Пол Маккартни заяви, че Джон Ленън е виновен за разпадането на Тhe Beatles

Музикантът категорично опровергава предположението, че той е виновен за "гибелта" на легендарната ливърпулска четворка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновникът за разпадането на Бийтълс не е Джон Ленън, а изродът Йоко Оно!

Виновна не е тя, а по точно силното артистично и сексуално привличане, на Ленън, към тази жена. В крайна сметка, пак той е виновен. Ако не беше Йоко, друга някоя, даже по-зле от нея щеше да е!

И двамата са велики! Мисля, че сър Пол, трябва да лекичко да замълчи. Поне от уважение към публиката.

Истинският Пол Макартни е мъртъв много отдавна. Умира в катастрофа, след това е подменен с двойник. Всичко това е реална информация, а не конспиративни догадки. Потърсете и вие.

5G, рептилите, Елвис Пресли, илюминатите, извънземните - какви други тайни знаеш? Сподели.

Прекалено тъп си, за да ме разбереш. Вярваш само на това което ти кажат по новините. С такива хора е безмислено да се говори и спори.

Това не е новина. Казвал го е неколкократно през годините, включително и пред Лари Кинг (CNN).

Мисля, че на четиримата им е дошло до гуша един от друг в онзи период. Кой е по-виновен за разпада е трудно да се каже. Много са били факторите довели до разпад. Обаче щеше да бъде много, ама много интересно, ако Джон не беше убит, и се бяха събрали след време отново какво щеше да се получи. Според мен щеше да има уникална музика. Джон след паузата между 1975 и 1980 тръгва в много добро музикално направление, Пол "неуморимият" не спира да прави качествена музика и до сега, Джордж, и той до кончината си прави много добри парчета и сам и с Травелинг Уилбърис, Ринго ...си е Ринго- той е добре с всеки. Ехх, мечти...

за да докажа думите си, ще ви замоля да изнамерите просто едно-две от онез момичета, които тогава крещяха истерично по оградите на концертите на битълите и да ги накарате да крещят сега, така... знам какво ще стане.. "– Олеле, бат’ Павле… Не викам вече… Не пискам… Де оня глас момински?… Де оня глас!… Кринчето пада от ръцете й. Търкулва се в ъгъла, залюлява се на едно място като пияно, залюлява се и се захлупва на очи." :-)))

никой не е виновен. на практика "виновни" са годините и стареенето... биитълз бяха тинейджърска група. не познавам некой, който да е останал завинаги тинейджър, освен един мой много добър приятел, който се самоуби тогава.. . разпадът на биитълите бе неизбежен. както и разпадът на слънчевата система е, другарю пол макаренко. .

Доколкото си спомням тогава им викахме "битълсите".

вие, педерастите винаги сте били неграмотни. дори тогава.

Великани ! Бийтълс са неразделна част от най-хубавите години на 20-ти век , а на музиката им със сигурност ще се наслаждават и бъдещите поколения .

Ами да, умрелият е "виновен", защото няма как да докаже, че е невинен!!

lu4ka

Баба Йоко е жива. Може да я питаш, ама май няма да е много happy , да ти отговори. Я виж какво направи с големия син на Джон и как се опитваше да лансира собственият си некадърен син.

Шон е страхотен музикант!

Величието на нищожествата се изчерпва с оплюването на Величията. (Не става въпрос за Пол, нистожесва.)

ленън бе наркоман и извратеняк некадърен при това.тогава ролинг стоунс бяха върха. има обосновани слухове другите от групата с а Платили да го очистят станало от 3тия път

Явно това е истината ...

Йоко Оно е виновна. Джон Ленън беше обсебен от нея и се водеше по нейния акъл.

Точно

Никой не знае със сигурност,но аз имах група на десет години...имахме албуми и концерти,докато един ден барабаниста си доведе една кака и след година се разпаднахме.. Тя беше в основата на всички мръсни скандали.

Точно. Почти винаги е жената.

По скоро е мислел с по-малката си глава. Тъй като тя си е била негова..

Много е лесно да го обвиняваш, като не е сред живите и не може да ти опонира !