Коментари - Под дъжд и гръмотевици Depeche Mode изпълниха най-големите си хитове в Букурещ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любимата ми група,слушам ги,гледам ги и чета всичко за тях от 30 години,но по стечение на обстоятелствата това беше първият ми концерт на който присъствах.Сбъдната мечта,още съм в шок,искам да го изживея поне още веднъж.

Бях,на концерта в Лондон,публиката танцува и пя през цялото време,и беше невероятно! Надявам се да гостуват след време и в България!

Концертът беше мн мн добър. И дъжд и гръмотевици не спря ни тях, ни нас. Раздадоха се на мах. И според мен беше над 50000 души...мн бяхме. Да са живи и здрави, да ни радват

Пичове,Депеш мод е една от най-великите групи,и от най-любимите ми,когато си купих два билета и Дейф ме"предаде" аз пак си го обичам.Така,че слушайте,каквото ви харесва,а другото не го слушайте.

Беше най-невероятното преживяване! Беше велико!Още ме държи еуфорията.Дано ги има още дълги години,за радост на нас феновете.

Уникално преживяване

Бях там - жесток концерт! А изсипалият се дъжд още повече повдигна настроението.

бяха чудесни Жалко, че нямат дата в БГ, нито ще се върнат повече на Балканския полуостров до края на турнето догодина. За сравнение в Германия имат по няколко дати в един и същи град. Ама така е, като у нас им дават да свирят на руини, като стадиончето Локомотив, нормално да не искат да повтарят... Даже Аеросмит не можа да го напълни чалгарското ни народче навремето. Велика група и страхотно шоу! Дано свирят още дълго!

Велика група, повлияла на много други...Мир на праха на Анди Флетчър.

Бях там,великолепно!!! Истински профиесионслисти.

Браво, благородно завиждам, аз не успях този път да отида, гледах ги 2017.

Велика група, но на този сайт не му трябва да я отразява. Нямат интерес. Тук се подвизават предимно хора, които би трябвало да слушат частушки и казачок. Като им напишат "Украйна" - 1000 коментари. Тук най много да ги напсуват че са ЛГБТ :)

А твоят коментар с какво допринесе за обратното? Напротив, от него лъха злоба и ненавист ... П.П. Нали не очакваш темата за Depeche Mode да предизвика интерес, съизмерим с този към Русия/Украйна? Едното е война, в която всички по един или друг начин сме въвлечени. А от концерта на Depeche Mode се интересуват феновете им ... към които се числя и аз.

Великани!!!!