Коментари - Почина звездата Том Сайзмор | Лайф.dir.bg
назад

Почина звездата Том Сайзмор

Актьорът беше в кома след като на 18 февруари получи мозъчна аневризма

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Почина звездата Том Сайзмор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, преместихси го!

Страхотен актьор! Почивай в мир!

Има ли какво?

Страхотен актьор беше! В Жега и Спасяването на редник Райън направи запомнящи се роли.

Светла му памет на човека. Тромбите са причина за аневризма. Какво създава тромбите след пандемята?

инжекциии, инжекции, Том, почивай в Мир!

Тромбите рядко причиняват аневризми ... огромната част аневризми имат други причинители, вкл малформации по рождение ! Има 100 пъти повече логика да се търсят причините в 20те + години употреба на всякакви наркотици, отколкото във ваксини, колкото и да не им се вярва на теоретиците на конспирации...

Гигант на малките роли.В "ЖЕГА" беше ФЕНОМЕНАЛЕН.Имаше проблем с наркотиците през последните 20 години, но, за съжаление, не успя да се взема в ръце, като Робърд Дауни Джуниър, примерно.

Не е починал, а сте го починали ... спрели сте му живота, един вид! ... Даже и пари сте му взели!

А с какъв акъл сравняваш с ваксини, течности забъркани набързо и инжектирани на материала без да бъдат тествани по всички правила? И всичко това заради едната кихавица..

мозъчна аневризма

Айде стига вече като развален грамофон с тия ваксини - изтърка се и превърна се в егати клишето!

Случаеност? Немисла. Да му мислят набодените хайванчета, които се вързаха на вица за "Безопасните и ефективни" препарати, които сега всички започнаха да хвърлят на боклука..

Амфетамините не прощават. Бог да го прости.

Дрогата не прощава на никого. Да почива в мир

Тия от "Израждане" кво че ги прайм. Те всички набодени. А иначе са антиваксъри

Черито. Майкъл Черито. За мен действието е соса/сока.

Ваксините срещу ковид на Пфайзер и Модерна не бяха масово тествани преди да ги приложат. Така че, тепърва предстои да видим какъв е ефекта им след като с тях бяха ваксинирани стотици милиони хора по света. Но те не са причинители на аневризми. Отвори си уикипедията, тъй като явно не си наясно какво е аневризма и ще се убедиш сам. Аневризма е изтънена стена на кръвоносен съд, която се къса (пръсва) от кръвното налягане. Ако въпросния кръвоносен съд е в мозъка се получава инсулт. Не по-малко опасно е ако е на голям кръвоносен съд - някоя от главните артерии или аортата. Това води до вътрешен кръвоизлив с голяма загуба на кръв и бърза смърт, ако не те хоспитализират веднага. Хоспитализацията обаче рядко помага. Изтъняването на кръвоносния съд обикновено е по рождение. Човек се ражда с него. Въпрос на време е кога точно ще се спука. Всякакви злоупотреби с алкохол, дрога и пушене на тютюн и други вещества, които водят до повишаване на кръвното налягане с възрастта ускоряват настъпването на времето, когато въпросният кръвоносен съд ще гръмне. Въпрос на щастлива случайност е да ти открият изтъняването при някое случайно изследване (преглед) със скенер. Тогава могат да те оперират преди да е гръмнала аневризмата.

Не съм гледал "Блек Хоук", но изпълненията му в "Жега" и "Спасяването на редник Раян" са много впечатляващи. Беше много добър като поддържащ актьор във второстепенните роли. Да почива в мир!

Тези с минусите да попрочетат малко в нета.

Много добър актьор беше. Остава завинаги с ролите си във "Жега" и "Спасяването на редник Райън". Мир на праха му!

Дали има връзка с масовите ваксинации с експерименталните генно-модулиращи течности? Преди малко гледах в едно предаване един лекар-специалист, който с данни нагледно показа, че в страните с най-много набодени с експерименталните генно-модифициращи течностти, допълнителната смъртност в момента е най-голяма. А в страните където ваксинираните против ковид са малко - допълнителната смъртност е малка... Та този специалист каза, че след ковид ваксинациите много са скочили смъртните случаи на лицата в групата от 40- 60 години от внезапни проблеми в системата на кръвообращението - инфаркти, инсулти, тромбози... Иначе този актьор много го харесвах - беше много харизматичен. Ще изгледам отново някои от старите му филми...

