17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква яка пудка беше, в какво се превърна...

Ще се оправи...много са минали по този път преди нея и са се поправили след това.

Циците и ми вдигнаха самолета!

Просто е много слаба, като анорексичка. Ако си възстанови нормалното тегло ще си е бонбонче за възраста си. Но не е чак токолва страшна ситуацията както изглежда в статията.

Може ли и две снимки на Алла Пугачова по бански? :)))

Може една на Киркоров без бански.

А сега погледнете трола в кухнята по анцуг и чехли бъркащ лютеница.

като каже така поредният тюфлек с джапанки и къси гащи ...... аман!!!

белият прашец - не прощава!

Жалко за хубавото някога момиче. Виждал съм жени на нейната възраст (45 г.), които изглеждат много по-добре. Пластичната хирургия е съсипала живота на много жени, особено когато интервенциите са самоцелни т.е. няма особена причина за тях. Например едно е да си оперираш носа, защото е крив, съвсем друго е тая мания да се слагат силиконови импланти в гърдите като нещо по подразбиране: щом си жена и имаш финансовата възможност е просто задължително да си сложиш силикон. Да не говорим за уголемяването на устни, вкарването наботокс в скули и задници и какво ли още не. А вместо да си правят липосукции тези, които имат проблем с наднорменото тегло е по-добре да си променят хранителния режим и да започнат да спортуват. Но пусти мързел и лакомия. Всичко това е превърнато в мода най-вече в следствие на рекламния маркетинг на лекарската гилдия от пластични хирурзи.

заслуга е на Ким Кардашиян и нейното ужасно семейство.

В Пеевските медии даже заглавията си приличат. Все едно чета blitz. Много бедна история.

на шиши тая медия, на тим е

"лебРовски"... Е че тя още в него филм имаше една сцена с реплики и още 3-4 без по за няколко секунди. Критиката не била впечатлена...

Не става въпрос за нея, не са били впечатлени от ФИЛМА! Чети с разбиране

Ако са я ИЗНЕРВИЛИ някакви цигански турци-Шпиони-Митьовци, мангали и доносници и са се домъкнали от фирми като А1 и Вииваком и са сложили Облъчваща станция, може да започне да изглежда Много зле...

Къф е тоа тапицириан скелет ?!

то нейното егн е по-голямо от мойто. Как искате да изглежда 22г са минали от този филм, и 33 откакто снима филми?

Хайде, хайде, не може да сравнявате обработена професионална снимка срещу папарашка....Тара изглежда прилично, когато е с грим и дрехи...липсата на талант обаче не може да се замаскира

Абе,последните снимкинв галерията са от официални събития, за които си има и всичко, но пак не изглежда добре... Все едно е друг човек.

Сигурно е залитнала по тая WOW дивотия - веганството, където дефицитите не прощават.

Грозничка е била и на младини а сега направо страшна.

Не я знам тая, но бих и го турил, гледайки снимките.

Изглежда си така, както си иска тя! А това пък изобщо не засяга никой, освен нея. Важното е,че има семейтво и е щастлива. Заблуда е,че има щастие във външния вид, защото щастието е в сърцето и само в един единствен мъж. Другите нямат никакво значение, когато мъжът, когото обичаш те харесва и обича такава, каквато си. Другото е фалш на ента степен!

Дебела ли си?

СЪМ!

Интересно е как не си прочела последните редове. Няма съпруг, нито деца. Обявила е, че бракът ѝ е фиктивен и не е погледнала повече въпросния мъж, после е имала друга връзка, която не е просъществувала дълго. Ама, откъде-накъде сами решавате как да завърши историята ѝ?

Тара Рийд: Байдън ме насилваше свксуално през 1993г.

Друга по-голяма риба измества тая риба