17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ни интересуват некви джендъри, не носим и боклуците им!

от компактдискове на в-к "Стандарт" - История на богатството" за най-изявените световни фамилии и Бенетон бяха една от тях, как от нищото с лишения и недоимък след войната стъпват на крака. Дано някой я има и е гледал страхотните интервюта, репортажи, бит и гледки. Това си е истинска школа по напредък и успех! Другите дискове бяха посветени на династията Порше, на лорд Спенсър, фамилията Кенеди, ФИАТ и Аниели и т.н. Страхотно! Защо не ги преиздадат отново и вкарат във всяко търговско и банково училище за презентации пред младите? Да си направят сметката как се става велик и какво трябва да умееш, а не само да искаш.

много хубави дрехи по принцип на децата само оттам купувам, защото е много качествен памукът и на Сисли, които са от същата група, са хубави, но не ми допадат като цветове

кадрото четирима Педери.. гнус...

Можехте да изровите от архива малко от скандалните снимки - имаше доста - монах целува монахиня, един красив жребец се качил на кобила - бяха много точни попадения. Но откакто дира почна да прибира путински грандове нещо се размързеливиха...

Кои са путинските грандове - Локо М, ЦСКА М или Спартак М?Или Зенит Ленинград?

Абе знайш колко мъ интересува? Ял, пил и се веселил - идва време за умиргане.

ТИНТИ РИ МИНТИ , тралала и прочее ! врели не кипели . до тогава.

Безусловно те вземам. С Багаж . Квартира нямам , ще намерим . Твоят .

както и една китка Vergissmeinnicht . Прясно .

от мене

Обаждам по някое бенетонче когато смъкнат цените два пъти годишно за по една седмица със 70 %. Щото това им е реалната цена на тия парцали. Иначе 120 кинта за недодялан втален пуловер, и още толкова за панталон - не, благодаря. Виж,на по 35 бива.

Унияло (Uniqlo) - кой ви пише статиите? Уволнете го имидиатли :)

Ми то горкото редакторче явно е от поколението на 90-те и си мисли че Qсе транскрибира като Я, покрай шльокавицата. О, Свещена Простота!!!

Я вижте добре как се произнася на японски и щатски английски - Uniqlo Co., Ltd. (株式会社ユニクロ Kabushiki-gaisha Yunikuro) (US: /ˈjuːnikloʊ/ YOO-nee-kloh;[1] Japanese: [jɯɲikɯɾo])