Поглед към мъжкия гардероб: 10 стилни начина да носите червено

Червените дрехи са красиви, но винаги трябва да подбирате внимателно нюанса

Обратно в новината

Коментари - Поглед към мъжкия гардероб: 10 стилни начина да носите червено | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова булото в българските обичаи е червено. Червени са и женските носии. Мъжете носят само аксесоари в червено, символизиращи защитата от Богинята Майка. Поясът е най-важната защита. Червени са и елеците. Всичко друго в червено е за меки китки.

освен коледната пижама, палтенцето на петна червено дорнище си е ок чевеното...стига глупости

Ква мъжка мода?! Сичкото се облича като джендъри обратни

Този с коледната пижама ако ми се появи така, ще го накарам да се преоблече веднага или....съблече....веднага :-)

Аз пък много си обичам червения пуловер и си го нося редовно. И червената карирана риза често си я слагам. Червено долнище - никога! Без значение анцуг, панталон или пижама. Червеното елече стои много яко като аксесоар. Ще си търся. Четири деца имам и нямам нищо общо с педалската общност. До къде я докарахме! Цветът, който е бил привилегия само на царе и императори, сега да се свързва с педалите, откраднали дъгата от децата...

- никой освен комплексарите у БГ не свързва червеното с която и да е сексуалност. Освен това е имало и царе, които си падат по мъже :-) Носете си каквито цветове ви душа иска и не се притеснявайте от хорското мнение.

Царете са носили ПУРПУРНИ мантии. Нищо друго в червено. Това е символ че са синове на Богинята Майка. Когато царят е роден от монарси. БАГРЕНОРОДНИ.

Навремето като бях в пубертета майка ми ми купи червен анцунг долнище и съучениците по цял де ме потупваха по дупето и така та до днес.

Не ще да е било заради долнището, другарке.

САМО ЦСКА !

мия какви комплексари растат по нашите географски ширини. Един мъж е мъж и в розово, и в жълто, и в червено. Сакън някой нещо да не си помисли, комплексари братче.

Латентни гейове, госпожо, много са чюФствителни.

На мъжа ми съм му купила две розови тениски и една жълта. Верно, маркови, но си ги носи.

Кой носи червено, бе?! Само едни любители на мъжки ласки от Ловеч, пренесли се в София и прекръстили се на цска тире София.

Третополово, треторазрядно упадъчно поколение.

Никога не бих се облякъл с червено. Не защото съм от Левси, за защото е доста педалско.

По-скоро циганско по нашите ширини.

Напротив. Много е фенси, ако пичът е готин.

Нека пизная-за теб анцуга и маратонките са официслно облекло!?

Аз нося анцунг с официални кафяви обувки, при това лачени. А кажи нещо !

леко лекичко джендърско промиване на мозъците. Вкарват го постепенно малко по малко, първо от най-елемнтарното където повечето ще кажат ами що пък не. После ти го .... наведнъж дебелия и казвайки ами то защо трябва синьо за момченца а червено за момиченц, нали няма полове и сме третополови всички.

Исках да купя червени чорапи но няма.Тоя на последната снимка защо ебез цървули

да го знам защо ебе с цървули !

От Дир.БГ почват да чупят тъпомера с такива стаии. Отделно хванали снимки откъде ли не, изрязани, за да не ги засекат и да трябва да си плащат за ползване на права.