17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и не разбраха някой хора, че наградите се дават за успехи и заслуги, а не за убеждения. Уж демократични, пък не дават право на лично мнение различно от тяхното....

Някакви джуджета тръгнали да джафкат по Ален Делон и да гледат в канчето му. Та дано някой чуе имената им. Това е смешно. Има си човекът възгледи и си ги изразява. Това, че живеем във времена на Кончита Вурст, трябва ли да го накара да промени възгледите си. А американците срамуват ли се за отношението си към жените и негрите преди същите тези 83 години, на които е актьора. Та той е жива икона и история на киното, никой няма право да го съди. Занимавайте се с безкрайните си американски скандали в актьорската ви гилдия и гледайте със страхопочитание европейското кино.

Значи, против осиновяването на деца от еднополови родители бил Ален Делон! И десните подкрепял големият актьор! Че то, има ли свестен човек, който да не е против осиновяването от еднополови и да подкрепя левите?

Рядко във форума не се плюваме един друг!

Статията е опит да се раздуха скандал от нищо. Делон не е к оментирал, защото е под достойнството му да коментира тиражирани от журналисти лъжи. Сигурен съм, че в Кан никой не е обърнал внимание на измисления от наш човек "скандал". Все-пак нашите и сред журналистите са по-отдолу, харесва им да са нищожества.

Тича Зайо - Байо през гората и крещи : '' Педрасиииии...., Педерасиииииии '' ! Среща го баба Меца и , му вика : - '' Зайо , недей така не е хубаво , малък си още . Виж имаш още мляко около устата .... , А заека и отговаря : '' Това НЕ е мляко - Педрасиииии ....'' !!!!

какво се бъркан американците на европейското кино.

АЛЕН ДЕЛОН, ЛИНО ВЕНТУРА И ЦЯЛАТА ПЛЕЯДА ОТ ВЕЛИКИ АКТЬОРИ БЯХА СИМВОЛА НА НАШЕТО ААОКОЛЕНИЕ. ДНЕС ЕДВА ЛИ ИМА ПО ДОБРИ И КАЧЕСТВЕНИ ФИЛМИ. А ТЕЗИ БЪЛВАНИ ОТ ЕВРЕЙСКОТО КИНО В ХОЛИВУД!!. ОСВЕН НАСИЛИЕ И КРЪВ, ОБИРИ И ЛИГОТЕНЕ - ДА СТЕ ВИДЕЛИ НЕЩО РАЗЛИЧНО!!. ЕДИНСТВЕНО ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА ФИЛМА АВАТАР, НО СИ СПОМНЯТЕ КАКВИ АТАКИ ИМАШЕ СРЕЩУ НЕГО. ТАКА, ЧЕ ДЕЛОН И КОЛЕГИТЕ МУ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВАТ НАШИТЕ ОВАЦИИ. КОЛКОТО ДО ОНАЗИ ЛЕЗБИЙКА ОТ САЩ, ТЯ НЯМА ДУМАТА.

Абе хвани едното,удари другото-американското лицемерие си съперничи с френската парвенющина,а самият Делон е имал връзки с мъже,може би не точно гей,но абсолютен егоист,фестивалът си е френски,Холивуд американски-в тях е и хляба и ножа

Има една немска поговорка - пука му на дъба че някакво псе го припикало... та и в тоя случай е точно това = някакво трътлесто световно неизвестно американско нищожество (Мелиса Силвърстийн) тръгнало да си дава мнението какво трябвало да се дава и да не се дава на Ален Делон, на някой който не е просто актьор а институция във френското кино и то от времето когато именно "френско кино" е значело нещо...

И на 83 е мъж и половина!Нормален, естествен, вдъхновяващ!Аман от тия недоклатени американки, които опищяха света със своите простотии!

навремето го наричаха: еталон за мъжка красота!!!

Ален Делон е излязъл от нищото и направи фурор във филмовия свят. Беше и си остава легенда, това че е против гейовете е напълно нормално и го прави още повече мъжкар, че удрял жена - я е така, я не, но дори да е вярно, живота е такъв че може и да сгрешиш. Делон заслужава наградата и за мен си остава символ на красотата и актьорското майсторство.

Голям ! Поклон !

