Популярността на Хари и Меган спадна рязко във Великобритания след интервюто с Опра

Единственият друг човек от кралското семейство, чийто рейтинг също е намалял, е принц Чарлз

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Хари, не можеш да й плеснеш един шамар поне на тази кака, да я освестиш малко? Не можеш.

Хари, дръж под око жена си, че явно е доста лабилна. Е, ако се изпълнява всичко, което поиска, може да се стабилизира.

Драги Мегън и Хари, пиша ви от България и на български, щото английския ми е слаб. Искам само да ви кажа, че очакванията ви от това интервю съвсем не са се оправдали, нали? Да. Точно обратния ефект постигнахте. Честито!

Гледах интервюто. Толкова си личи колко е режисирано, колко са заучени репликите.. Няма никаква спонтанност в въпросите и отговорите, реакциите са точно като на филм- погледи, въздишки, драматични паузи.. но какво да очакваш от второразрядна актриса попаднала при Опра! А Опра си е опитна, няма да пропусне такъв шанс, кога ще има пак член на кралското семейство при нея. Много изкуствено и много поръчково, показващо само това което те искат- да си измият лицето и да кажат не ние сме лоши а те ! Не симпатизирам на никоя страна, всички са толкова далеч от мен, но бях любопитна. Вкуса който оставя след себе си това интервю е много фалшив и малко опасен. Естествени се заиграха с актуалните теми - расизъм и феминизъм .

Спаднала, но 10 милиона $ не се печелят лесно!

Англичанита са си яко зомбирани. То инак как се държи толкоз народ да живее в тая кал и мъгла.

а ти и в UK ни си бил..хахха времето е доста хубаво особено в средна Англия и по топро през зимата..

DMS”Съсекс”

Снежнобелите българи и майките им самовдупарата и то спрезерватив.

Тъпак.

Интересно, че нашите медии "забравят" да информират читателите си, че агенцията направила интервюто е платила 7 милиона долара за това "интимно" интервю!

Ох, Камило, сипи ми една ракия, със зелена салата :)

Истината боли. "Популярността на Хари и Меган спадна рязко във Великобритания след интервюто" Тоя факт само потвърждава, че не само кралското свмейство са расисти, но нацията им е такава.

аф

Този факт потвърждава единствено това, че не може да отидеш на гости и да се изсе&еш на масата.

Да не би Мегън да ти е дала честна дума, че всичко казано е самата истина.

боли ма фара за тия търтеи...да се оправят баси и наглеците спрели му били финансирането...на 30 и неколко години чека финансиране от баба си а на Джон Смит, кой му осигурява финансирането като реши да се ожени...?

Боя се че Меги ще посегне на живота си. Вчера и звънях - не вдига а знам че е там. Утре взимам самолета до LA да говоря лично с нея. Какво направи с момичето онзи - рижия дивак, ще му се карам и на него, бах го у херцога, ще го разхерцожим аз набързо.

(панически) УЖА-А-АС.

Само да махне сутиена, и пак ще я вдигне когато си поиска. При него е малко по-сложно, няма да е достатъчно само да се обръсне. Трябват странични стимули. Да яде по-често чист мед и ако не помогне, да набива шоколад с чай от маточина. А дано има успех.

След това изследване за падналия им рейтинг трябва да продадат още едно интервю, в което да се жалват, че ги дискриминират по рейтингов принцип спрямо Уилям и Кейт и кралицата не им помага да не се самоубият заради това.

Сега доброволци им събират пари, защото Чехлу и маймуна нямат. Само няколко милиона по сметките, това си е жива трагедия. Българи помогнете!!!

Никой не може да бутне кралицата даже ако утре изгони всички чернокожи от Англия само щото са чернокожи. Монархията си е монархия. А поданиците поданици

Меган искала да се самоубива. След това признание съответните американски служби за закрила на детето трябва да я вземат под контрол. Щото и сега е бременна и пак може да и дойдат такива мисли, ако нещо не е по гайдата и. И така става опасна за Арчи. А популярността им е спаднала доста повече, ако се има предвид, че сигурно доста от респондентите са, меко казано, англичани с по-тъмен тен.

Тия двамата боклуци са алчни за пари. Започнаха бизнес с марката "Съсекс", макар че вече не са херцози на това графство. Ако трябва, ще я продадат и на някоя верига за хамбургери - стига да им платят достатъчно. Това "интервю" с много холувудска престореност също беше за пари: 6-7 милиона. Най-вероятно вече са продадли правата върху екслузивните сники на второто им дете. Цял живот ще продават себе си. И нвма да са свършили грам почтена и истинска работа.

