Помните ли талантливото момче от "Шесто чувство"? Няма да повярвате как изглежда днес

Къде изчезна детето, което бе един от най-обещаващите актьори на своето поколение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормал о е да изглежда така след като многократни е бил изнасилване като дете.

И кво толкова? Поредната еврейска тъпня за промиване на мозъци.

Адски много хора не вярват в реалността на Кабала от Сатанисти, който управлява САЩ зад кулисите. Нито са чували, нито искат да чуят за наркотика Адренохром - който се извлича от умиращи деца... Нито искат да знаят, защо (по дяволите) канибалския ресторант в Лос Анджелис не е затворен от ФБР, и от години сервира вкуснотии от пресни деца и млади бременни майки, и си функционира най-необезпокоявано... Не ви се вярва, нали? Ами ето го шибания уеб адрес на канибалския ресторант: https://www.cannibalclub.org/index.html Не опитвайте да откриете кой притежава домейна - скрит е зад "прокси адрес", най-вероятно на някой шибан сатанистки адвокат. Няколко пъти им пращам заявление че искам да получа membership, но явно имат много добри кибер-ченгета някъде високо по етажите на NSA, и не ме ебават. Такива ми ти работи. Шибания свят в който живеем и блеем братя и сестри овце, е много по-шибан от колкото изглежда. А в съвсем недалечно бъдеще, "най-могъщата" кукла на конци - Президента на САЩ - ще бъде един отявлен и неконтролируем педофил. Просто потърсете из Ютуба и нета видеото "Creepy uncle Joe" - за радост има добри хора във ФБР и по-нагоре, които пазят тези видеа от изтриване... Между другото C-SPAN е официален държавен ТВ канал на САЩ. https://www.youtube.com/watch?v=_mynFDrw12A

повярвате, но същата статия днес я има и в една прасешка медия, дали е случайност ? )

защо децата, участвали в едни от най-популярните филми, са така съсипани, когато пораснат? вече не се чудя. Знам как са ги третирали в Холивуд и какви ужасни, невъобразимо ужасни и жестоки неща са им се случвали... bgprevedi.com Падането на Кабала

Само като погледна снимката, на която Кевин Спейси е награбиил детето, ми се повръща и ми иде да фрасна този извратеняк, който се отърва от всички дела за сексуално насилие.

Противняк безизразен

И като малък си беше грозен. Сега и дебел... Става за комедии.

Ужас, егати Квазимодото

Mehur

В САЩ това е нормално за един млад, невероятен талант. Вижте например какво се случи с Бритни. Макар, че в същност няма някакъв особен провал. Бъдещето е все още пред него, дано да се вземе в ръце. За мен обаче, играта му в Изкуствен интелект е невероятна - за 10 Оскара, но в кравария, филм за човешките ценности няма как да се котира.

Chefo77

И там, и в "Pay it Forward" ("Предай нататък").

бил е любимец на топ педофилите в холиуд, а сега и от химическата храна е клинично затлъстял едва на 32 години, това не е лек живот!

Може би един от най-добрите филми за всички времена

Много добре, че е избягъл от Педофилите в Холивуд, в т.ч. и Спилберг.

Педофилите са навсякъде, в много семейства в България в това число. А децата няма къде да избягат и няма към кого да се обърнат, нито има кой да ги чуе. В България няма ефективни механизми и закони за подобни звеартва, които са ежедневие. Така че преди да се оплакваш от “педофилите в Холивуд” е хубаво да погледнеш в собствената си чиния.

В собствената си кочина по-точно...

Този противен коментар е силно неуместен! Изкарваш мнозинство педофилите в България? Сега остана да заявиш, че само Истанбулската конвенция ще ни спаси. Педофилите в България за щастие не са много, но ги има. За съжаление в последно време се оказа наистина, че има и те са интелигентни и дори семейни, но са единични бройки. По-лошото е, че се оказваме предпочитана дестинация за педофили от цял свят заради нерешаването на този въпрос сред малцинствата, които често стават жертва на такива хора. Ако имаше читави полиция, съд и прокуратура съвсем друго щеше да е.