До гуша ми дойде от тия американци! Виждате как налагат тяхната ценностна система по целич свят макар, че говоряат за демокрация! И у нас- една толкова духовна страна , много хора , най вече млади и не достатъчно образовани, се пвлякоха по черната така наречена музика, по свлечените и скъсани дрехи, по екчъните пълни с убийства, насилие, по безконтролната надпревара за пари, придобити по всякакъв начин! Загърбват Българското, а то е несаравнимо по възвишено от тая пошла помия..От друга страна, какво прави държавата , противопоставя ли се? Разбира се, че не! Американченето е толоква лошо колкото и гърчеенето едно време, когато Паисий написа : ...О нерзумни юроде... Какви европейци сме като най гледаната телевизия два само турски сериали, а едно време при сца гледахме пповече от сега френски, италиански, английски филми? Нали от тогава познаваме Ален Делон, великан като артист и истински мъж. Майната им на ония зад океана, браво на фестивалното ръководство!

Не всички американци. Тези, които протестират са извратени хомосексуалисти и други извратеняци. Делон изповядвал традиционните за човешката раса ценности и това ги дразни.

Има надежда за България за пръв път новина в Дира, има такива коментари и да няма противопоставяне Русия/Америка. А щом няма защитници на педе....те значи има надежда за България.

Какво разбира Мелиса от кино?!Явно нищо!! Нея я били обидили с наградите за кино?! За нас е противоестественпо за Мелиса естествено.... Ами да си раздава всеки там наградите, мелиса за педали другите за филми!

Прав е невероятният Ален Делон,израснахме с неговите филми.Учеха ни на мъжество,отношение към жените,уважение. и разбира се,че е протвоестественно еднополовите двойки да осиновяват или да отглеждат деца.Най-малкото затова,че не дават равен шанс на едно дете в израстването му.

Аман от псевдо лисбо-джендърски критерии !

Епохален актьор.

"жените и холивуд" явно му са сърдити, че не е могъл да ги "уважи" всичките!

лаят на някаква измислена незадоволена феминистка, не може да отнеме славата на легендата Ален Делон

К'ва е пък тая феминиска?! Явно няма нищо общо с нормалните жени!

Колко от тези 80 филма в които е участвал, биха взели каквато и да е награда в съвременен филмов фестивал освен на „Златна Малинка“? Все едно за артистичните качества на Стефан Данаилов да съдим от филма „На всеки километър“.

ало гейчето, явно днес си незадоволено

днес има ли кино!?

Ами няма как да го почетат в Холивуд, когато наградите там се определят от жалки педерастчета и евреи!!! А Делон винаги е бил, освен велик актьор и символ на кавалерите по света. Затова и такива отрепки като тебе не могат да го понасят!!!

" е против осиновяването на деца от еднополови родители и подкрепата си за френските крайно десни"

Аз съм съгласен че еднополовите бракове и еднополовите връзки са противоестествено защото така пише в Библията .

Това е Ален Делон не е Кубрат Пулев , така , че американския им феминизъм няма да мине!

Опитват се и те да станат известни покрй него като го лаят .

Отминава епохата на Хора като Ален, Жан-Пол, Жерар... всеки със своя характер, колорит, страсти и особености... но истински мъжкари, истински Човеци ! Сега, за съжаление, живеем във време на толерасти, травесто-педераси, веганоиди и еко-идиоти...

Легендарен мъж, легендарен актьор, епоха в киното и то най-плодотворната и творчески мощна епоха. Сегашните политически коректни бозаджии и бозаджийки могат само да му дишат прахта. Те и затова злобеят и се чудят кой нормален човек в какви измислени грехове да небедят. Холивуд- новата политическа полиция на либерало, нео-марксистите.

Много си е добре човекът. И схващанията му са съвсем естествени. Не извратени и противоестествени. Нормален човек на фона на един съвременен Содом и Гомор какъвто е днешния сбъран свят.

Браво на французите! И в духа на "любимите американски изказвания " ще кажа - Имат топки! Нацията е велика, защото не и пука от това, което казват някакви холивудски еднодневки, създали цялата си кариера и репутация чрез умело използване на това , срещу което днес (УЖ) се борят. И Делон е велик, защото е чпвек с морла и ценности.

