17-11-2017 20-11-2018

Коментари

petrovito

мед от въшки...!?! все си мислех, че пчелите го произвеждат. а, когато пашата е преобладаващо горска, събират и маната от дърветата /сълзи от сока им/ и меда става по-гъст и тежък на вкус - манов. а, най-вкусния е когато преобладава акацията и детелината. най-полезен е този който е от паша, а не от хранене със захарен сироп, какъвто се продава масово, че и го разреждат с глюкоза

тва на снимката си е чисто гмо грозде- има го във всеки квартален супер. как ли пък няма да се вдигна да ходя да го купувам от някъде си... и мановият мед се прави от листни въшки, ако не знаете- егати хитреца, я дай акациевия, де си го скрил?

Къде ви раждат такива постоянно мрънкащи, ве? Гроздето му е точно домашно и прясно набрано и натурално. Ти някога държал ли си мотика и влизал ли си на браздата? Ако те хвана ще спеш да мрънкаш и ще станеш ударник по копане на лозе с мотика....

М'чи ко,що дън продава?Да ней забранено?М?

Дайте координати, да си поръчам. Грозде. От свестен производител.

Намираш в нета кметството на с. Козлец, Хасковско. Предполагам, че няма да откажат да те свържат с Яни. Може и ти да си оставиш телефона, както се разберете. Ха дано имаш късмета да пиеш вино от хубаво грозде, па удари едно и заради мен.

а данъци плаща ли? Касово апарат? НАП що спи, тоя крадец да влиза в пандиза!

А, ти плащаш ли данъци по грантовете? За помиите, които лееш по коментарите.

Производителите не са длъжни да имат касов апапат. Първо се информирай, после давай съвети.

Човекът се шегува, бе смотаняци.

Чиста завист и мръсна злоба си е.

Жив и здрав да е!

И ти да си жива и здрава,Мария!

Е Кво да продава части за совалки ли? Той е спечелил селски риалити формат не нещо друго. Учудвам се че е паднал толкова ниско та да продава на дребно при все цялата реклама от риалитито ...

Браво!Един нормален човек, който се труди и изкарва честно пари.А не като градските лигльовци и бизнесмени.Вземете пример, Дир.Пишете повече за такива хора!

Мен по ми е интересно дали успя да опраши Виолета :)

Или си най-добър във воайорството.

За мен беше приятна изненада че при заетото от звезди(в кавички,разбира се)пространство се намери място и за един останал обикновен човек,въпреки"че са го давали по телевизията"

Друго си е да имаш 100 бимбарици в банката и да се правиш на био интересен...

Каза, че ще инвестира парите в още кошери с пчели. Това го кефи, това прави. Сигурно ще питаш ми кога ще живее? Това е неговият живот, а на градските лигльовци като нас ни се струва странно, че не е хукнал по забавления и не ги е издухал за няколко месеца. "Важното е да сме живи и здрави".

Ейййй,браво,много арно си го рекъл!

Това е истинската храна, а не по супермаркетите внос от къде ли не и бъкани с какво ли не...

Е. Па. Не. Му. Дадоха. Некой. Лев. От. Фермата верно. Е. Че. Обиден. Труд. Нема. Ама. Щом. Победителят. Се. Пече. И. Продава. На. Дребно. Стоката. Си. Но. Кво. Ли. Правят. Неговите. Подгласници. Може. Да РАБОТЯТ. По. Никоя. Програма. По. Градинките. По Временната. Заетост. Заедно. С. Циганките!...

Рогът с метан ли го захранваш та така запъваш, от напън до напън?

Дано да има повече такива хора! В днешно време с тези ''социални'' мрежи хората се надпреварват да се хвалят с фалшиви и консуматорски неща... А не се показват истинските ценности, които са ни съхранили като народ. Ето такива примери трябва да имаме!

Кой сложи минуса?Немедленно да си признай!!!!!!

Кой е този, прилича ми на безплатна реклама.

Едва ли съм единствения, който се изненадва. За мен е потискащо,че човек, който се е доказал с умения, няма възможности да развие потенциал. Дори смятам неговата ситуация за удовлетворение. Но е жалко продукта на този формат да остава забатачен. Все пак желая успех!

Не всеки може да си осребри разградската шунда след реалити формат.

Така си е, я ме вижте мен - след брадъра не ми се налагаше да спя със селските бекове от Варненските села за една евтина тениска от битака.... Видя ме дедо Ицо 100-те манекенки, смени ми, фейса, зъбаците (вече почти не хапя и плюя като говоря), и разбира се сдобих се със силикон, прати ме у Америката да ставам артистка, е, там придобивките не можаха да впечатлят никого, но поне забих един прост австралиец и сега си гледам кефа...защото имам умения и знам как да си продам размножителния орган, а този тук селянин е срам за българските реалити формати, издънка някаква, грозде ще ми продава да го....у простия селяк. Абе кво се занимавам аз беее

Дреме ни на фанелата за твойта продухана гарнитура

И кое по-точно те изненада? Това че два милиона и половина българи се изнесоха от територията ли, заради това че не им дават да развият потенциала си? Или за това, че прогресират най-големите шушумиги и лизачи? Ами виж само депутатите от управляващата шайка! А може човекът да си има принципи и да е твърдо срещу шуро-баджанащината и рушветчийството. Ти видял ли си някой властимащ да търси умни, можещи, работливи и честни хора? В политиката се навират все разни нахални, необразовани и тъпи селски пръчки. Виж само Деса Свирката и повече не ти трябва! А за риалити форматите мнението ми е по-ниско от нивото на Марианската падина!

Браво на Яни! Един път да покажете един българин, който с честен труд си изкарва прехраната. Писна ми от новини за алчни лекари, крадливи кметици, мутри с прякори на човешки органи, гладуващи "интелектуалци" и всякаква знайна и незнайна безполезна паплач!

Браво! Ето един истински човек, за който да видя новина и да се занимава с нещо смислено! Продължавай в същия дух, с такива трудолюбиви хора България ще пребъде!

Няма лошо.Работи си човека,какво като са го давали по телевизия.

Единственият смислен човек измежду станалите "известни" урволяци и простаци покрай реалити форматите.

И какво като продава? Да го е срам ли? Срамен труд няма! Произвел си го е, продава! Деби и тъпите софиянци! Вие все по жълти павета ходите и вашите изпражнения миришат на ливанто!

Дали си дърт и грозен не знам, но че си тъп е повече от видно. Къде в статията или коментарите видя подигравка от страна на "софиянци", та се пенявиш?

Да вкараш софиянците като нямат нищо общо. Ти от костите си завидлив май.

Къде по-точно се намира?

Кък тъй през 2019?М?