17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Then play on, Питър горе в небесата! Още слушам понякога стария Fleetwood mac и всеки път откривам по нещо ново в тази убийствена китара!

PETER GREEN- Gotta See Her Tonight

Green Manalishi!

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

I've never known that "Black magic woman" is Peter Green's work of music...Love it!

BB.King: "Peter Geen has the sweetest tone I ever heard; he was the only one who gave me the cold s.weats." Без коментар

Бог да го прости. Тук невежите, които освен от чалга, друго не отбират, да не ръсят простотии. Замина си още един от гениите в блуса.Пред него признавам единствено Рори Галахър. Сипвам си едно голямо.

И ""Slabo day" е велико парче !

Аз съм едно малко колелце, което Ви се възхищява(няма минало време). Аз и другите колелца сме най-силните в Света, защото Ви обичаме. Благодаря Ви!

Изключителен музикант с невероятна техника и неповторим стил, най-добрият блус китарист на Великобритания. Поради тъжното стечение на обстоятелствата не получава славата и уважението на своя съвременник и сънародник Ерик Клептън и на човека, наследил го във Fleetwood Mac - Линдзи Бъкингам, но това не омаловажава неговия принос към съвременната музика. Такива хора не умират.. те се сливат с музиката и живеят вечно. https://www.youtube.com/watch?v=VHUXqFlsJ4o

Абе Дебили ! Велик музикант скромен и основополагащ! Който не го знае е неук и нещастен с тъпотата си!

Аман от неуки хора и тъпи коментари Това е един от най-великите китаристи въобще, със свой характерен стил. Не просто техничар, а стил който като чуеш не можеш да объркаш с друг. Така както не можеш да объркаш с друг Хендрикс, Клептън, Сантана... Менталните проблеми са всъщност Шизофрения, която често върви заедно с Гениалността... Той не е вече сред нас, но музиката му е тук и няма да бъде забравен..

Като млад слушах неговата пиеса " Албатрос", много ми харесваше. RIP.

Мале, каква загуба?! И от какво се е споминал? Бил е надрусан

Да не е бил 20 годишен протестър ! Бастун !!

Надрусан? Разкарай се, дебил!

Лека му прьст, но ВЬОЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА! тУК УМУРАТ, ТОЛКОВА ХОРА. НЯКОЙ ДА СЕ СЕТИ ЗА ТЯХ/ Всеки Божи ден, изписвайте имената на починалите в БГ! Това е уважение кьм живи и мьртви, а не да се дупите за все НЯКОЙ СИ. Ама нали е чужденец????? Дупелизци

Боже, колко сте тъп! Изписахте толкова редове с глупости! Не ви интересува! Ами не четете! И за Ваше сведение, има много други , които ги интересува! Умират много, да! Аз и Вие също ще умрем, но няма да бъдем запомнени... Почина още един супер талантлив музикант, Бог да го прости!

Боже, каква проста палач драска тук!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Почивай в мир, болестта не те сломи.