Млад актьор от ”Клуб Веселие” намерен мъртъв

Канадският актьор и музикант Кори Монтейт, известен с участието си в сериала "Клуб Веселие", но и с пристрастеността си към наркотиците, е намерен мъртъв в хотел в центъра на Ванкувър.

Обратно в новината

Коментари - Млад актьор от ”Клуб Веселие” намерен мъртъв | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебаси, защо и аз не изкарвам толкова милиони. Обещавам да не се друсам.

нека да изчакат хората аутопсията и тогава да се види от какво си е отишъл. може да е страдал от сърце без да знае. наркотичната зависимост не е задължително да е хероин или някакъв такъв наркотик. много често започва от нещо, което ти изписва легално лекар ( като някакво болкоуспокоително) и за съжаление има пристрастяване. на запад от болки в кръста може да се превърнеш в зависим. нека хората да не прибързват с коментарите. не съм чувала да е бил пиян залян или надрусан някъде и да се е излагал. каквото и да е било жалко за момчето.

Бил си е зависим от наркотици, дори в началото на годината е влизал в клиника, за да се лекува.

Много съжалявам за младия, красив и талантлив човек! Никак не съжалявам за наркомана. Знам, че звучи безчувствено, но това мисля наистина.

Наркоманията е болест!В СССР как ви учат?! Ако ти се разболееш от рак не очаквай съжаление по тази логика.

Много си прост честно, никой не си избира да се разболее от рак, но за да станеш наркоман избора е лично твой.

ЗА ДА СМЕ ПО ТОЧНИ ЯСНИ И ЧЕСТНИ КЪМ ХОРАТА ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ "МЛАД НЕЩАСТНИК НАРКОМАН".Защо редовно показваме за пример зависими от наркотиците отрепки а после негодуваме от младите.

Ей, глупаво лапе... Млад, убавец, има роли, изкарва милиони... що народ би искал да е на негово място... пък то от скука ли от прекалено много ли, що ги почват тия наркотици не знам... аз никога не съм опитвал, но след всичко, което съм чувал и не бих...

коката се почва понякога, защото не можеш да се напиеш ако си взел малко и така можеш да продължиш дълги часове пиене без да се измориш. също ставаш по-приказлив и всичко ти е интересно. ако преди един човек не ти е бил интересен и няма какво да си говориш с него, като вземеш бяло можете да си говорите с часове. закачането става много бързо и така като имаш парите да си купуваш сам почваш да се снабдяваш при всяко пиене на алкохол. ако някой път прекалиш или си пил и някакви хапчета или му дойде повечко на сърцето просто умираш.

Как не са ви взели за рекламен специалист от Картела Меделин не знам..

Какво бяло бе, момчето хероин е взимало

Жалко за Кори!Страшно много го харесвах и като актьор и като човек!Беше много земен,не витаеше в облаците!Просто страхотен човек!Много обичам Glee и го следях с интерес всичките епизоди и сезони!Но Glee няма да бъде същият без Кори!Ужасна новина!Отиде си един страхотен човек!Много жалко!RIP Cory

Никакво уважение нямате към починалия актьор. Никакво! Тъп сериал е за вас някакви си тъпи хейтърчета, които дори за малко не почетат внезапната смърт на Кори. Тук не става въпрос за харесване, а за малко уважение от ваша страна. Да почива в мир :(((((

Наркотиците не прощават на никого. Жалко за него , но сам си е виновен

StamOff

Тия па в тез сериали са бахти роботите, до един наркомани и обратни. Да мрат !

John Doe

Адски тъпия превод "Клуб веселие". Ако не се бях разровил, никога нямаше да разбера, че става дума за "Glee". Това най-вероятно някой ум в българска телевизия го е измислил.

Да, така е. Ако не бях загледала преди известно време по Канал 1 "Самотно дърво на хълма", така и нямаше да разбера, че става въпрос за One Tree Hill!

Тъжно, гадно, жалко! Много го харесвах. Както и сериала.

ПОЧИВАЙ В МИР!!! Ужасна новина. Мисля че, заради наркотиците си отидоха твърде много хора. Защо го правят?? Ако "звездите" не се вземат в ръце ще става и по лошо. Утеха в наркотиците И алкохола няма!!!Това трябва да се знае от всеки. --- Много млад си отиде :((

имат прекалено много пари, повече отколкото са им необходими. Tова е.

Да, няколко месеца снимки, гушваш няколкко милиона и после пак. Това са пари, които хората за цял живот работене не могат да изкарат. И после плачат, че имало пирати и ги копирали безплатно. Като започнат да печелят нормално, ще започнат и да ги купуват нормално. Стига плач по печалби от рода на милиард долара! Умря Мара!