Поканиха Мария Бакалова в Академията на Оскарите

Ако приеме, българската актриса ще може да гласува за носители на престижната статуетка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е толкова бездарна и задръстена,че се чудя защо изобщо я коментирате. Коя нормална жена би се съгласила да изиграе тази гнусна роля,а и кой нормален човек би гледал тази помия. Това ли е причина да пишете за тая никаквица. Оставете я на холивудските мъже.

Малеее, американската академия съвсем са го е закъсали!!! Щом опряха до нашата пр-ка, дето за пари ще направи всичко което и кажат, значи на американските актьори и актриси им е дошла гаврата в повече и се отказали категорично да се забъркват в такива работи! Не случайно последните награди ги гледаха по телевизията с 90% по-малко публика отколкото през предишните години! Айде лек ден!

Юдейска подлога ползвана в политическа юдейска халтура

Защо са забранени коментарите за успешната кариера на Д. Плевнелиева

Уцелила е правилния мъж и толкоз. Късмет.

Аз пък не знаех, че тя има и кариера. Ако това да четеш прогнозата от аутокюто е кариера... Но представям си колко ласкави щяха да са коментарите.

Тъпа патица си тая девойка каквото ще Холивуд да пропагандира. От тука нататъка не виждам какви роли и награди ще й дават. Минаха нейните 15 минути слава. Чист и луд късмет до тука. :)

Какво разбира тази патица да гласува за филми и режисьори и монтаж и тн?!? Нищо. Но Оскарите имат квота за жени и чернилки. Пълна пародия.

Не знам защо се очаква всички да харесват това девойче и да припадат по него. Само защото е българка ли? В такъв случай трябва ли да харесвам всички чалгаджийки и плейметки? И те са българки, нали? Мимето за сега не ме е впечатлила нито с талант, нито с визия, нито с поведение. Има време, дано ме опровергае.

Пробивът на Бакалова беше дързост и щур късмет. Защото актриси с подобна визия и талант - бол.

ЗАЩОТО СТАНА ПОДЛОГА НА КАБАЛ САТАНИСТКИТЕ ЮДЕИ

Момичето ако наистина има талант, тепърва трябва да се доказва, Джулиани няма повече да й помага за номинации. Успех!

Много хубаво, но всяка година канят всички номинирани от всички категории, които все още не са членове. И онзи смешник Тео Ушев също е член..

Забелязвате ли, че само българки успяват да достигнат до Холивуд?! Защо ли?! Как пък не избраха един българин за некоя продукция там?! Фактът, че българките са симпатични (болшинството) по ген, ги подтиква да го приложат това като бизнес. То не бяха манекенки, то не бяха актриси, то не бяха чалгаджиики, то не бяха женитби за богати чичковци (без значение от етнос и визия), само и само да се намърдат при големите пари! Отдавна на съвременната българка не й дреме за съпруг и деца (да създаде семейство), тя трябва да е като онези в холивуд, дето се женят и развеждат, щото така е модерно!!! Уважаеми млади българки! Не твърдя, че не трябва да преследвате кариерно развитие, а твърдя, че трябва да го поставите на второ място след семейството!!! Наслушал съм се на толкова много примери за разведени двойки с поне едно дете, че просто се чудя има ли бъдеще България???!!! Не само мафията разбиваща държавата ни през последните 30 години е причината за изчезващото ни население!!! Другата основна причина е манталитета на хората и жаждата за повече и повече пари!!! Уважаеми българи, парите са само средство! Истинското щастие е да създадете семейство и да гледате как децата ви растат!!! Колкото до Бакалова! Ако е постигнала успехите си с честен труд, без плащане на някого в натура, има моята подкрепа! Но ако е изплющяла правилния човек за да я изберат за съответната роля, тогава да не ми се мярка пред очите!

Комплексар

Повечето изказвания са на хейтъри-дришльовци

Такива им трябват. Да следват правилната посока. Вече мина 1 тест с филма. Със сигурност ще гласува за когото трябва.

Когато теб поканят някъде, тогава се обаждай.

Точно там и е мястото, при другите холивудски отпадъци...Да гласуват и награждават филми без никаква стойност, но политически коректни, какъвто беше Борат и изпълнението на тази никаквица...Холивуд много отдавна се е разминал с изкуството, там говорят за филмова индустрия....

Тя ако е никаквица, ти кой си?

А бе хора, без голо тяло и "релаксилащи" упражнения с продуцент и режисьор са само две-три актриси в Холивуд. Поне на нашата се отдава ... да се радваме, к,во пък !

без Оскар, но иначе ще гласува кой да получи - това е някаква пускавица

Коя е Мария Бакалова,да не е момичето с порно сцените в Борат 2 . Голямата актриса, има няколко порно филма в интернет с нея.

Се изказа мунчо от селския кенеф