Почитатели оставят цветя и свещи пред дома на Тина Търнър в Швейцария

Музиканти и знаменитости от цял свят отдават почит на кралицата на рокендрола с публикации в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Почитатели оставят цветя и свещи пред дома на Тина Търнър в Швейцария | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕЛИКА! ДА ПОЧИВА В МИР!

Всеки е засегнат по свой начин от смъртта на Тина търнър. Тези в Швейцария могат да го изразят непосредствено пред дома и. Но не разбирам изказването на този вероятно турчи Йозгюр или нещо подобно, че бил ,,израснал със синовете и,, . Когато тя се премества в Швейцария, , синовете и трябва да са поне 30 годишни, защото е родила на 18. Просто не разбирам толйова тъпотия у журналята, че цитират всеки случаен мангал, срещнат пред оградата, дето изобщо не живее там

Беше талантлива жена. Добре че последните години успя да поживее в цивилизования свят.

Съпругът й е австриец, ама нищо, все говори немски. Аз също живея близо, да ме бяха интервюирали и мен. С тази разлика, че синовете й никога не са живели с нея в Кюзнахт. Те с били на по 30 години, когато тя се мести в Швейцария. Макар и да няма как да знам със сигурност, никога не сме си пили кафето заедно. Жалко, че статия за такава велика жена е пълна с невярна информация. Невероятна енергия на сцената, уникална по рода си.

Каква Швейцария бе ??!! Тая гнусна маймуна - Търнър, да не тръгнала от САЩ да подпомага негрите- ДЯВОЛ маймуни да ЗАВЗЕМАТ Швейцария ??? Тия швейцарци, ако имат акъл, би трябвало да ЗАПАЛЯТ къщата на негърката ии да я КОНФИСКУВАТ и да стане държавна собственост на държавата им..

Уникална жена с уникален глас! Някак още не мога да го възприема, че си е отишла. Израстнах с музиката й и страшно съжалявам, че е нямало как да присъствам на концерта й в София, тъй като съм родена по-късно. Обаче познавах човек, който е бил там и каза, че с енергията си направо е щяла да взриви залата. Било невероятно!

Оффф! Слушай си там радио Веселина и не коментирай музика, която не е за твоето ниво.