Почина заекът Марлон Бъндо, прототип на герой в детски книжки

Домашния любимец на бившия вицепрезидент на САЩ Майк Пенс стана звезда след като бе публикувана книгата "Един ден от живота на вицепрезидента"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква мъка! Каква трагедия! Да вземе да се спомине преди да успеят да му теглят ножа и сега няма да напълни тавата с картофките! А видяхте ли колко е охранено? Леле, колко материал отиде на вятъра!

Ще скърбим вечно....

Заекът "починал", "почивай в мир зайче", "заекът, противник на хомофобията"... Това прилича ли на "почивай в мир сърбино, афганецо, иракчанино" и т.н. И когато човек умира, тогава казваме, че е "починал", за животно казваме просто "умира". Идиотизъм навсякъде...

Каква трагедия! Каква драма! И тук възниква фундаменталният въпрос, също толкова значим, като този за яйцето и кокошката: - Ако при тази новина ти се прияде заек с картофи дали си хомофоб?

Ега ти смотаните тролове. Дори не четат статията, че е за заек - гей. Да ходите да си връщате копейките дето ви ги дават за хонорар.

Не знам кой не е чел, но заекът не е бил гей, само Джон Оливър го е изкарал такъв. Вземи почети малко. От достоверни източници научих, че заекът преди да умре се е консултирал с адвокати с цел да заведе дело срещу Джон Оливър за клевета и нанасяне на неимуществени щети. Остава загадка дали заека е починал от естествена смърт.

Дъщерята на американския вицепрезидент пишела и издавала книжки за деца, а дъщерята на мунчо показвала среден пръст във Фейсбуук на тъпаците гласували за баща и. Не можеш да избягаш от гените.

Единственият заек умрял от естествена смърт! А изглеждаше толкова вкусен! (С лук!) Иванчо към учителката: – Да Ви имам проблемите, госпожо!

Те, хора умират, тия, които са ви давали хляб в устата и не ги споменУвате, а за заек ще тъжим. Така ли? Какви гьонсурати сте, лелееее.

Какво ще правим сега? На кого ни оставяш Марлон? Плачете посетители на сайта за страданието на редакторите!

Тука, що намерох Голямия Миш предал Богу дух. Мишо, беше любимецът на касетките ябълки в мазата.