17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основната новина не е това дали е станал фермер, а че още една популярна личност е напуснала клоаката фащ. Той е продал двете си жилища в Лос Анджелис и е купил 138 акра земя в Ибиса На това наблегнете в тази новина. На козяшките спинозни троляци дето ще ми се катерят по уя отдолу им препоръчвам да изгледат поне един от филмите на Майкъл Мур. Например този https://www.imdb.com/title/tt0386032/

Разбира се че ще загърби, когато приходите да живее не идват от фермерство....така всеки може да стане фермер..

Ако имах пари, и аз ще го направя. Но копаем с мотики, носим вода за поливане със шишета, защото скъпата демокрация унищожи всичко. само тези с парите, дошли неизвестно откъде, а сега вече и от щедрата европа и бълг. закони, които си направиха за себе си, , са добре.

Ами можеш да се сърдиш на Руснаците! Те уволниха Живкив на пленум на БКП и назначиха на негово място руснака Луканов! После даже няколко мандата те управлявал и друг руснак Станишев! Затова и демокрацията ти е руска!! А не както в ибиса Испания!!!!!!!!! Или в Шотландия! А ЕС дава такива субсидии за селско стопанство че с тая мотика ама пък с Интернет не знам какво ти е виновна демокрацията!

На Ибиса е само за фермерство, с това са прочути по цял свят. Особено в едно малко село на име Угъза.