17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на прахта й! Не съм я чувал,не я поазнавам,като модел,творец и пр.Възрастта й не е за умиране! Жалко.Бог да я прости!

Дир, най-сериозно ви предлагам, когато поставяте такива новини да няма възможност за коментари. Повечето от нас дори не са чували за нея, но някои направо губят мярката. Пожалете роднините и, които може да прочетат техните писания, да почива в мир, жалко за младия човек.

Ужасно трябва да е да загубиш дете, близък човек и толкова млада! Нека спи спокойно, а близките й да намерят утеха и кураж!

принц папа жан!???? стига бе!!!!!!

Много красива! Голяма трагедия, нека почива в мир! Кураж и сила на всички нейни близки!

Ограничени капути без мозък ,яко да ,да яко без мозъчни говеда

Поредните ограничени капути

Бе прости сте

Прости сте бе

Който не може в подобен случай да каже просто -Бог да я прости! - нека да замълчи!!! Всеки ден, четейки в този форум, се убеждавам и ужасявам, колко много нашенци са най-долна измет и гнусна паплач. Спрете се, бе, идиоти, ако нямате съвест, поне имайте малко страх от Бога и не си показвайте умопомрачителната простотия, поне когато има новина за починал човек! Замълчете!

Ти нямаш съвест и страх смешен идиот злобар който обижда непознати в нета

Абе, ти пък тръгна да се разправяш! Ужас! Егати и скандалджията!

Скандалджия съм да бе .... малоумнико

Говориш за простотия , личи си колко си прост и злобен малоумнико/цо

Най-вече ти се показа. Идиоте!

Не ти си идиота бе малоумен педро такъв отрепка такава

Глупака можеш да убедиш във всичко друго, само не и в собствената му глупост. Глупакът е безсмъртен, глупакът се изявява, като значим, глупакът няма умора да хейтва, глупакът просто си е глупак. Мозъчната дейност е ограничена и дори и да се напимя.....дотам ....нема никой на горния етаж. Злобата и завистта му са безгранични.

но глупака всеки го поздравява поне в нашия блок е така

Ясно е ,че си глупак бе .... точко проста.Ограничен тъпако даже си и неграмотен. Завистлив и малоумен.

Тъп си бе малоумнико

Лека ѝ пръст и Бог да я прости тази млада и красива жена! Моите искрени съболезнования на семейството ѝ.

Лека пръст на младата жена. Никому господ! И децата на комунягите мрат - те не са всесилни.

дори на милиардерите както се видя при атентатите но дано са си взели поука западните общества

Бяхме големи приятели едно време! Който я познава, знае че Еличка не живееше , тя гореше и топлеше всички около себе си! Елица никога няма да влезе в клишето за моделка, което влагаме по нашите ширини. Прекалено беше голяма и прекалено отворена. Дано има повече жени като нея в България! И зжнаеше как да се забавлява! (За което съм и се карал, но тя беше прекалено силна индивидуалност, за да и даваш наклон какво да прави) Аплодискменти за теб , Еличке! (стяга ме гърлото...прощавай, ако има нещо)

Изглежда ми обаче подтисната от семейството най вероятно.

СКРЪБНА ВЕСТ!!! ПОЧИНА КРАЛИЦАТА НА КРАСОТАТА!!! След кратко боледуване от коварна болест днес 17 05 2019г. в 06.30часа почина на 41 години, българският топ модел Елица Димитрова - Дочева, нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, дъщерята на голямата дезаинерка Светла Димитрова от АРИЕС УНИКАТ. Тя беше величествена, безумно красива и умна. Всички дрехи и стояха изящно, БОГИНЯ НА КРАСОТАТА. Елица не обичаше блясъкът на прожекторите и живееше скромно и почтено, извън блясъка на суетата. Бог да я прости. ВСИЧКИ ТЕ ОБИЧАМЕ!!! Погребението ще се състои на Централните Софийски гробища на 19 05 2019г. от 13.30 часа. АМИН.

Но защо си се накичил с такъв псевдоним това отблъсква въпреки думите които си написал.

Знаем ги тия среди

Нямате ли срама дори и пред смъртта!

Ти нямаш срама и пред смъртта.Глупак такъв не съм написал нищо конкретно казах,че знам средите кое не ти е ясно от знам средите.На мен ми е ясно.Говорещ за смърт смешнико/цо.Замълчи ти бе..

Тоя къде иска да замълчим да замълчи той поредния злобар тук е пълно с малоумни злобари.Знае само да храни и да говори за страх и смърт.Ми говори си за смърт в сектата ,сектант такъв.

Знаем ги тия среди

Променяте... Момчета...

Бог да я прости ! Не я познавам и за първи път чувам за нея , моите съболезнования към родителите на това красиво дете !

така става като родителите са били на манифестация под чернобилски дъждец

Към Пътен полицай. Нормално е пътните полицаи да не сте чували за Ариес уникат и модния бизнес, някак си ти прощаваме това, но изказването ти във връзка с това съобщение показва само духовната ти тъпотия и простащина.

Като гледам колко си злобна той е нормален но ти не си нормална.

Бог да прости !

Красив ужас. На колко години е това момиче? От какво и как да се пазим -що за болест? Мислите ли с нещо да сте полезни на живите? Сещате ли се за русенската журналистка? И тя, и това момиче са някъде далеч от нас, много преди да им се полага. По различни, но вече неотменими причини. За русенския случай, искам от душа, възмездие. Истинско и неотменимо, като самото деяние. От кого да искам възмездие за това момиче? Не ми пробутвайте обаче, разни глобалистки тъпизми за климата и химикалите. Момичето е сполетяно от нещастие и възмездие за нещастните му родители не може да има. Съболезнования и кураж!

"Кратко боледуване от коварна болест"... Ужасно е, познато ми е и е много страшно! Тъжно е, че покосява толкова млади, красиви, пълни с живот човешки същества! Светъл път на красивата Елица - поредната жертва на този съвременен бич на човечеството, искрени съболезнования на майката и много кураж! Такава загуба не се понася леко... Не пожелавам това никому, дори на най-големия си враг!

Каква е тая болест при толкова младо момиче и то внезапно? Съболезнования!

Скоротечна левкемия, предполагам. Тя поразява така, за няколко дни. Ужасно е, да не дава Господ никому! Да почива в мир, съболезнования и кураж на майката и на сина и!

Жената е на 41г., което в никакъв случай не прави трагедията по-малка. ........не знам как точно да го кажа.

Жалко,да почива в мир.

Е когато си отиват млади хора.Светла и памет,нека почивав мир.

Никога не съм ги чувал тези моделки и дизайнерки,а в България знаем как е в тези среди.

Много си тъп!

Те такъв само боя би го оправил.

Друг съм но си прав тебе само боя ще те оправи и да ти го сложат от зад