Почти на 50 Джей Ло пусна снимка в перфектна форма

Певицата се подготвя за предстоящото турне по случай юбилея си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неприятна нагла, късокракра и трътлеста Латинка. На всичко отгоре и бездарна . Да се се чуди ли човек на това поредно недоразумение....

ЖЕНАТА С ГОЛЕМАТА ТАВА..............ХИ ХИ ХИ

В зелената "рокля" ли е ,завеса ли е,най ми харесва

Не харесвам нищо "латино" - ни пеене, ни друго. Но от време на време се пръква някое изключение, а в този случай не е само в задните части. Може да й кажем едно "аферим", че поне се е откъснала от бедняшката мила родна среда и е пробила и станала звезда, поне има разностранни умения и като певица, и на филмовия фронт, макар и не гениални изпълнения. На нейната възраст наште джофри са вече баби-натежали матрони с широк ханш и пластове паласки, поклащащи се по тротоара като гемии. Браво все пак, защото който не уважава себе си, значи не уважава и нас, другите! Дори Мадона на 60 е по-гъвкава от повечето ни абитуриентки, които видяхме и чухме и тази година, ха-ха-ха.

Подкрепям. Това са хора с воля. Да е жива и здрава..само пример може да вземаме от нейното трудолюбие и ентусиазъм.

всичко е суета

Тая мантра с 'безспирното' пиене на вода със сигурност не е причината за добрата и форма. Природата е създала механизма наречен 'жажда', както и механизма наречен 'глад' за да регулира баланса в организма. С постоянния прием на вода нарушавате електролитния баланс (като част от осмозата в организма) и като краен резултат освен, че изкарвате (изпикавате) токсини изкарвате и ценните минерали (калий, натрий, магнезий и т.н.) от организма си. Не слушайте съвети, а слушайте организма си - той Ви казва всичко необходимо.

А доно, ама надали. Нашия организъм не е пригоден към съвремения начин на живот и затова подава фалшиви сигнали. Масово хората не се движат, подложени са на стрес , умствено и прихическо натоварване, в същото време храната е пълна с боклуци които манипулират възприятията ни. По скоро трябва да се храним по режим(диета) а не по сигнали от организма .

да, а и много хора забравят да пият вода. не, че организмът не им го изисква.

Намалявала си е задника и има много, много фотошоп.

Тая правилно забегна в САЩ навремето, иначе сега щеше да се озори да прескача оградите.

аф

Че тя е родена в Ню Йорк, бе ! И на теб много ти разбира главата !