17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз така-хич не можа да ми стане симпатична.Па и хитове кой знае какви от нея не се чуха.Виж, в чекненето и разклечването единствено Мадона може да й бъде солидна конкуренция.Само че Мадона направи мнооого хитове, а това семпло създание-нищо.

Няма хубави черти на лицето. И тялото е посредствено. Но се опитва по всякакъв начин да привлече вниманието за да се задържи на пиедестала на славата и от там ....да привлече парите. Има само едно хубаво парче-хит и това е . Тотална измислена звезда..всичко е чисто реклама..изкуствен имидж и много добър ПР от страна на мениджъра и.

В стремежа си да е екстравагантна и супер различна става вече банална. Вярно има талант, но не е нищо особено. За външния вид няма какво да коментирам, една типична сицилианка. Може би заради невзрачната си визия се прави на шут, за да привлича внимание.

пфф... ай спрете се с тая грозоновата чалга екстравагантност - чунким сефте се облича като Едеотка това иначе незабелижимо некрасиво създание - та нали това и единтвеният коз крясъците визуални и творчески и оригиналниченето май предпочитам други изпълнители хахах

Гага е рядко талантлива. Браво!

Нещо сте се объркали с измеренията - това си е поглед в бездната на глупостата. Оная, за която е сигурно, че е безкрайна.

Футуристич

Никак не-лошо телце има тази. В лице е брада, но все пак не бих я върнал. Брадлито късмет е извадил.

Много проста тая Га(р)га, а и няма кой знае какво да покаже.

Идолът на дебилите, по света и у нас.

Късно е чадо... вече не е интересна,в "Роди се звезда" вече я видяхме да излиза от ваната;)