Черито/ Майкъл Черито. Участва в най-великия филм правен някога.

Добър беше, симпатяга. Наистина сполучливи роли в "Жега" и "Спасяването на редник Райън"... Бог да го прости...

Аневризмата за разлика от тромбозите е по рождение - това е изтънена стена на кръвоносен съд, която един ден непредвидимо кога, се къса и причинява вътрешен кръвоизлив. Ако въпросният кръвоносен съд е в мозъка - това е инсулт. Това за разлика от тромбите няма нищо общо с ваксините. Те, ваксините, може и да причиняват повишена смъртност, това тепърва ще трябва да се доказва, но няма как ваксина да причини аневризма.

Аневризмата за разлика от тромбозите е по рождение - това е изтънена стена на кръвоносен съд, която един ден непредвидимо кога, се къса и причинява вътрешен кръвоизлив. Ако въпросният кръвоносен съд е в мозъка - това е инсулт. Това за разлика от тромбите няма нищо общо с ваксините. Те, ваксините, може и да причиняват повишена смъртност, това тепърва ще трябва да се доказва, но няма как ваксина да причини аневризма.

Аневризма не се ПОЛУЧАВА. Колегата под мен - Nicki е описал точно процеса. Само искам да го допълня, че има и придобити аневризми на Аортата: при нелекуван Сифилис, както е било при пасивния хомосексуалист - Ленин, или от нелекувано високо кръвно - предимно в коремната Аорта. Човек не умира от ПОЛУЧАВАНЕ, а от пробив, разкъсване, разслояване на аневризма.

И там изигра добра роля. Passenger 57.

Ок, връщам го в изходно положение.

Путин му е виновен.

Можеш и по-големи глупости да напишеш.

за нещо друго освен за ваксини можеш ли да мислиш? егати досадниците сте...

почивай в мир! "Жега", най-добрия филм сниман някога,

Викаш чиче.. системното възпаление, което предизвиква шипчестия протеин генериран от твоите собствени клетки и доказано цирклиращ в цялото тяло след инжектиране няма как да да предизвика изтъняване на кръвоносен съд.. Кажи го в прав текст да се посмеем.

аневризмата не се получава, тя винаги е била там. той е получил кръвоизлив от аневризмата, т.е. хеморагичен инсулт!

R.I.P.

Беше пич,който си живееше живота така както искаше.

Лека му пръст, добър актьор беше! В Жега е страхотен, донякъде беше себе си. В Редник Райън не си го спомням много, защото филма съм го гледал един-два пъти, преди доста време. Но го помня от Червената планета с Вал Килмър и кратката, но страхотна роля на мафиот в Обществен враг с Джейми Фокс и Джон Войт.

да почива в мир голям артист, много го харесвах.....

През 90те с Майкъл Медсън изгряха, имат и филми заедно, велики актьори във велико време, повечето днешни филми не могат да им стъпнат на пръста.

"Жега" ще остане образец! "Спасяването на редник Райън", колкото и вече да не искам да беше спасен истинския. В "Родени убийци" с Уди Харелсън бяха велики! В "Пасажер 57" с Уесли Снайпс, "Истински романс" с Кришчан Слейтър, "Код: Счупена стрела" с Джон Траволта, "Враг №1", "Пърл Харбър"... Многопластов актьор, да, малко типаж. И в новия век му тръгна надолу кариерата... Но като теглиш чертата - ВЕЛИК!

Изказа се МЕГА компетентно. Браво!

Там не играе Джейми Фокс , а Уил Смит

Ние вече се смеем на твоето изказване, докторе Копиум...Тъп, тъп, колко да си тъп?

Жега е филм на филмите ..Също и Истински романс....Почивай в мир Том

Повечето коментиращи, все едно са правили аутопсия на Том. Това ви казват, официално. Другото е за патоанатома, извършил аутопсията. В днешно време всичко се подменя. Затова гледайте и не вярвайте на ушите си!

Аз още в миналата статия му пожелах RIP

Кво се радвате

Звездата??