Победителят в Hell's Kitchen ще получи 100 000 лева

Новият сезон ще премине под мотото "Заедно като един"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това предаване натоварва с много негативни емоции. Обичам готварството, но го свързвам с удоволствие от храната и приятни пфеживявания. Определено няма да гледам Hell's Kitchen.

Нещо ми стана антипатичен в един момент този шеф Еди Кой Си ... може и хубаво да готви , но гони Биг брадър ...

Как ли са оживяли баба и дядо, като не е имало слайсове, конкасе, деглазиране, пуширане или пък полента. Маали са качамак с резанчета сланина и доматЕ от бурканЕ и от време на време яйца по Панагюрски.

Тези - Ангелов, Манчев и другата пасмина, верно се вземат на сериозно.То причината е и в снобите, хапващи от "изцапани" чинии, щото е модерно.Ако ги няма тях, тези ще измрат сами.

Прекалено много "реалност", прекалено малко готвене ! Да се балансират тези неща в следващото издание. Освен това - показвайте ПОЛЗИТЕ на това човек да гледа подобни предавания. А да се крещи на хората, да се демонстрира агресия и т.н. - не, благодаря !!!

Я вземете си пуснете оригинала с Гордън Рамзи и вижте за кво става въпрос. Тоя е някакъв никакъв.

ЩЕ ЩЕ ЩЕ... И няма да са 100, а 90К! 10Н ЩЕ МУ УДЪРЖАТ АВАНСОВО съгласно закона за доходите на физ.лица.

шеф Ангелов има един лаф отр предишно издание, който влиза в челната десятка: Какво е това пиле? Къде си тръгнал да го носиш? Каква порция ще издаваш?! То пилето толкова сурово, че готово да стане и да пита - Къде е батко?

По тая логика и в пещерите едно време е било студено, нали?

Всичките му 'злобни реплики' са преписвани от Гордън Рамзи. Явно формата 'Hell's kitchen' ни задължава и шефа да е абсолютен гадняр... лошо няма но Виктор Ангелов вече беше изградил своята персона на 'строг, но справедлив' и възпитан. Това амплоа изглежда фалшиво и не негово. Предаването е разочорование

Нашият вариант на предаването не им се получава. Слаби готвачи, никаква мащабност, едни и същи ястия...На шеф Петров Шеф Рамзи щеше да му отива, но на шеф Ангелов - хич :) Особено сега, когато и при конкурентите, които бързо схванаха негативизма на зрителите към никаквия Лео и поканиха шеф Силвена Роу, нямат никакъв шанс.

Посмях се от сърце!

от Нова са решили да правят ново кулинарно предаване, което е на Рамзи и е популурно в Щатите, но тук не се харесва. Според мен грешка на Ангелов, че е приел и си разваля имиджа, който гради две-три години и беше любимец.

като гледам много сме бедни - деца и старци хвърлят десетки хиляди лева и бижута на циганите. Айде децата не разбират, но как така са се домогнали до толкова пари, а старците - те най-много пищят - те може цял живот да са събирали парите, но това не са бедни хора. И тук - уж няма какво да ядем, а всеки ден по всички телевизии кулинарни предавания. И все изчанчани - къде са нашие яхнии, мусаки, дробсрми, плакии - няма. За мен висшата кулинария е като висшата мода - може да не я харесваш, но трябва да покажеш, че си ВИП. -