли да сан нормално семейство, в днешно време при тези богатите есичко е сметнато , колко процента ще се вфигнат акциите им в компаниите които имат..едни 20% не са за подценяване, едни 20 милиона долара за ден изкарани...

Тя ще му омръзне сле д 2-3 години и ще си намери друга братчедка, племенница. Не че тя ще страда много, яко ще осребри... но просто сватбата не е кой знае какво събитие в случая.

На 62, но богат и стилен мъж! Какво повече й трябва на племенницата. Още повече, те са заедно от 2018 г., значи е любов!

По добре агнешко с приятели,отколкото овца сам! Предполагам човекът си е наясно,че ще има помощници и това за него не е драма! Всеки прави това което може!

А дали му става пиЖката?

Таа се ожени за дедо си.

Състояние от 100 милиона? Че тоя е бедняк бре....В Азия има хиляди 20 годишни "бизнесменчета", които навъртяха такива състояния по "нета". Собственикът на Гугъл спечели 100 милиарда за 3 месеца. Тоя е некъв дребен буржоа, тя сигурно има същото ако не й по- голямо състояние. Демек, по любов се е оженила, човекът е поддържан, стилен, с чувство за хумор...))) Ебавам се бре ))

От коментарите разбирам, че малко хора са наясно колко всъщност е богато семейство Спенсър. Това е класически случай на поговорката пари при пари отиват, а булката явно има леко извратен вкус и си пада по старчоци.

Мъжът на 62 може да изглежда и атрактивно, може и да върши работ в леглото, особено ако се е поддържал през живота си. Виж, жена на 62 вече е тотал щета - при тях просто секват хормоните след определена възраст. Мъжът старее като виното, демек отлежава, жената старее като хляба, демек изсъхва. Който не е доволен да сменя пола и да почва външен прием на хормони, барем успял да излъже собствения си метаболизъм.

Хахахаха. Вино хаххаха. По скоро слаб оцет.

Съжалявате ли я? Брей колко сте умни, а тя глупава че се е оженила за милионер чийто милиони ще харчи на воля.

едни руснаци пеят 'еех принцесааа , еь скотесаа'

Щом има кинти ще еве младо. Бай Ганьо цървула може само да лъска баданарката .

И това правя

Кажете, че става въпрос за модерна проститутка.

ще дойде че е семейна традиция да се омьжваш за Пари. сорри.

Сега любовника и трябва едно дете да и направи, а дъртия и тя да си го отгледат. Разбира се след 5 10г (ако още е жив) ще се разведат на базата на things didn't work out, we both wanted different things but we remain friends

Е, можела е и да се ожени за баща си ...

Скоро това ще стане обичайна практика сред младите момичета във фертилна възраст, ако искат да видят какво е истински мъж, а не мамин сладък едало-джендър...

Старче, гледай да не ти се спари фертилитета, докато се радваш буйно. Щото джендъризма не са го измислили младите. А им го налагат извратени старчета като теб. Не точно като теб, с малко повече власт и пари. Айде умната

Най-после светата истина в прав текст! Старци с много пари я сътвориха тая тъпотия! И е лошо, че опитват да я пробутат като световна тенденция! Е, и отпор има и той ще се разраства!

Часовникът на Хорват ми показва 35 години...

И тази не разбрала, че златната клетка не тъ прави щастлива. Даяна се затри така, но няма направени правилните изводи....

Това лейди прави сватба - добре! Ако е от любов - супер! Възможно е, ако не е усещала бащино присъствие в детството, нещата си идват на мястото. Бащите май не си дават сметка, как, без да искат, предопределят съдбата на дъщеря си, като я подминават и пренебрегват в детството й. После тя се хвърля в обятията на значително по-възрастен мъж, който замества авторитетната и властна фигура на бащата. И девойката го обича истински и искрено, защото най-после в душата й всичко е наред. Ако обаче е по сметка - лошо, ще го намрази, защото на нея й се танцува и й се пътува, и й се вършат лудории - тя просто е МЛАДА! А той е на години, в които предпочита да е по чехли, вкъщи, пред телевизора. Това са простички и валидни природни закони!

На 30 години - колко да е млада...След 5 години ще се води лелка....танцувало й се било...

Ако на 30 години не танцуваш, кога? Може би на 92? Убедено твърдя, че 30-ата година на човека е идеална за танци - от ча-ча, до класически балет /аматьорски/!

момичето си знае цената, на която да се продаде. евала.

Долавям завист?

... дърт козел млада върба лющеше ...

Вече е модерно. Поне не се е омъжила за дубайски принц съответно ще си доработва с някой на нейната възраст , а вечер ще радва дъртака.

има подход мацето, търси възрастен с пари. А скеса ще го осигурява от странични източници, ама пак паралийковци. да ви имам и аристокрацията уродлива

за педофилия. Но щом пари при пари отиват, какво тук значи някаква си личност?! Китито си го бива, налита на дърти дудуци и скоро ще трябва да потъне в скръб от непрежалимата загуба на скъпия покойник. В момента се ремонтира за щастливото събитие и дворът е пълен с чистачи на басейни, конегледачи, водопроводчици и електрохехници в очакване на реда си за отремонтирване.

Боклук.

Възможно е тя да е академик с титли в математиката и да го е изчислила както трябва.