Тази пача трябваше да има предвид, че лицемерните ингилизи много обичат кралското семейство и това да и подскаже, че като ритне срещу кралицата сама ще си забие шут в гъза. А онзи малкия, няма да издържи дълго. Тези особи са свикнали на друг живот.

Една лекомислена и алчна двойка попадна в капана на жълтата преса,само черната перла Опра печели.

Абе какви са тия глупости?! Меган все едно не знаеше в какво семейство става снаха. Все едно не знаеше, че там се спазват вековни традиции и ред. Все едно не знаеше, че и тя ще е длъжна да ги спазва. Ако НАИСТИНА не е знаела или си е мислела, че някой ще измени нещата точно заради нея, значи е мега проста!

Първоначално мислех,че свободолюбивата Мегън,не може да живее в златна клетка.Но след като прояви претенции,че синът и не е принц,разбрах,че клетката за нея не е достатъчно златна.

е много добре казано поздрави:)

Да е прочела закона преди да се ожени, а не след това да реве, че не го е знаела. Според закона синът и не е принц, отделно с това кучешко име кой ще му даде такава титла? Ако е искала той да е принц поне подходящо име да му беше избрала.

Хари публично унижи семейството си. Защо го направи, Хари? За пари ли? За много ли? Или жена ти те изкомандва?

Интересно ми е като след 3-4 години Меган се разведе с Хари и след това го осъди за издръжка. Как ли ще седи в някое студио и ще се оплаква... Ако съобще някой го покани.

Ще го поканят,ще го поканят,винаги има жадни за сплетни

Добре, Мегън била много тормозена от роднините и затова напуснаха кралския двор. Щели да бъдат независими, добре. Сега какво искат? Защо го правят това?

Боже, две етърви нещо не можели да се понасят и чудо големо! Чак пък вече интервю при Опра, представете си. Какви глупости! Хари много се изложи.

Недобре изглежда това да се вади на показ бельото на роднините. Още повече, когато те са такава институция като кралския двор. Във всяко семейство има такива проблеми, но трябва ли това да се показва пред цял свят и да се получават някакви дивиденти.

Народът го е казал - каквото сам си направиш....

В днешно време тъмнокожите са много по-големи расисти от белите хора.

Какво търсят тези хора при тази циганка, която се избелва и иска да бъде бяла. И въобще кой и вярва на този мелез....

Да видиме, още колко време ще се прави Реклама на кралицата. Аман от богу'олигавени.

Губещият от цялата тая дандания е Хари. Той се обърна срещу семейството си, за да угоди на една меркантилна жена, която го води за носа и която явно иска само да ползва привилегиите на кралския двор, но не и задълженията и ограниченията.

Мегън стана съпруга на Хари с височайшото кралско одобрение. Особено ме веселят твърденията, че Мегън се е "намърдала" в двореца. Практически невъзможно, без лично кралицата да е разрешила брака. И Мегън е проучена преди това не до девето, а до деветнайсто коляно! Предполагам, Кралицата е имала разговори вкл. с генетици, защото генетиката е сериозна наука, а не приказки на клюкарки по ъглите на двореца. И друго - някой наистина ли допуска, че понеже на Хари и Мегън много им дотежало, та ей така отишли при Опра да се изплачат! Пред целия свят да се жалват от британската преса, от клюки и злонамерени изказвания на царедворци? Невъзможно е, защото така ще ги анатемосат от двореца, че ще трябва да се скрият наистина в някое африканско село. Предполагам, че Мегън и Хари добре са обмислили всяка своя дума и така доказват следното - В двореца има хора, които не зачитат решението и мнението на Кралицата относно нашия брак, раждането на децата ни и т. н. И Кейт и Уилям в репортажа изглеждаха не просто смутени, а направо уплашени. Предстои им тежък разговор с Кралицата!

да, аз също мисля, че Мегън и Хари имат покровители, но смятам, че те са извън Англия. Хилари Клинтън им гостува за едно денонощие в техния замък, защо ли??? И какво общо имат те, двете???? Видяхте с каква скорост издухаха от Канада и не бяха приети добре там. Двамата не са толкова силни, за да водят сами такава кампания срещу двора, те са само изпълнители - фасада.

bookkeeping.mariana@

Точно там е заровено кучето. Тези двамцата са само рекламното лице на проявата, а тя е дискредитиране на кралството. Ако нямаха гръб до сега да са им свили опашките.

