17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа! Идентичен случай и тука по тия земи! Същата "музикална" компания си я има и ние! Ръководи я един къдрав пудел дет се мисли за човек! А същия тоз пудел даже събира и такси за това, че други певци дето нямат нищо общо с нея пеят! Същия този пудел, мислещ се за човек се оказа, че ей така е изгубил 10млн лв от тия пари дето не са и нейни и после ми разправя, как тя уж щяла да ги даде на творците ама не могла! Та така! Идентичен случай! Мутри и мафиоти има навсякъде по света!

Че тази тактика е стара като света - уж “независим” лейбъл те взема да те промотира, а всъщност лейбълите на застрашените изпълнители плащат на “независимия”, за да ти се блокне кариерата.

има филм по темата за това как се появяваш и как изчезваш в шоубизнеса - "Игра по Ноти" от 2005 с една друга 'изчезнала' - Кристина Милиан

Договорът е всичко "Къде е JoJo? Въпреки първоначалния грандиозен старт, договорът, който е подписала младата певица, се превръща в неин затвор. Според него тя не само няма контрол над творчеството си, но и трябва да запише 7 албума за компанията... Ако спази неписаното правило в музикалната индустрия, при което един изпълнител издава по 1 албум на 2 години, към края на 20-те си години Джоана е щяла да бъде свободна от "Blackgraund". Тя се сблъсква с истинския проблем, когато отива в офиса на лейбъла с готов албум, но те отказват да го издадат, като по този начин замразяват кариерата ѝ за неопределено време. "Отказваха да пуснат на пазара всичко, което им предоставях, а договорът ме задължаваше да осигуря 7 албума... Също така не можеш да променя псевдонима си или да се изявявам с истинското си име. По документи не притежавах собствения си глас... Срещнах се с куп адвокати, които, след като се запознаеха със случая, ми казваха, че съм прецакана", казва в свое интервю Джоана.

Много обичах да си играя със светещото и разгъващо се надолу-нагоре ластично йо-йо!

Нищо чудно и ние си имаме такава музикална компания, дето за да се откачиш от заробващите договори трябва да водиш дела и да си съсипеш кариерата.

Вирджиния рекърдс?

Много ясно!

има глас и пее добре, но ми е чудно, как някой може да се довери на компания наречена blackground, след като се знае много добре, че няма по-големи расисти от черните.

Тя не е дебела, просто е ниска за теглото си ...

теб ушите ти са в кантара

Приятна, лека и свежарска музика прави това момиче. Но най-важното е, че сама си я пише и изпълнява. Нашите "звезди" с по 1 албум за 50 години да взимат пример. Васко кеца, Лили Иванова, Маргарита Хранова и цялата им генерация са само едни прости изпълнители с по няколко албума. Да взимат пример от това момиче как седят нещата на Запад. Имаше един, единствен ТВОРЕЦ, дето сам си пишеше и изпълняваше всичко - Емил Димитров. За друг не знам

Майна псведо-величието пак се из*нза на метеното!! Умен, момичето е хубавко, но песните и гласа му са нищо, нишо което оставя спомен или предизвиква емоции. По твоята логика велики певци като Елвис и много други са нищо в сравнение с тази мижитурка с хубаво личице, понеже не са си писали те песните! Когато някой пише по-добри песни от теб, по-добре така! На таз песните стават само за осзучване на супермаркет, за да не засиш докато купуваш хляб и яйца. Ама ти какво пък разбираш от музика с твоята комплексарска главица...

Nikos

Не зная как е възможно толкова тъпичко черепче, като тебе да нарече певица, като Лили Иванова проста певица! Ти явно си малко и недорасло миризливо лайно! Ами то има вече отдавна итернет облак, можеш да се поинтересуваш колко албума има Лили Иванова - певица и глас на световно ниво! Аман от малки и неграмотни смръдляци!

Естет 77

Ами господа Олигофрени, направете една анкета в световен мащаб: Кой знае коя е Jojo и коя е баба Лила Иванова и ще останете удивени, кой е по-известен по света. За Лила знаят само в БГ и тук-таме в Руската кочина. И Елвис също сам си е писал песните, поне не се изказвай неподготвен, да не разкриваш колко си отчайващо прост :))) Мълчи си, може и да заблудиш някой, че си средно тъп

Това е, защото не е била тук да подпише договор с Учиндолското величие...

Поредното дете жертва на музикалната индустрия:

И даже ми е световно неизвестно, но както и да е.

Нали имаш уши - слушай! Някой трябва да ти каже, че е добра и известна ли?

да, не на екоиндустрията

Радвам се, че сте написали статия за нея, чакам нова нейна песен в YouTube. Пее прекрасно.

""Бях на наистина лошо място през това време, което се опитвах да преодолея така, както можех. За да избягам от проблемите си, прибегнах към алкохола, защото се намирах в безкраен цикъл, в който нито се обичах, нито вярвах, че ме очаква светло бъдеще." Дойдохме си на думата. но разбира се вълната и водораслите са виновни, а и космоса им ги е крив!

Сладурче, ако нямаш никакви проблеми - не си жив бе!

Съжалявам, не слушам такива песни. Аз си падам по рок музиката. Но й пожелавам успех!

нещо за себе си ни кажи - интересно е

И такъв наркоман имаше.

Не я бях чувал!!! ? Чух я не ми въздейства!!! Бих казал посредствена!!!!пожелавам успех!!!

Статия предизвикваща разместване на крачолите. Отивам да спя!

Никаква идея коя е Джоджо О.о. Питайте ме за Металика, Меноар...но не и за Джоджо!

Петре ай да спим!

Отивам да гася лампите.