Изведоха с полиция буйстващата Кейт Мос от самолет

Супермоделът Кейт Мос била изведена с полицаи от самолет на лондонско летище "Лутън", защото е нарушавала реда по време на полет вчера.

Обратно в новината

Коментари - Изведоха с полиция буйстващата Кейт Мос от самолет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алкохола и наркотиците не прощават!

Самозабравила се скумрия! 41-годишна топ-манекенка...била, ама миналия век! Сега е просто една климактерична фръцла!

Климаксът при жените настъпва след 50, кретен такъв... Пиело и се - напила се - какво толкова! Ако се беше натряскъл някой плешив шкембелив БГ мачо щеше да го разправя с гордост и другите шкембелии да му се възхищават на приключението!

Що не съм полицай да я обискирам

Това с буйстващите пиани пасажери започва да прилича на някакъв шантав PR.

Абе тия хора виждали ли са наистина хубава жена? Кой определя такива жени с доста груби и обикновени черти за неземни красавици?

Е щом и тя пътува с ниско тарифни компании, значи е на зле работата и. Толкова ли не знае, че там ядене и пиене не сервират. И да попитам как са и разрешили водка да вкара, като на мен шише с вода не дадоха?

ти на рамката на колелото на комшията ли се вози и си мислиш,че е самолет? Бая глупости си изписал! Явно самолет си виждал на картинка!

още минуси , това не променя факта колко сте зле. От фри шопа може да си купиш каквото си поискаш и да си поркаш в самолета.Кеф ти водка кеф ти скоч, кеф ти коняк, джин или ром На борда ДАВАТ, но СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ядене и пиене, но киртаци като вас им се свиди да си плащат и търсят аванта.

Купува се от duty free зоната, след като е мината проверката. Иначе при тези компании няма включени храна и напитки в цената на билета, но минават с количка и можеш да си поръчаш, като си заплатиш.

Бозавите тотално изтрещяха :)))) Хем не могат да носят на пиене като хората , хем гледат да се нашморцат като в приказките ;))) Пък и кълват бело като за олимпиада ...... Не трябва да се пускат изеън мъгливото им островче :))))

прилича на баба меца на снимката с триъгълни малки очички

ПИПО

Жълта статия. И как бе аджеба е обидила пилота? Алкохол и напитки се предлагат след като самолета е излетял. Той (пилота) си седи заключен в кабината и е малко трудно да бъде обиден.

Изтървала е 4-буквието, което във великия им език се използва за добър ден, благодаря, довиждане, лека нощ и за каквото още се сетите :)))

To щот "бахти" или "баси" не се използва за всичко. Отгоре на всичко е изкривено, за да звучи по-интелектуално... аман от критици с промити мозъци

много дрога...

На бритишите това им е най-голямата красавица - хахахаах. Купонджийка била - за мен е обикновена мърла.

Пратете я при Волен :)

много е изпаднала - вместо с частен самолет, тя с нискобюджетни полети:))

Къв частен самолет, тая е проста манекенка, не е собственик на международна компания.

можело е и нея да я разтоварят в софийския изтрезвител щеше да е за трети път на една седмица английска авиокомпания да използва софийския изтрезвител но явно от бодрум до софия още не е била в пълната си еуфория

Тя е известна със склонността си към алкохол и стимуланти.Нещо е прецакала дозата или е бил кофти белия прах

Кет Мос от Мос Айсли

за съжаление това е характерно за повечето представителки на "нежния" пол на острова. агресивни алкохолички.

При толкова обратни на прословутия Остров как няма да издивеят жените. Ако това е жена изобщо.

Тая лети си Изиджет? Сигурно кавгата с другия пътник е била щото не е могла да си извади водката от щайгата му с буркани, качена като ръчен багаж. И летището в Бодрум е разкошно - един голям остъклен хамбар в полето, където пътниците от чартърите ги отбелязват с химикалка по хартиен списък, че са чекирани...

Тази персона добре, че поостаря да заприлича на жена и то добре изглеждаща....докато беше активно модел и по-млада винаги съм се чудил, как всъщност изглеждаше и как може да има толкова безлично и незапомнящо се излъчване.....И Лутън е доста далече от Лондон и административно не е част от последния..... а от Хартфърдшир....

Gal

Летището се казва Лондон Лутън нищо че не е в Лондон. Води се лондонско летище

Кейт подражава на Волен, обаче изпълнението й е доста аматьорско.

чалга си е чалга и на английски, простотията също.

Кейт Мос лети с easy jet? Вие сериозно ли...? :D

Не и е за първи път, миналата година пак е била пияна, само че май от Анталия

Купонджийка = наркоманка + алкохоличка... или се опитахте да сте деликатни :)

Взе ми думите от клавиатурата.

Тия британци са всички банда алкохолици. Тази леля я знаем отдавна с наркотичните й изцепки.