Велик актьор! И играеше нормален човек, а не извънземно чудовище или пИдИрас, както сега налагат по филмите.

Педитата скоро ще поискат и Джеймс Бонд да се гушка с мъже. Бррр...извратени хора!

Кефи ме всичко, което бъзика хомосексуалистите!

Обратните колкото и да се напъват, не могат да стъпят и на малкия пръст на Ален Делон! Велик актьор!

Обичам го този велик Човек, Мъж, Актьор, Личност!!! И ненадминат красавец в цялото световно кино! А и дъщеря му Анушка каква е хубавица невероятна....честити да са!

Американската оргия на жените къде се вре когато не и е там мястото защото ще се почувстват по добре в някои филми за възрастни... На всяко гърне миризлива меродия са тия кравари и все се врът там дето не ги искат.

Да удряш жени е наистина тъпо, но че да си гей е противоестествено си е напълно вярно. Нямам нищо против гейовете, но да харесваш хора от собствения си пол е отклонение от природните закони и показва нарушения в психиката. Ален Делон е страхотен актьор и мъж. Наградата е заслужена.

Абе ти пробвай, пък след това ще си приказваме

Този човек заслужава уважението. Топ актьор. Правилно се е изказал че да си гей е ''противоестествено''. Затова че е засегнал гейските кръгове не значи че не заслужава наградата.

пропагандира се разврат и перверзии с цел да се унищожи главната опора и защита на индивида - семейството, с постигането на това, обществото ще бъде превърнато в безропотно стадо

Невероятен е Ален Делон.. Толкова красив, а същевременно няма гейско, нито така модерното "метросексуално" излъчване. Жалко, че такива като него вече няма в киното. Сега - Рами Малек, Махершала Али и тем подобни. По никакъв начин не могат да ме трогнат, но нали са политкоректни

Поздравления за Ален Делон. Нормален човек с нормално мислене. Гейовете са БОЛНИ! Трябва да ги прибират и лекуват, за да не "замърсяват" нормалните.

Всеки да се ориентира сексуално както си иска, стига да не ми го натрапва, още по-малко пък да ми го изкарва ценност. Разбирам някои хомосексуални двойки, че искат деца, но и те трябва да разберат, че законите на природата не се променят с гей паради и скандали. Има хомосексуалисти, които са талантливи в областта която се изявяват и всички ги познаваме именно заради тези им изяви, а не заради сексуалната им ориентация. Но конкретния случай е много по-различен. Тази, която се опитва да трупа популярност на гърба на великият Ален Делон, някой да я познава с поне една роля в киното, театъра, да е изпяла някоя песен ... Изобщо някой до вчера да й беше чувал името ? И дали след седмица някой ще може да й повтори името ?! И нека бъде така добра да не използва фестивала в Кан и името на Ален Делон да си пропагандира жалките "ценности". И изобщо е време САЩ да разберат, че светът не се нуждае от тях толкова, колкото си мислят и им се иска.

A D Е ГОЛЯМА РАБОТА!! дребен детайл: Случайно гледах 2012 конкурса мис Франция - той избра най-доброто на рафта за сезона, беше шеф на журЕто Мацката се казваше Делфин (супер #-'[email protected]!!) От тогава следя с надежда, че пак ще се появи някоя истинска жена (все пак - Франция нал така) Moже и да има, но от тогава шампионки са или мис Сенегал или добре гримирани траверси

Един от артистите които направиха епоха във френското кино!

Преди години го вкараха в гейскандал, сега геронтофилски. Дори един актьор може да изказва мнение, докато играе поведение.

Къде е Кан, къде е Холивуд. Що не си гледат индианските земи и не си траят? Смотаняци!

Нежните гугутки, МАЙОРА, Щерев, Канадеца, Павел, отминават такива новини

Напълно заслужена награда за колосалния актьор и човек Ален Делон!Малко останаха хората с истинска доблест и мъжествено излъчване ,като него!

Аз заставам зад Делон-той е вилик артист и невероятен човек. Гей дружинката има право да не го харесва, а ние пък сме длъжни да харесваме гейовете.Айде нема нужда! п.с Да наистина е не само противоестествено, но и гнусно!

Ти къв си?