Пол Маккартни обяви Лас Вегас за "гробище за музиканти"

Легендата от "Бийтълс" споделя, че през целия си живот е избягвал Града на греха

Обратно в новината

Коментари - Пол Маккартни обяви Лас Вегас за "гробище за музиканти" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да открием и български корени на Пол. Я дядо, я баба са от Балканите. Македонците и те са същите. Всичко идвало от тях на този свят.

Кво ти пука бе, баце, и без това си носиш некролога в джеба. Като пукнеш у Лаз Вегаз, тъкмо ще си близо до последния дом.

Какво би казал, ако видеше чалга клубовете ни?

А какво ли би казал за западни рапърски клубове пълни с печки, с един тон в мелодията и ръце пипащи ташаците си?

Взрив унищожи домът на Кичка Бодурова в Лас Вегас.

Тва просто не е вярно!

Пол е прав макар много от т.нар. “погребани” звезди да продължават да гравитират около списъка на актуалните изпълнители. Но, да, Лас Вегас е за т.нар. “has beens”, както се изразяват американците. В известен смисъл тези изпълнители, които изнасят турнета във Вегас почти нямат присъствие в световните музикални класации. И Селин Дион, и Елтън Джон, и Бритни Спиърс отдавна нямат хитове в музикалните класации днес... Факт. Изключения биха били Лейди Гага, Кейти Пери и Пинк. Те също имаха и имат продължителни турнета в лас Вегас.

Събирайте пари, храна и дрехи за да помогнем на гладуващия братски руски народ!

Гладуващия братски руски народ изкупи половината черноморие, и половината свят, а гладуването според тебе си е просто рационално и здравословно хранене, а не като твоето дето се тъпчеш като прасе!

Този,ли??Забрави брато тоя да извади пари така лесно!! 2010 бях готвач в ресторант близо до ABBY ROUD звукозаписното студио,Лондон.Идваше често,когато имат звукозаписна сесия!! Тоя дойде със дъщеря му Стелла,за закуска,поръча варен спанак със варени яйца върху мъфинс/малки кръгли хлябчета/. На края на закуската,Едно пени бакшиш не остави!!! Дъщеря му остави бакшиша,а тоя само плати сметката. Те тава е тоя,а се незнае парите.!!

Сър Пол Макартни е първият музикант-милиардер в света... Повече няма какво да коментирам! Велик, може би най-великият!

Абсолютно съгласен съм - няма по-продуктивен музикант на XX-ти век от него.

He e веpнo че e първият . Първият a u най- бoгamuят музикант-милиардер e David Bowie ,RIP.A u най-велик ecmecmвеннo нe e ....

Така ли??? Прочети какво написах точно над твоя коментар! И ще разбереш що за човек,е!!

Абсолютно е прав сър Пол Макартни ! Лас Вегас е едно ОГРОМНО недоразумение подобно на фимов декор от мукава, стиропор , светлинни ефекти и на втория ред на стрипа : нищо ! пясъци , суша и слънце . Някакви бараки , наричани от месните къщи , без трева , дървета и каквато и да е зеленина ! Пълен КИЧ !!!

Абсолютно вярно - кич и бутафория...

Вие май никога не сте били във Вегас. Значението на думата КИЧ и това май не ви е познато.

Някои сме били и честно казано за мен това е най кичозната клонака в света.

Били сме. С неудоволствие. И думите Кич и Бутафория описват вегас много точно.

Не само , че съм бил във Вегас , но съм бил ( СПАЛ и ХРАНИЛ ) в Топ хотелите на “курорта” : Беладжио и Уйн !

Виждам, че не си дори доближавал до Вегас. А живея тук от 15 години и мога да ти кажа, че си в огромно заблуждение. Вегас е двумилионен град и е над 40 км в диаметър и има и паркове, и дървета а стрипа е само една улица за туристите. Сигурно и за София съдиш по женския пазар.

Като град в сърцето на пустинята, вярно с малко дървета, цялата тази светеща пластмаса си е точно на мястото. Посетителите не очакват повече, а обитателите са си пусниняци...

Е, това е вярно, но Пол говори за стрипа, а не за останалата част на Вегас. Пък казано честно - вегас е една тъпня, дето ако го нямаше стрипа, никой нямаше да знае за нея, освен като за стартова точка за националните паркове.

Сър Някой си?

Да сър е , велик е и е прав, а никой си ти. Твоето мнение не е важно за милиони хора

Ха Ха Ха

Прав е Пол! Лас вегас смърди на перверзници. Всичко там е фалшиво и няма класа. Боклучарник. А милионите, които се развъртат там са от хора, които са отишли там да си начешат онази работа... Още повече ми се издига Пол в очите.

А Лас вегас не се и сеща за Пол М. :)

Всъщност се сещат , сър Пол е бил канен няколко пъти . Е явно са прекалили с поканите и този път ги е отраюязал в прав текст.

Ходи си ы Англия и там се изявявай, но там няма пари като в Лас Вегас !!!!

Ми той си е в Англия, жалко първеню си ти след като не с вземал за какво говори сър Пол.