Ценностна система на джентълмен: Свободен – Добре! Независим – Добре! Богат – Би било добре! Умен – Би било добре! Предател – Не! Всеяден – Не!

Носителите на синя кръв държат на своята чест,достойнство,благородство. А Хари хленчи,като малко дете.Мегън унищожи аристократът у него.

а може би не е аристикрат

Промиването на мозъци явно е успешно и необратимо щом младите хора одобряват семейство Харкъл. Горко на белите, хетеросексуалните и мъжете в следващите години!

Абе Меган и Опра този път плитичко са го измислили.. Светът се гърчи в пандемия и финансова криза, а те се шокират, че някой - неизвестно кой- бил попитал за цвета на бебето??? Е и кво от това? И аз щях да ги питам, ако са ми роднини, при този оранжев баща и мулатска майка наистина е интересно. Без да имам нещо общо с расизма. Интересно е, по човешки - очички, косичка....Сигурно и Афро-американците коментирт по същия начин, но за тях не е расистко....

,за тия изкуственяци в това мрачно островче на края на света! Наследници на колониалисти и кървави пирати!

Приятел на Хари му отишъл на гости . По едно време гледа Хари пере. - Защо си переш гащите, нали скоро се ожени!!! А не са мойте. На Меган са.

Рейтингът на пудела Хари и още ще спада. А мургавката другарка, дето води за жена скоро ще е и с отрицателен рейтинг.

На Ганьовците им е трудно да повярват, че някой се отказва от парата - щот са селяндури прости, алчни и без съвест. А Хари се отказа от кралските си правомощия - нещо трудно разбираемо за гладките мозъци

Ако се вгледаш внимателно, ще видиш до колко хари прилича на Даяна но не и на Чарлз. Чарълз не е риж нито Даяна. От тук ще ти светне лампичка, защо той е имал по-особено отношение в двора спрямо него. За да се пише бунтар, си е взел тая кукувица и сега ще си сърба попарата.. Ако тая мома, дето била обидена и не поканила баща си на сватбата, не искала на кви си роднини и т.н бе момиче на място без значение цвета на кожата и ясно разбира отговорностите които ще дойдат влизайки в кралския двор нямаше да прави такъв цирк в стил Кардашан! Причината е,че повече от ясно нейния принц нямаше да получи нито титли нито трон и те трябваше да са в ъгъла като другите херцогини. Но не, тя искаше да е център на внимание и да покаже на Кейт че може да лае..И като им показаха къде и е мястото..отведнъж драма. Лошото в случая е само за Хари, защото особено по-младите англичанки му бяха фенки и в общи линии бе обичан от хората.Сега тепърва ще има да се спъва.. А дали българина е по парите? Че кой в днешно време не е, но дори и при този цирк ще имат фондове които ще подпомагат скрито тия дрисльовци но останалите ще ставаме рано за работа и толкова..

От коя "пара" по-точно се е отказал Хари?

А как живеят, според теб Хари и Меган? Работят на две смени? И се оплакват, че няма да имат охрана и че сина им няма да има титла принц. Ами нали това искаха?

Аз, пък се радвам, те така, че се затрие монархията. Браво на Меган, властелинката на Хари.

Народа е казал: Ум царува, ум робува, ум патки пасе. Та така и Хари....

Хари вече го обявяват открито за предател. След известно време може да обвинят жена му, че е руска шпионка. Британците непонасят обиди и унижения.

е, популярност и какво е отрицателно мнение. Едно и също ли е?- питам за един приятел, нал тъй

Те се изчерпаха. Нямат материаал за второ интервю. Сега Чехъла ще се прави на палячо тук и тамкато в онова интервю на горния тежа на автоус, в което звъня на непознати хора да ги воли да им ползва тоалетната и после лази в кал и търапо някакви стълбички като в риалити. Ама и това ще свъърши. Тогава да ги питам двамата некадърници как ще си поддържат стандарта и охраната, най-вече.

Много важно беше да подчертае как са се подигравали на Кейт пред цяла Америка. Това грозно същество е изгнило отвътре, мирише на злоба. Хари Маркъл си заслужава жената вампирка. Ще го съдере като драна мечка.

Татко ми спря парите ха ха ха. На колко години си бе идиот? И онази мутреса седи като въшка на чело. Кейт я била разплакала преди 2 години хаха ха за неква рокля. Злобо връщай се на клона.