17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ да го прости. Филмчето си го бива.

Всичките му безбройни серии са много смешни и никога не се повтарят....дано има кой да ги продължи по тоя оригинален и забавен начин като този човек.

много досадно и глупаво филмче, грам смисъл няма! а ла ЗОМБИ културата на децата! Добре , че не е направил и други анимационни тъпотии иначе, нищо лошо за човека - да почива в мир !

тъпотия. Героите са безформени и сбъркани. Забранявах на децата си да го гледат, както и Cartoon Network.

Тъй ами! Всичко, което ти е противно и тъпо, непременно трябва да бъде забранено! Все пак, нали няма друг начин да се изостри любопитството на едно дете, по добре от една забрана. Със сигурност са го гледали и са си мислили, какъв "интелигентен" тати са имали, та им е забранявал да гледат нещо толкова... обикновено, като анимационно филмче.

веднага да направим паметник на спондж боб

кое му е обикновеното ? гъба която обича да я унижават и да бачка денонощно. детско филмче което зомбира децата и ги учи да са радостни ако станат бачкататори и ги унижават...

Психариите не са особенно полезни за детската психика. Машина за топчета, която говори и влиза в умовете на другите като в някакво черно празно космическо пространство и прави всякакви абсурдни неща ми се струва меко казано неприемлива (Парк шоу). Има доста материали по темата за хората които се интересуват от възпитанието на децата си. Но има и по-лесен начин: "Ето ти дистанционото и не ме занимавай". Гледаш си мача и не ти дреме. Аз лично предпочитах да им чета книга за лека нощ. Въображението им се развива когато си представят героите, обратно на поднесената картина от филма. И децата с нетърпение очакваха поредната приказка. А хубави и смислени анимации има безброй, то е ясно.

Ееех, а каква телевизия и какви филмчета имаше едно време. Кеф ти волк и заяц, кеф ти чебурашка. Кво разбирате сега от тия неща, смарт зомбита. Сбъркан ген, сбъркан свят !

Ех, любимият ми герой... бог да го прости човека.... Като студентки и ние се събирахме с една приятелка да го гледаме на think happy day ...прекрасни спомени... . За хората, които не дават на децата си да го гледат - въпрос на избор ... филмчето има доста прикрити мъдрости и ситуации, с които всеки се сблъсква в живота, но най-вече е изпълнено с позитивизъм.

много хубаво написано - дано :)